Výpoveď v práci: Prečo sa nadriadení správajú arogantne?
Ahojte.. zažili ste niekedy niečo podobné resp. je to normálne? Dala som výpoveď v práci po 3 rokoch, posledný rok a pól som tam bola výrazne nespokojná, ale myslím si, že ma mali za "hlúpu" a mysleli si, že so mnou budú môcť mávať ako sa im zachce a nečakali, že tú výpoveď dám. Odkedy som to urobila, sa voči mne viacero ľudí, hlavne nado mnou začalo správať odmerane, arogantne a už aj bez dôvodu po mne kričali. Jednoducho mám pocit, že mi to dávajú "vyžrať", pritom ja som nič neurobila, iba sa rozhodla pre zmenu, pretože na tomto pracovisku som už spokojná nebola. Príde mi, že sa otočili o nie že 180 stupňov ale aj 280.. Toto je moja druhá práca, ja som predtým pracovala 2 roky pre známu, s ktorou som mala úplne iný vzťah, a boli tam úplne iné pracovné vzťahy a typy ľudí a toto je mi doslova cudzie.. Zažili ste niečo podobné?
@anonym_autor 280? Nie 360?
@anonym_autor 280? Nie 360?
@anonym_29d85f keby sa otocili o 360°, tak by sa nic nezmenilo, boli by presne tam kde zacali.
@anonym_29d85f keby sa otocili o 360°, tak by sa nic nezmenilo, boli by presne tam kde zacali.
@anonym_064c78 ironia
@anonym_autor nie, nekričal lebo potreboval držať formu, ale bolo vidno že je nasratý, že si niekto dovolil dať výpoveď v čase keď bol z centrály zákaz naberania ľudí a aj ich nahradzania 😄 že kto to teraz všetko bude robiť, ved oni boli spokojní.. Nuž, nevážili si ma, takže nezájem 😄 aj tak som to vydržala dosť dlho.
Teraz už nemáš čo stratiť, takže akonáhle by niekto na mňa zvýšil hlas, budem mu robiť to isté, nech si nemyslí že bude so mnou hovoriť takým štýlom
Povazuj to za svoje stastie. Ludia, ktori sa nevedia odosobnit len ukazuju svoju skutocnu tvar. Vedenie si ma v takychto chvilach zachovat profesionalny pristup vzhladom na to, ze o takichto veciach sa rozprava. Moze to do buducna znamenat problem s naborom ludi.
Je to ich vizitka, nie tvoja. Niektori ludia proste nemaju sebareflexiu a reaguju podrazdene pretoze nechapu dovodu tvojho odchodu a zaroven neprichadza v uvahu moznost, ze problem moze byt vo vedeni.
Ukonc to profesionalne a uz sa tam nevracaj. Pochybne firmy existuju len preto, lebo sa vzdy najde nova obet
Tiez som to zazila. Mala som 2 mesacnu vypovednu a tie 2 mesiace boli peklom. Posledny den som musela tahat do vecera. Naschval mi dali taky projekt a kedze som bola charakter a nechcela som pridat kolegyni robotu,tak som to dokoncila. Natahovali cas a az po pracovnej dobe dodali posledne potrebne veci,ktore bolo treba zapracovat. Lenze ja som to cakala. Ich charakter mi vadil od zaciatku a to bol aj dovod mojej vypovede. Nejako sa snaz prezit. Dnes by som ti poradila otvorene ich konfrontovat,ale na urovni. Neznizuj sa na ich uroven,ale mozes si povedat svoje,uz ti nic nehrozi.
@anonym_autor zažívam to práve teraz, do prace chcodim so žalúdočnými bolesťami, v noci neviem spat, hroza. 😵💫 taham z posledných síl, o mesiac koniec. Snáď sa ho dožijem….
Je mi luto, co zazivas. Ja som veduca a za posledne 2 tyzdne mi odisli z timu 3 ludia. Vsetci necakane. Prvu, ta odisla po dohode bez vypovednej lehoty - po oznameni odrobila len 3 dni - som oplakala. U nas to bola jej prva praca, pamatam si na jej prve dni, ako som ju podporovala, nevh to nevzdava a teraz odisla na moju poziciu v inej firme. Skvele dievca. Prajem jej to, ale je mi luto, ze som ju stratila, ale aktualne u nas nemala moznost rastu. Druha - som spokojna, ze odisla, smeti sa vyniesli same, ale do poslednej minuty som k nej bola slusna a uprimne verim, ze tam kde ide s nou budu spokojny. Ale s jej povahou jej nedavam vela sanci. Tretia u nas robila kratko, pracovala dobre, ale nemali sme vacsie vazby.
@anonym_autor veď sa daj na PN, obvodnej povedz, že trpia na úzkosti, máš vyhorenie, depresívne stavy a žalúdočné problémy pri návšteve práce. PN ti určite dá, aj na dlhšie. Mne obvodná povedala, že za posledný týždeň som už tretí s pqnickymi atakami z práce. 😂 Vyprdpla by som sa na psychopatov, nech si prácičku poriešia sami, keď sa nevedia správať, asi na to majú čas, tak nech sa viac zapriahnu do práce.

@anonym_autor áno
Z prvej práce som odišla chvíľu pred 11 mesiacom takže keď som dávala výpoveď tak som mala mesačnú výpovednú. Neskutočne boli urazení, že som to vedela 😀 nakoniec mi manažérka vykričala, že som vedela že odídem a preto som si za celý rok nevyčerpala ani deň dovolenky 😂
V druhej práci kde som dala výpoveď mal akurát majiteľ počas mojej poslednej zmeny ožran párty, tak mi napitý prišiel vykrikovať či si myslím, že tam kam idem sa budem mať lepšie 😂