icon

Neúcta a nadradenosť voči niektorým profesiám: Ako sa s tým vyrovnať?

10. aug 2026

Ahojte, nasla som si taku ,,brigadku", pretoze s manzelom ideme stavat dom a kazda fimancia je dobra. Vykladam tovar v jednej velkej drogerii. Inak pracujem v korporate. Ale to, co som za tie mesiace stihla postrehnut je to, ze niektori jedinci, sa otrasne spravaju. Su nadradeni len preto, lebo niekto nema pre nich ,,vazenu" pracu. Neraz sa ku mne nejaka zenska spravala ako k nejakej handre. Najvtipnejsie bolo, ked som bola minule u krajcirky a prisla tam jedna zenska, ktora v jednej fabrike upratuje wcka a k tej krajcirke sa spravala tak, ako keby ju zamestnavala :D som jej sama povedala, zeby sa mala naucit zaklady slusneho chovania.

unicornlady
10. aug 2026

Takí ľudia vždy boli a budú.
Inteligentní ľudia nemajú potrebu sa vyvyšovať.

Keď som pred niekoľkými rokmi ležala v nemocnici, tam najviac vyskakovala po ľuďoch upratovačka.

petamich
10. aug 2026

Najviac to vzdy robia ludia, ktori si potrebuju nieco kompenzovat 🙂 lebo niekto doma po nich slape, lebo vnimaju svoj zivot ako neuspesny, lebo im to robi dobre....

anonym_12dced
10. aug 2026

Ku nám do obchodu chodila tiež taká pani. Popritom robila recepčnú v zdravotnom stredisku čiže žiadna "kapacita"

anonym_3bc275
10. aug 2026

Cim vacsie problemy vo vlastnom osobnom zivote, tym viac si to ten clovek kompenzuje vyskakovanim do inych. Niekde ta frustracia musi vybuchnut von. Tak sa upratovacka vyfikne do jedinych slusnych siat a pojde si vyskakovat do predavacky v obchode, lebo si o nej mysli, ze ked si precitala nas zakaznik, nas pan, znamena to, ze ona je pani a predavacka jej sluzka. Tak aspon v obchode sa citi ako niekto dolezity.
Co myslis, vsetky fotky z exotiky na fb, na mk, insta su pravda? Ked niekto nie je spokojny so svojim zivotom, tak si ho prikrasli. Az tomu sam(a) uveri.

biba_18
10. aug 2026

noooo ... a téma je založená kvôli čomu? že aj takí ľudia sú? no, bohužiaľ ... 😒

anonym_79dfb0
10. aug 2026

To sa toho človek napocuva. Netreba to brať osobne. Sú ľudia čo si ta budu vážiť a sú ľudia pre ktorých budeš spodina

anonym_53f73a
10. aug 2026

Chýba ucta,pokora
Málokto tak ľudí vedie
malokto to vyžaduje lebo uchom dnu,uchom von

anonym_fe15c2
10. aug 2026

@anonym_autor Ja mám zas opačnú skúsenosť 😃 Sedieť vraj na riti v kancelárii a korporáte je to najhoršie zlo. A všetci sú hlúpi, leniví a iba niečo ťukajú do počítača.

autor
10. aug 2026
@anonym_fe15c2

@anonym_autor Ja mám zas opačnú skúsenosť 😃 Sedieť vraj na riti v kancelárii a korporáte je to najhoršie zlo. A všetci sú hlúpi, leniví a iba niečo ťukajú do počítača.

@anonym_fe15c2 ano, toto pocuvam aj ja :D mna to len tak napadlo, lebo kazdy den sa s tym stretavam a tie pohlady niektorych :D tak povysenecky sa s tebou bavia, ako keby som tam bola nejaka nicota 😁

mamatroch
10. aug 2026

@anonym_autor to nevypoveda nic o Tebe, ale o nich. to nie Ty mas pracu, ktora si "nezasluzi" uznanie, tam je vadne spravanie tych ludi.
My sme odmala ucili deti si vazit vsetky prace. Aj my rodicia rovnako pozdravime pred skolou upratovacku ako aj riaditelku.

anonym_1edb01
10. aug 2026

Vidis,to je ako ked niekto napise praca vo fabrike,pricom nie je fabrika ako fabrika,a clovek tam zarobi viac ako niekto s VS.

anonym_86f311
10. aug 2026

@anonym_autor beriem tak že niekde si ti ludia musia vybit frustraciu z vlastneho do*ebaneho zivota.

anonym_b0f1de
10. aug 2026

My máme veľmi hlučných susedov (každý deň ziape televízor, potom oni po sebe). Bola som ich slušne poprosiť, či by to nemohli dať tichšie, a dotyčná (70r, čo má len ZŠ, aj to prepadla) sa na mňa oborila, čo si to dovoľujem, ona je tu väčšia pani, ona si bude robiť čo chce, čo jej ako mladšia mám čo hovoriť , my sme všetci na hlavu ..atd atd...