icon

32-ročný syn mi vyčíta, že som si do bytu nasťahovala priateľa

evulienka123
19. júl 2023

Som dávno rozvedená a mám tri dospelé deti. Najmladší syn 32 ročný mi vyčíta , že som si do bytu nasťahovala priateľa . Syn žil a pracoval 13 rokov v zahraničí a teraz sa vrátil domov je tu mesiac a vyčíta mi, že som si tu nasťahovala cudzieho muža , ktorý tu nepatrí . Nechcem o partnera prísť , ale bojím sa mu povedať pravdu o probléme , že syn ho u mňa nechce. Vraj on ako syn tu je doma on sa tu narodil a ….Neviem čo mám robiť . Poradíte čo by ste urobili vy?

Strana
z3
janage
5. aug 2023

@schascho no 70rocny podnikateľ môže byť pre matku väčším prínosom v trávení voľných chvíľ ako syn. Až bude mať syn svoj byt potom môže rozhodovať kto sa tam nasťahuje.
Ten priateľ mamy je úplne jedno koľko má rokov a co robí. Ak sa ona cíti s ním príjemne je to čisto jej vec. Vyhadzuje matkin partner syna? Nie.
Ak sa synovi nepáči, nech sa zariadi.
Či pokiaľ by syn vlastnil byt a mama mu tam došla s tým, že jeho partnerka sa má pobrať lebo len matka je rodina a jej sa nepáči, že tam je, by sklopil uši a partnerku zo svojho vykázal?

kroska18
10. okt 2023

Mladý si nepraje cudzieho chlapa vedľa mamy v byte, o ktorý by mohol prísť. To radšej nech je mama sama a on si do bytu dovlečie svoju rodinu. Tak uvažujú deti.
A priateľ dediť bude ako člen spoločnej domácnosti, ak by v čase úmrtia partnerky bol v domácnosti viac ako rok. Preto tie strachy.

veronicka1901
30. apr 2024

32 ročný??? To hádam nie, pubertiaka by som pochopila, ale toto... 🙄

Strana
z3