Nevyjasnené úlohy asistenta: Aké sú vaše skúsenosti?
Ahojte,
znamy mi ponukol pracu asistentky. On je financny sprostredkovatel. Bola som tam 2 krat, a dnes mi prisiel email, co vsetko treba dolozit. Som z toho prekvapena nakolko nic mi nespomenul. Je tam potrebne nejake skolenie OFV, volala som mu, ze mne daval zmluvu ako asistentke, ze nedohodli sme sa na tom, aby som robila inu pracu a chodila po stretkach. Googlila som si to, a ze je to potrebne pre financnych sprostredkovatelov. Zacinam sa obavat, nakolko napln prace som mala mat inu. Moze byt, ze ma zaregistroval ako poradcu a neviem ani ako?
OVB? Tu by som aplikovala to čo napísala nedávno jedna pani pod inzerát finančnej správy - "Radšej Onlyfans, to je menšia hanba"
OVB? Tu by som aplikovala to čo napísala nedávno jedna pani pod inzerát finančnej správy - "Radšej Onlyfans, to je menšia hanba"
@bomba36 nie OVF ako som pisala , googlela som si to a je to nejake skolenie , co treba kazdy rok.
Nezaregistroval ťa ako poradcu. Nie sú to poradcovia alebo sprostredkovatelia. A aby ťa registroval, musíš mať najprv skúšky v NBS. A samozrejme, že ako asistentka makléra budeš obvolávať a ponúkať, na aký iný účel by ťa potreboval? V každom prípade, to si sa nepýtala hneď na prvom stretnutí na všetky činnosti, ktoré budeš robiť? Nehovorím, čo bolo napísané v ponuke či v maily, ale keď ste si podrobne prechádzali pozíciu a náplň.
@melanta povedal mi, ze budem hadzat do systemu ludi, evidovat napr. ked bude nejaka skodova udalost tak ju hodit do systemu, robit poriadky v sanonoch. Posielat ludom maily. Mne je len to divne, ze mi prislo mailom, vsetko co treba dolozit , medzi tym bolo aj to co som spominala , neinformoval ma o tom v prvy den. Volala som mu a len povedal, ze mi to vysvetli osobne. Mimochodom spominala sa tam aj NBS.
Nezaregistroval ťa ako poradcu. Nie sú to poradcovia alebo sprostredkovatelia. A aby ťa registroval, musíš mať najprv skúšky v NBS. A samozrejme, že ako asistentka makléra budeš obvolávať a ponúkať, na aký iný účel by ťa potreboval? V každom prípade, to si sa nepýtala hneď na prvom stretnutí na všetky činnosti, ktoré budeš robiť? Nehovorím, čo bolo napísané v ponuke či v maily, ale keď ste si podrobne prechádzali pozíciu a náplň.
@melanta on nie je makler , on je sprostredkovatel.