40-ročný muž rozpráva o tom, že by to rád skúsil s iným mužom
Čo si myslíte o tom, že 40r ženatý muž rozpráva o tom, žeby to rád skúsil s iným mužom. Môže sa takto zmeniť orientácia ?
Ja by som si nič nemyslela. Skôr by som komunikovala s tým dotyčným, prečo ho táto myšlienka láka, ako a kedy to vzniklo. Načo si mám niečo myslieť, keď si môžem jednoducho zistiť z prvej ruky. Ale riešila by som to len v tom prípade, ak je to môj partner, resp. možno aj blízky rodinný príslušník, či najlepšia kamoška. Ináč by ma to nejak extra nevzrušovalo o čom kto fantazíruje.
@viestta mám 2 susedov homosexuálov, keďže sa odsťahovať nemienim tak sa v tej komunite pohybujem.. sused oproti mi varováva rybičku, varím mu guláš, halászlé, bola som u neho na víno, starala som sa o neho keď mal veľmi vážny covid Deltu, bola som tam aj keď som riskovala v čase ked covid bol vážna vec, nosila nákup, lieky, varila, lebo nevládal.. napriek tomu nikdy nemal vzťah, strieda to ako ponožky, je to jeho vec.. ďalší sused to isté, ja nikoho neodsudzujem, sú to ľudia čo netúžia po rodine, baví ich tá promiskuita, detto tie návštevy čo chodia na jednu noc.. a poznám ďalších, baví ich sloboda a promiskuita.. keď povie zajtra sused, že mu mám ísť vymeniť plienku tak pôjdem..
Čisto vidím len dopad na moju osobu a deti..
Môj sused je moj sused a orientáciu mal takú odjakživa, len tí novopečený( o čom je príspevok) už nechápem či to nie len propagáciou toho všetkého.. moj sused je dobrý človek a keď aj z neho spravia autobus tak mi to je jedno, lepšieho suseda nemá nikto🤗
@viestta to je jasné, ale pointa mala byť, že nie som voči tej komunite zaujatá, len sa o tom veľa rozpráva, povie sa len A, nevysvetlí sa B a najmä deti sú z toho zmätené a pomýlené a spracujú to inak, chcú byť naozaj len cool a môže to mať dopad na ich psychiku..
Máloktoré dieťa to chápe, len vidia, že tým ľuďom sa dáva veľa pozornosti a deti chcú mať pozornosť..
A teda ešte aj všelijakí zvrátení jedinci chcú mať pozornosť🙄 stačí vyjsť do ulic o čom sa tam točí..
@macatt a preto by sme mali mat vztahovu a sexualnu vychovu v skolach, aby deti nepreberali len informacie ale naucili sa ich aj spracovat.
A co sa tyka zvratenych jedincov, ti boli vzdy, vzdy putali pozornost. Ja si z detstva pamatam, ze pan chodieval v damskych satach po uliciciach. Zakazdym ho policajti zobrali, zmlatili, obcas si aj posedel a nic sa na tom nezmenilo. Aj teraz, ked uz ma asi sedemdesiat si chodi posediet do parku prezleceny za zenu. On je uplne neskodny. Ja nie som ta aby som sudila co sa mu v hlave melie, ale vzdy som ho len lutovala.
Áno, tiež si to pamätám, takí ľudia boli vždy..ja nielen ľutujem a mám rada ľudí, mám svojho bezdomovca, svojho seniora, svojho suseda atď len fakt sa realita zmenila ako šibnutím prútika, ale u mladých ľudí..je častokrát des to ,,sledovať,, jednoducho keď sa nad tým človek zamyslí, nezostane iné vysvetlenie, len že to dosť jedincom narobilo riadny bordel v hlave…NIKOHO NESÚDIM
Len vidím, že to je inak a že to má dopad, ktorý sa ma aj dotýka..

@lienka.7 fu, ešteže iné 12-13 ročne baby nemávajú letné lásky s chalanmi ktoré trvajú dva týždne aj s cestou, veru neviem načo je to dobré ...