Aj vám sa stáva, že vás niekto mrzko odzdraví a pozrie sa škaredo?
Aj Vam sa to stáva? Idete napriklad ráno s deťmi do školy, škôlky a niekoho známeho stretnete, napríklad susedu, kamarátku a vy sa snažíte sa na nu usmiať, pozdravite a ona na vás tak škaredo pozrie, žiadny úsmev, len mrzko odzdravi a ide ďalej. Hneď mam pokazenu náladu minimálne na pol dna. Ja to chapem že napríklad ráno ľudia nemajú náladu a ponáhľajú sa ale najradšej by som sa tympadom ani nezdravila keď mám mať potom z toho zlý pocit a pokazenu náladu. Chápem ze ani ja nemám koľko razy náladu ale nechcem ju nikomu kaziť a prenášať na druhých tak sa aj nasilu usmejem. Ja keď vidím takýchto ľudí znovu co sú akoby nahnevani tak ich nerada vidím znovu a najradšej by som sa im vyhla. Môžete mi prosím s týmto poradiť? Dá sa s týmto nejako bojovať? Som zvláštna keď mám takéto pocity? Ono stretávam takýchto ľudí aj poobede to je jedno kedy, ale ráno je toho najviac.
No, mrzko. Určite sa na každého kto ma pozdraví vždy žiarivo neusmievam, idem zamyslená alebo si ho všimnem na poslednú chvílu a len rýchlo duchom neprítomne odpoviem. Ak si z toho vyvodí že mu chcem pokaziť deň tak čo už narobím.
Ja mam stres uz len ked citam slovo 'rano'.
Jasne. Ved sama si si odpovedala. Dolezite je sa odzdravit.
Mám to hlboko u prdele. Ja sa zdravím každému s elánom ale na moje dobré ránko /dobrý deň /večer sa odzdraví tak 40 percent ľudí normálne 😂

@ysseba ozaj sa potrebuješ silou mocou vnucovať ľuďom do života ktori o teba nemaju záujem? Ale prepáč načo je to dobre? Bola si pre ňu vzduch a asi aj naďalej si len ta odzravi nasilu aby mala pokoj od teba,mozno si jej prišla silena vtierka alebo si jej nesympaticka....vsak pozdravím niekoho ak neodzravi tak neriešim ďalej