icon

Predavačky ako zvládate neskoré doručenie tovaru? Dodržiavate pracovnú dobu a prestácku na obed?

Včera o 11:33

Ahojte. Keď robíte rannú dajme tomu do 13.00 a tovar príde ešte len o 12.00, tak zostávate v robote dokedy sa tovar celý nevyloží? Ani nám nedovolia vyčerpať prestávku 30 minútovú na obed a ešte chcú od nás zázraky...

jogy1984
Autor odpoveď zmazal
anonym_6ca306
Včera o 11:39

@anonym_autor vypíš si prácu nadčas, schváli vedúca a potom si niekedy vyberieš voľno za nazbierané hodiny

jogy1984
Včera o 11:48

keď som robil nemenovanom hypermarkete tak znižovali stavy a testovali aké minimum zamestnancov zvládne tú robotu robiť . A zrazu robotu ktorú robili 5 ľudia zrazu robili len dvaja . Nehovoriac že sa ťa práca nedala robiť poriadne svedomito ale tak Halabala. Permanentne sa človek naháňal lebo nestíhal nič . Neustály stres a kritika že nie je všetko správne. Len pre stavu že za desať minút máte skontrolovať dátum spotreby na všetkom balenom mäse, sunkach salamach a podobne . Samozrejme keď si vás zastavil zákazník že niečo potrebuje tiež ste neboli najšťastnejší

autor
Včera o 11:52

Nadčasy platia o tom potom, ale štve ma to. Veď človek nie je sluha. Od 5.00 v robote, bez obeda a tahaj aj po pracovnom case. To kde sme.

anonym_735547
Včera o 11:54
@anonym_autor

Nadčasy platia o tom potom, ale štve ma to. Veď človek nie je sluha. Od 5.00 v robote, bez obeda a tahaj aj po pracovnom case. To kde sme.

@anonym_autor rozčúlenie treba smerovať inde.
Nie, nie je to v poriadku, treba sa ohradiť. Neostala by som ani do 12:01, ak by mi ten nadčas patrične nezaplatili. Ale keďže tu si ľudia nechajú bežne srať na hlavu, lebo sa boja o prácu, tak to funguje takto.

patrike
Včera o 11:55
@anonym_autor

@anonym_autor Zakonnik prace, Inspektorat prace. Najneskor po 6 hodinach ti patri prestavka 30 minut. Mate odbory ?

anonym_b190d8
Včera o 11:57
@anonym_autor

@anonym_autor si chces uhnat vredy?Ako je možné, že ťa nepustia na obed?prečo nemôže tovar prebrať vedúca, alebo kolegyňa ty pol a ona pol.U nás preberala iba vedúca.Este tovar pochopím, ale obed nedá ešte nehrali, aby som sa niesla najest

autor
Včera o 11:57
@patrike

@anonym_autor Zakonnik prace, Inspektorat prace. Najneskor po 6 hodinach ti patri prestavka 30 minut. Mate odbory ?

@patrike to neviem či máme odbory. Len to, ze každý sa boji ze pride o pracu..

lidia73
Včera o 12:02

@anonym_autor tak potom ale nemozete cakat zazraky, ze sa to zlepsi, ked sa kazdy boji nieco povedat.

anonym_15fd9a
Včera o 12:57

Nie, ja nechávam v sklade do druhého dňa, prip.ak je to niečo chladené, mrazene buchnem do chladničky, mrazničiek a všetko riešim na druhý den.Moj šéf ale nieje debil

parvinka0001
Včera o 13:10

Tiež veci som si odložila so chladničiek ,regálov a taška na plece a domov . Za tých pár e by som neostavala ani o minútu dlhšie

autor
Včera o 13:19
@anonym_15fd9a

Nie, ja nechávam v sklade do druhého dňa, prip.ak je to niečo chladené, mrazene buchnem do chladničky, mrazničiek a všetko riešim na druhý den.Moj šéf ale nieje debil

@anonym_15fd9a ďakujem

autor
Včera o 13:20
@parvinka0001

Tiež veci som si odložila so chladničiek ,regálov a taška na plece a domov . Za tých pár e by som neostavala ani o minútu dlhšie

@parvinka0001 ďakujem, nie som sama divná

parvinka0001
Včera o 13:31
@anonym_autor

@parvinka0001 ďakujem, nie som sama divná

@anonym_autor neboj niesi určite . Človek si to ani na výplate nevšimne a keď niečo tak sa aj rýchlo zabúda že človek ostal ale keď treba ľudí sprdnut nato by ich bolo .

autor
Včera o 14:51
@anonym_b190d8

@anonym_autor si chces uhnat vredy?Ako je možné, že ťa nepustia na obed?prečo nemôže tovar prebrať vedúca, alebo kolegyňa ty pol a ona pol.U nás preberala iba vedúca.Este tovar pochopím, ale obed nedá ešte nehrali, aby som sa niesla najest

@anonym_b190d8 nie prebrať, ale vykladať pokým sa nevylozi zostat na predajni ale uz robim od 4.45 adlhsie sa mi nechce ostavat ked si nemozem vycerpat 30 minut orestavku. Pustia nas jest, ale rychlo, rychlo lebo treba aj cas na wc zapocitat, cas kym sa voda na kavu vari ktoru ja ani nepijem....

rozculena
Včera o 18:22
@anonym_autor

@anonym_b190d8 nie prebrať, ale vykladať pokým sa nevylozi zostat na predajni ale uz robim od 4.45 adlhsie sa mi nechce ostavat ked si nemozem vycerpat 30 minut orestavku. Pustia nas jest, ale rychlo, rychlo lebo treba aj cas na wc zapocitat, cas kym sa voda na kavu vari ktoru ja ani nepijem....

@anonym_autor to v akom obchode robíš?

windblue
Včera o 19:13

@anonym_autor keď robíš 6 hodin musíš dostať 0,5h prestávku najneskôr po 4 hodinách prace, ak ti ju vedome odoberajú a nedovolia ani neksor vziat, tak je to už aj na inšpektorát

bosorkabb
Včera o 19:19

Ak robím do 13:00 tak idem domov presne vtedy.
Tovar ak príde o 12:00 smola. Čo sa stihne do 13:00 je hotové, čo nie tak nie. U nás nikto dlhšie neostáva.

denithestrange1993
Včera o 19:26

@anonym_autor pokial sa jedna o vynimocny stav - otvaranie predajne,predsviatocne dobiehanie,kontrola z vedenia...a sef sa ti opyta ci suhlasis tak ok. Pokial sa toto deje na beznej baze a vy ste ticho toto neni ok. By som povedala ze ma caka dieta v jasliach a veduci sa moze postavit na hlavu.

anonym_6360a9
Včera o 20:41

Volakedy aj u nas sa tak robilo. Prisiel neskoro tovar (chladeny) a zostan pol hodinku ci hodinku. Zaplatit to nezaplatil nikto, lebo sa nemozu tahat nadcasy (iba vo vynimocnych pripadoch). A vies co? Vedeniu to bolo jedno, este nas aj buzerovali. Vzdy skusaju, co clovek zvladne a je ochotny robit. Stale je viac a viac roboty. Takze ked padla, idem domov. Samozrejme pred tym tovar ide do boxu.

anonym_6b4cf9
Dnes o 07:50

Zamestnanec nie je otrok. Btw, zaujimalo by ma (mozno niekto vie), ak by sa Ti pri/po preberani tovaru po pracovnej dobe nieco stalo (napr pri dokladani do regalu), ci sa to rata ako pracovny uraz, alebo by to bolo o tom, ze uz si nemala na pracovisku co robit...