icon

Ach tá ex-ka

7. mar 2022

Ženy ja už som na nervy s mužičkovej ex-ky. To sú také somariny, že je to smiech cez slzy! Malá slečna (9rokov) mala v nedeľu národky...bola tento týždeň u nás...ja som však cez týždeň bola s našou spoločnou slečnou (2roky) v Nemocnici na CT, kvôli podozreniu na cystu na mozgu...bola som totálne v strese, lebo som nevedela čo bude...slečny sme sa pýtali ešte predtým akú tortu chce...chcela ovocnú...v piatok nás pustili z nemocnice tak sme hneď sobotu boli tortu kúpiť namiešali sme rôzne druhy ovocných kúskov, boli balóny darčeky a pod. Malá sa mi zdala, že je nejaká nespokojná...a aj som mala pravdu...večer už ex volala môjmu, že ako sme odflakli oslavu, že len druhej kupuje...že je lakomy na vlastnú dcéru a pod. nakoniec že vraj slečna chcela čokoládovú tortu a notebook a my sme si dovolili kúpiť iba oblečenie a sladkosti...to sú také blbosti...ale stále niečo...raz sa malej hrabeme vo veciach...raz na ňu nadávame, že flaka školu, raz jej nekupujem kvalitné oblečenie...stále niečo ja už niekedy nemám na to nervy...najhoršie je, že ja mám stále pocit, keď je u nás že ma mala má rada...tak ja ju zapájam do všetkého a jasne, že sa aj rozprávame, ale koľkokrát to čo som povedala malej "odrecitovala" svojej mame...tak mi to je stále ľúto a už fakt neviem ako sa správať...

Strana
z2
autor
8. mar 2022

@aandrea9 ja vidím na malej, že ma má rada aj sestričku, ale keď príde od mamy je vidieť odstup...hneď ide do izby a zapne si tablet...a až na druhý deň keď príde zo školy sa ozve...jasne že potom minimálne ešte dva dni...na všetko čo spolu robíme my povie, napr. : že "maminu má rada preto, lebo zbiera byliny" "maminu má rada, lebo vynikajúco vari"...niekedy mi to príde ako naučené

autor
8. mar 2022

@enoula no asi nie, má ešte brata, ale malá vravela, že už ani tam nechodia...podľa malej mama už nikam nechodí...iba s malu na prechádzky a tam jej všetko hovorí ohľadom mňa, muža a našej spoločnej dcéry

cacianka
8. mar 2022

@suge naša ex chcela na 6., ze ide doo školy a potrebujeeeee súrne.
Lakome hovado bol. A už XX x

cacianka
8. mar 2022

Táto žena obrazne, potrebuje preplesk, asi by ste mohli ísť za koliznou, navrhnúť mediaciu a psychológa, a už s ňou tvrdšie.
Aj povedať že ak neprestane, požiadate o úplné zverenie.

autor
8. mar 2022

@cacianka nechcela by som to riešiť cel koliznu...môj svoju ex raz nahlásil na polícii lebo nechcela mu malú dat ešte keď bola každý druhý týždeň jasne ex muža "vyfarbila" ako najväčšieho chrapuňa mala to dosť zle niesla

cacianka
9. mar 2022

Veď práve preto to riešiť s niekým kto oboch rodičov skoruguje, lebo ona neprestane len tak o 3 dní, ani o 5 mesiacov, stále bude robiť dcérke dusno a peklo, dcérka stále počúva hnusne komenty na otca aj na teba a najhoršie aj na bábätko. Toto chce otec dopustiť ? Aby sa dcéra trápila a bola v tomto strese čo mater pľuje za sprosté reči ? My sme za koliznou boli, najprv mňa nechcela vypočuť, ale potom pochopila že chlap je v strese, nevie to naformulovať, predchádzajúci záznam od bývalej koliznej bol tak hrozne blabolivo napísaný, tak pozvala dnu aj mňa. Všetko sme slušne vysvetlili, videla a cítila že o dieťa na otec záujem po všetkých stránkach, že ja nie som problém a fakt nie som macocha.
Mala pohovor s matkou a zabralo to. Potom som ja mala niekoľko rozhovorov s dievčaťom, vždy iba keď ona začala, a vhodné som jej vysvetlila podstatu a návrhy.

Strana
z2