32-ročný syn odmieta vzťahy
Ahojte, mam syna, 32 rokov, ma dobru pracu, vlastne byvanie, dobre vyzera, stara sa o seba. Len je stale sam a nikoho si ani nehlada. Ked sa ho ja alebo niekto z rodiny opyta ze kedy nam uz konecne donesie nevestu, len mavne rukou ze jeho take veci nezaujimaju, ze prenho je randenie strata casu a penazi ktore radsej minie na seba a svoje zaluby. Ze nechce skoncit ako stryko ktory je v 30 rocnom manzelstve bez lasky. Ja som ho vychovala sama a dobre viem ake je uz potom tazke hladat si partnera v pokrocilom veku. Velmi ma mrzi ze to berie takto sebecky a cynicky. Vsetky moje kamaratky uz maju vnucata a mne to vzdy pride luto ze ja sa vnucata uz asi nedozijem. Ako sa s tym mam zmierit?
A Tvoj prístup Ti nepríde sebecký? On si má nájsť priateľku a mať dieťa, aby si ty mala vnúča ako kamarátky? Čo ak sa na rodičovstvo proste necíti? Čo ak má nejaký blok, pocit, o ktorom Ti nechce povedať?
Alebo nechce byť otcom, nechce sa ani viazať lebo nemá v rodine dobré príklady, samé negatíva
Keby to bolo moje dieta tak cca od 15 je jasne o ake pohlavie ma zaujem, ak nemal ziadne priatelky, je nacase si sadnut a narovinu sa opytat na priatela. S vnucatami to asi nebude take lahke.
asi je gay
@mimacaci a to si usúdila len preto lebo nechce partnerku? Co ak si chce len žiť a užívať zivot ?
@anonym_autor možno by si ho mohla nechať. Vieš aké je to nepríjemné, tieto otázky, keď si možno nikoho nájsť NEVIE? Nechaj ho preboha tak a nepriťažuj mu ešte svojim fňukaním a kamarátkinych vnúčatách preboha. Nám sa nedalo splodiť dieťa. Vieš ako sme sa cítili pri všetkých tých narážkach? Čo som mala každému vešať na nos? Nechaj ho žiť si svoj život ako chce, ty si porodila evidentne len jedno dieťa, vidíš, mala si si porodiť aspoň 3, možno už by si mala si vnúča. Teraz toto ti ako padlo, takáto múdrosť odomňa? Asi nie moc príjemne, však? Nechal ho žiť si svoj život. Ak máš mať vnúčatá, budeš ich mať. Ak nemáš mať vnúčatá, tak ich mať nebudeš, pokojne kontaktuj svojich súrodencov a venuj sa ich vnúčatám, alebo si vyhliadni nejaký detský domov, spoj sa s nimi a skús zistiť, či je možné nejaká spolupráca a občasná starostlivosť o nejaké dieťatko. Alebo sa prihovor nejakej susedke s malými deťmi.
prečo by mal byt hneď gay 🤦🏼♀️… asi nechce, veď Ty si ho vychovala tak prečo si ho tak sebecky vychovala aby Ti nedal vnúčatá? … Bola by si radšej keby nejaka s ním bola nešťastná ale Ty by si mala vnúčatá? … Tvoje zmýšľanie je sebecké. Nemala si byt sebecka a mala si si urobiť viac deti aby si mala väčšie šance na vnúčatá … ja by som už ani nechodila na jeho mieste tam, kde neustále čelím takymto otázkam …
Ja na tvojom mieste by som asi spravila nasledovné.. ponúkla by som susede ktorá nemá žiadnu pomoc s deťmi aby mi ich niekedy doniesla.. (ideálne nejaké menšie a viac) keď by ma to bavilo, tak by som získala adoptované vnúčatá a mohla by som niekomu pomôcť . A keď by ma to nebavilo, tak by ma aspoň chuť mať vnúčatá prešla 😄 nemyslím to v zlom.. ale ja si osobne myslím, že bude čím ďalej tým viac ľudí čo nebudú chcieť mať deti a ani vzťah..
Musí to byť trocha nepríjemne stále odpovedať na takéto otázky.. možno je gay, možno proste nemá šťastie a možno je asexual a nepotrebuje blízky vzťah.. len to proste nechce povedať.. možné je všetko, ale status zmeni len vtedy keď bude sám chcieť .
@anonym_autor sebecka si ty, nechaj ho zit tak ako jemu vyhovuje. Nie je povinnostou sa zenit a rozmnozovat len preto ze moze a uz vobec nie preto, aby vyhovel sirsej rodine.
asi je gay
S takou logikou je potom asi kazda zena ktora nechce deti lezba 🤷🏻.
Nie kazdy sa citi na rodinu ci deti. Dnes su vztahy komplikovane. Ved jej to aj zdovodnil, ze nechce skoncit ako jeho stryko aby zotrvaval vo vztahu z povinnosti.
@anonym_autor možno nenašiel ešte tu pravu, možno si chce ešte zopár rokov užívať a možno je pre neho najlepšou voľbou žiť sám. Rešpektuj to, vnúčatá nemusia byť aj keby nevestu priniesol
Ahoj, tak ako sa niektore zeny rozhodnu pre zivot bez deti, tak isto sa moze o tom rozhodnut aj chlap. Tvoj syn je dost dospely na to, aby mal v hlave jasno co chce a co nechce. A tym,ze budes neustale do neho hustit ako chces vnucata, lebo aj ine maju tomu len prilievas do ohna. Je to zivot tvojho syna a ty by si mala stat pri nom nech sa rozhodne akokolvek. Aj keby bol gay alebo aj keby si casom nasiel priatelku, s ktorou by deti neplanoval. Zivot v dnesnej dobe uz davno nie je o tom "co by sa malo alebo nemalo". Nechaj ho zit tak ako chce on a zvlast, ked je sebestacny. Byt na tvojom mieste uz do neho nehustim. Mozno raz ked si aj najde frajerku, tak ti to radsej nepovie, lebo budes do neho nonstop a mozno aj do jeho frajerky hukat,ze chces vnucata. Po jednej stranke chapem tvoju tuzbu, ale po druhej, ked vidis,ze z dlhodobeho hladiska to odmieta, tak by som ho brala takeho aky je. On uz davno nema 15, aby si ho usmernovala v zivote. Ine by bolo,keby si od teba pytal radu a ty mu ako mama poradis. Nechaj ho tak, mozno sam uz ma plne zuby pocuvat neustale toto dokola. A za dalsie nikdy nevies co prinesie cas a mozno casom sam prekvapi, ked sa do nejakej zamiluje, srdcu nerozkaze a stale je to mlady muz, ktory ma cas na take veci.
A trápi ťa čo? To že bude sám alebo že nebudeš mať vnúčatá? Ja si myslím, že je to tým že nemá dobrý príklad v rodine, ty si na neho bola sama, strýka má zlý vzťah, proste tak si to zakorenil v hlave, že nepozná benefity vzťahu lebo nemal príklady v detstve dobré. Nemyslím že je gay. A teda je to na ňom či s tým niečo urobí možno aj pomocou psychologa, že zmení myslenie svoje alebo bude navždy sám.
Mozno preto, ake mal detstvo, nechce sam mat radsej rodinu nikdy. Ty sa s tym zmier, buduj si sama svoje stastie a nenut svojho syna do niecoho, na co treba cas, spravnu osobu, atp.. inak si pose*ie cely zivot.
Poznam viac takych, proste nejak nechcu, musis to len respektovat. Aj ked 32 neni zle este, tam pre muza je cas najst partnerku
Ešte chvíľu do neho rýpte a odstrihne vás… za mňa si sebec tiež ty… nechaj ho žiť, tak ako chce on… a čo ty vieš, možno aj randí a užíva si, ale neberie to tak vážne, aby vám to vešal na nos a predstavoval vám niekoho… rešpektujte jeho súkromie a nechajte ho dýchať
S takou logikou je potom asi kazda zena ktora nechce deti lezba 🤷🏻.
Nie kazdy sa citi na rodinu ci deti. Dnes su vztahy komplikovane. Ved jej to aj zdovodnil, ze nechce skoncit ako jeho stryko aby zotrvaval vo vztahu z povinnosti.
@bu_bu_bubak tak ale podla jej slov cakaju, kedy im konecne predstavi nejaku priatelku. vychadzala som z kontextu uvodneho prispevku. z coho som usudila, ze este asi ziadnu nepredstavil.
Keď si nájde priateľa, budeš šťastnejšia? Nie je dôležité, aby bol on šťastný? Ty si ideš plniť svoje potreby prostredníctvom neho?
Nečudujem sa mu, ženy sú v dnešnej dobre hrozné a nájsť normálnu dá zabrať....má pravdu, nech si nekazí život len preto, že ty chceš nevestu a vnúčatá...
Jedina sebecka si tu ty!
Tvoje dieta tu nie je nato aby ti naplnalo tuzby po vnucati ci po inych veciach. Tvoj syn je dospely samostatny clovek a namiesto toho aby si sa z toho tesila si sebecky zahladena do dvojich potrieb a nazorov ako by mal zit… tento postoj rodicov nikdy nepochopim. Az sa s tebou zacne menej a menej stretavat tak ver ze chyba je v tebe.
Nechaj ho zit!
Je to dospelá osoba, absolútne nie tvoj majetok, takže ak sa rozhodne akokoľvek, ty to musíš akceptovať. Nebuď sebecká a majetnícka naňho, keď sa s tým nevieš zmieriť, vyhľadaj psychologickú pomoc, to neni hanba, ale takto si len ubližujes a čím viac budeš tlačiť, tak tým viac sa to syn bude vzďaľovať a vzdorovať voči tvojmu prianiu. V dnešnej dobe je bežné mať vzťah, deti po 35r alebo aj vôbec. Každý podľa seba 🙂
Mať takú rodinu asi ich pošlem do prdele a uvidia ma raz ročne. Ty si prečo mala len jedno dieťa? Prečo si ho vychovala sama? Jemu je dobre alebo má iné dôvody a teba je do toho veľké h. Pomáhaj niekomu inému s deťmi keď máš takú potrebu a netlač na neho.
Sebecká a cynická si len a len ty. To si porodila syna len aby si mala vnúčatá ? Mala si porodiť aspoň 5 detí, nech ti usulaju 15 vnúčat
Hmm to sa musis dobre nudit ked tlacis syna do zenby len koli tomu aby si ty mala vnuca
je šťastný? je. Nemontuj sa mu do života. Mala si si spraviť 5 detí a mala by si už vnúčatá. Už nie je malý chlapec, že mu máš kázať ako má žiť.
Tak ako je on sebecky z tvojho pohľadu, možno aj ty si sebecka z jeho pohľadu. A to že je dám nemusí znamenat že je gay, buď nenašiel tú pravú alebo sa jednoducho nechce viazat
A co keby si nasiel priatelku, ktora by ho odstrihla pd teba, lebo by si jej liezla na nervy s neustalymi otazkami, kedy bude vnuca?

asi je gay