Agresívne správanie manžela
Ja neviem ako reagovat
Ale manzel je cholerik a vzdy sa nas**rie pre vsetko. Totalne vybuchne a zacne hadzat veci. Deti nemame. Ale povedala som mu ze musi s tym nieco robiit. To nie je normalne taka agresivita.
Hadze kabelku po mne, plysaka vankus co mu pride pod ruku
Do tvare a nadava skaredo.
Vzdy saho snazim. Ukludnit. Ale nejde to. V minulosti sa kadeco stalo medzi nami hrozne hadky a pod. A tie hadky vzdy je problemom on. On nieco vyvedie alebo prehana ze mame doma. Ako v chlieve ze nic neni uvarene a pod.
Ze co cele dni robim ze som neschopna mamzelka a ze sa udajne nemal zenit
Predtym. Sme. Spolu boli 6 rokov. Potom rok. Sme. Svoji. Vzati. Dieta nemame.
Robil tieto vystupy vzdy. Reagovali by ste ako na toto. Viete ja som najprv bola v soku, potom. Som sa ho snažíla upokojit a pod. Ale nejde to. On ked sa dostane do amoku tak konec. Ja uz neviem ako to mam riesit.. Poslednych asi 3 roky je taky.
Myslela som ze manzelstvom sa to zlepsi. Ja tiez tuzim mat doma pokojneho muza co bude konstrukticne riesit problemy a ine.
@anonym_autor ze manželstvom sa to zlepší? A co je manželstvo nejaká záruka toho ze ked bol muž pred svadbou kreten tak po svadbe sa z neho zázrakom stane anjel? Nevieš ako to máš riešiť? No predsa rozvodom
To prečo si takýmto debilom?
Prosím ťa, odíď, hneď. Napĺňa ťa takýto život? Si šťastná? Ver, že toto sa nikdy nezmení. Práveže sa to môže časom stupňovať a to už teraz je to ďaleko za hranicou. Máš na viac, držím palce.
A ako by ho malo manželstvo zmeniť? Naozaj ma veľmi zaujima, ako by to malo fungovať, prosím vysvetli.
@anonym_autor manzelstvom sa nic nezlepsi a uz vobec nie detmi. Vies co mas robit, len si na to este nenabrala dovahu. Hlavne nedopusti aby sa takto agresivne spraval k detom. Ty si si vybrala sama dobrovolne, ci budes trpiet dalej alebo to ukoncis je tvoje rozhodnutie, ale v ziadnom pripade do tohto nedoved ziadne dieta. Je tvoja zodpovednost aby si ich ochranila pred peklom na zemi.
Reagovala by som hned na zaciatku a to rozchodom.
@anonym_autor Ahoj autorka...Odo mna otazka, na ktoru si neviem zodpovedat z tvojho prispevku - preco si stale jeho manzelka a preco si vobec do manzelstva vstupovala,ked si vedela aku ma povahu?
Rozvod. A do buducna nebud taka, prepac, blba, aby si si myslela,ze svatba a ine "oslavy" zmenia chlapovu povahu. To by musel sam chciet,aby sa ciastocne zmenil, ale ten "cholerizmus" by aj tak nevyprchal z neho uplne, aby bol krotky ako baranok🙄 Uz davno si s nim byt nemala a tu na mk si nemusela riesit takuto "dilemu", ale tesit sa z noveho a hlavne pokojneho zivota. Drz sa a hadam uz vies co dalej.
@anonym_autor ze manželstvom sa to zlepší? A co je manželstvo nejaká záruka toho ze ked bol muž pred svadbou kreten tak po svadbe sa z neho zázrakom stane anjel? Nevieš ako to máš riešiť? No predsa rozvodom
@janka_23 Slovenska klasika- po svadbe sa zmeni. Stale som nepochopila, preco by prave svadba mala byt ten zlomovy okamih, ale nevadi. Nemusim rozumiet vsetkemu.
pri takýchto témach má vždy napadne, že samozrejme každý súdny človek tu napíše, že treba odísť, rozchod ,rozvod,. S tým sa stotožňujem aj ja.
A ja si vždy poviem, no odíde a pôjde robiť zle a ničiť nervy zas o dom ďalej, ako sa povie
Že koľko nervov, traumy a všetko to zle..na koľko ďalších žien/mužov to taký chumaj zasa prenesie
bud ma love ,alebo zlatu cicinu , lebo netusim preco je snim
Preco si toho cholerika a explozivneho psychopata brala, bol ti prideleny narodnym vyborom❓ani ho neries a zdrhaj aj s materialnymi stratami, ked ti je zivot mily⚡👥🌃
@anonym_autor akym pravom? On ta zivi, ty nepracujes, ked chce po tebe, aby si varila a upratovala?
@anonym_autor ja ti poviem, kde si spravila chybu "Myslela som ze manzelstvom sa to zlepsi"
Takto by som dobrovolne nezila. On sa nezmeni a teba utrapi. Ukonci to.
Ja by som agresívne debila v prvom rade nevzala, ktorý ešte aj ponižuje svoju ženu. Hej, manželstvom sa zmení-k lepšiemu, tento blud sa už na tejto stránke ani nedá čítať.
@anonym_autor Nemas deti, rozvedu vas na prvom pojednavani. Akoze na co cakas? Zivot ti ide pomedzi prsty...
No nič už...už keď si si takého agresora vzala a veľmi ho miluješ a rozvádzať sa nechceš.. tak jedine sklopiť uši, akceptovať všetko od neho...pri amoku jednoducho neukľudňuj, odíď...vráť sa neskôr, zasexujte si a bude dobre 😉
Ak tuzis mat pokojneho manzela, musis si najst ineho. Toto nie je vec, s ktorou ty vies nieco spravit. On sa chova ako debil nie preto, ze mate dima bordel/ze si nenavarila/ze si mu odvrkla/ze… on sa chova ako debil pretoze je debil, a iny nebude
Ja navrhujem mat s nim aspon 3 deti...potom bude urcite kludny. Toto proste MUSI pomoct😄🤪
co najskor deti, co najvaic.
a pravidelne oralny sex, dobre a vela varit, drahe darceky kupovat.
kks, fakti dobry matros tebto tyzden dodali, preco popularnym uzivatelom (napriklad mne) nieco nedate tiez ?
co najskor deti, co najvaic.
a pravidelne oralny sex, dobre a vela varit, drahe darceky kupovat.
kks, fakti dobry matros tebto tyzden dodali, preco popularnym uzivatelom (napriklad mne) nieco nedate tiez ?
@nyusika lebo ty nie si populárna 😂😂😂 ešte si si nezaslúžia kľúčenku...musíš sa viac snažiť
S tohto normálny chlap nebude na to zabudni. Ale keď toto chces v živote tvoja voľba hádam ťa raz nezabije
Vidíš, deti určite, keď sa nezmenil po svadbe, po narodení sa úplne určite zmení. Síce by si bola prvá na svete, ktorej debilný manžel sa proste len tak zmenil o 180 stupňov, ale Ty ho ľúbiš, to stačí.
Bohužiaľ sa po dieťati zmení ešte k horšiemu, lebo si bude tebou ešte viac istý, dostaneš aj po papuli.
Vlastná skúsenosť, to bude mať ešte len tromfy v ruke, keď budeš od neho závislá.
Uteč🙏🏼
@anonym_autor vieš čo? Napíšem ti len že dobre ti tak. Rozumná žena nebude dúfať, že agresívny muž sa po svadbe zmení. A ak už sa kopla a vidí, že sa nezmenil a ide to k horšiemu, tak sa s takým mužom čo najskôr rozvedie. Ak zotrvávaš v manželstve s takýmto chmuľom, tak nech po tebe hádže veci, zaslúžiš si to. Lebo si už dávno mala byť od neho preč. Jediné šťastie, že nemáte deti, to by si ešte len videla, čoho by bol schopný.

Len nemajte deti a samozrejme odísť od neho