icon

Skúsenosti s medziľudskými vzťahmi v korporátoch a IT firmách

Včera o 19:34

Ake mate skúsenosti s medziľudskymi vzťahmi v korporátoch a IT- firmách? Aké sú tam možnosti nájsť si kamarátov a partnera, pripadne je tam veľa milencov? Sú tam kariérne súboje, intrigy, mobing? Alebo chlapi robí lepšiu atmosféru? Ja pracujem roky v zdravotníctve- na Slovensku väčšinou ženský kolektív a jeho typické črty, veľa takmer v dôchodkovom veku, chlapi babské pupky, lezenie do zadku, pripadne strach zo šéfa, skupinkovanie, ohováranie. Posledné roky som v zahraničí, je to o inom, o niečo viac mužov a súkromie sa nerieši.
Vždy som mala pocit, že pracujúci v korporátoch majú veľa kamošov z prace a často aj partnerov. V BA a KE vidno podvečer, najmä piatky partie po práci ešte aj s notebookmi. Známe sú celofiremné teambuildingy, veľa dobre zarábajúcich chlapov, čo ženy priťahuje. Ako to vnímate vy?

crazy_cat_lady
Včera o 19:39

Ja pracujem v korporate a nestretla som sa ani s mobingom, ani intrigami. Mame par ludi, ktori tvoria par, pripadne su vzati a maju uz aj deti. TB su skor o opiti sa 😂 ale nejake riesenie medzi kolegami neevidujem

angelix
Včera o 19:59

Pracovala som v korporatoch a stretla som sa a uplne vsetkym s cim sa stretnut da. V dobrom, aj v zlom.

beata_k
Včera o 20:15

@anonym_autor Vela ludi v korporate su aj cudzinci. Nikoho tu nemaju, tak sa skupinkuju po praci. A zase vela slovakov vycestovalo do zahranicia, kvoli jazyku. Videli, skusili, zazili inu kulturu. Toto vsetko ta obohati. Mna dnes kulturne "obohatila" skupina spanielsky hovoriacich ludi. Sadli vedla mna a len trepali nahlas a trepali a trepali. Nezapreli svoju kulturu : ) S intrigami je to ako kde. Ja mam 9 kolegov. 2 som este za 3 mesiace nestretla, aj ked sa denne vidime cez kameru. To sa potom tazko robia intrigy. Ale kto ohovarat chce, ten si cestu najde. Korporat nie je zarukou nicoho. Musis aj natrafit na dobrych kolegov, ako vsade.

anonym_bee50b
Včera o 20:26

@anonym_autor V korporatoch robím celý svoj pracovný zivot. A zažil som tam všetko, od sexu na záchode (vraj tam bol, ja som nikoho neprichytil), ohováranie od kolegov, podlizanie sa kolegov sefom, falošné udanie pre xsexualne obťažovanie...

anonym_80b75a
Včera o 23:50

@anonym_autor to je taka stupid otazka : " how long is a piece of string" takze Australcania opilci , Francuzi flakaci, Svajciari boring not able to do small talk, Slovaci neviem nemala su tu cest robit na Slovensku len ich buzerovat.

anonym_918729
Dnes o 02:32

Vsade to je,vsade.Ale ist pracovat za ucelom si tam nieko najst,to bude z teba tak vyzarovat,ze ich v rade budes mat aj zenatych s detmi.