Aj vy by ste kamarátke zaplatili kávu?
Ahojte, zaplatili by ste dlhorocnej kamaratke kavu, kebyze vam na to stretnutie v kaviarni donesie darcek k meninam, ktore ste pred casom mali?
Aj kebyze nedonesie…
Áno
asi to nie je moc dobra kamaratka ked musis nad tymto uvazovat a pisat na kona...
Ked som ju na kavu pozvala, zaplatim aj keby nedonesie darcek. Ak pozyvala ona a este aj darcek doniesla, tiez zaplatim.
Ta si nebudes velmi dobra kamaratka, ked toto riesis, vsak?
Kavu ? Vsak to je ,,nic" 😃.
Jasne
Vela x zaplatim kamoske a aj ona mne . Ani darceky nam netreba k tomu
Samozrejme. Aj bez darčeka
@anonym_autor ano zaplatila by som.
Neverim, že toto píše dospelá osoba.
😅 nemam problem zaplatit kavu 😅😅 cez vikend som dokonca ex kupila pivo, ked sme sa nahou stretli a len tak medzi recou mi poprial k narodkam
S dlhoročnou kamarátkou si platíme kavicky , raňajky , obedy , večere raz ja , raz ona …. Samozrejme XC že žiadne striktne dodržiavanie , väčšinou si ani nepamätáme , ktorá platila naposledy . Ale keď už mám meniny a prinesie mi darček , alebo ja jej , tak vtedy automaticky platí oslávenec .
Bežne platím kávu, obedy, koláče... Rovnako tak aj kamošky mne😅
to naozaj? kazdy den je ti dementnejsia tema ... to uz ten narod naozaj tak osprostieva ci bol sprosty stale len nebol internet?
Tiež rada zaplatím.. ;D aj viac x za sebou.
Tipujem,ze teraz to autorka otoci tak,ze ona je ta co doniesla darcek a kamoska jej ani kavu nezaplatila
Fakt táto otázka ?
Urcite ano. Ale stalo sa mi aj take, ze som doniesla darcek a zmrzlinu som si olatila sama. Nesli sme ani na kavu, sedeli sme na lavicke. Ale tak nje vsetci su empaticki a docvakne im. Ze jej doniesla mi darcek, tak ako podakovanie zaplatim.
@anonym_autor Nezaplatila kamoska? Moze sa hanbit, nabuduce by som jej nic nedoniesla. Aj obdarovany musi mat uctu k darcovi. Kava je naozaj to najmenej.
Aj bez darčeka
pre pár e sa hádam nejdeš strapňovať...
Doniesla si jej darcek a ona nezaplatila? Stve ta to velmi?
Kávu a ešte aj koláč by som jej zaplatila, by som sa prepadla od hanby nezaplatiť však to su dve tri eurá smiešne
My tak bežne raz jedna, raz druha a teda nemám problém aj 2x po sebe. Mám pocit, že káva je fakt minimum.
Ano dievcata, doniesla som jej darcek, podotykam veci, ktore viem, ze ma rada (ziadne take typu co mi doma ostalo, to posuniem), ale priamo pre nu, napr kava z praziarne s vytlacenym venovanim pre nu, a ani som sa netriasla za tym, aby ma v tej kaviarni pozvala, len prisla taka situacia s platenim, uz sme isli k baru zaplatit a ja som tam stretla znamu, prehodili sme par slov, kamaratka zatial platila, myslela som, ze aha, asi to cvakla dnes ona a potom casnicka sa na mna otocila a zuctovala mojich 4.80 za ladovu kavu. Takze ona si zaplatila len svoju cast uctu. Tak ma to tak zarazilo, to je cele. Zajtra na to zabudnem a vypustim to z hlavy, len teraz vo mne ostala taka divna emocia, tak som sa sem prisla poradit, zdielat to, neviem co. Tak prepacte, ozaj je to debilna az smiesna tema.
Ano dievcata, doniesla som jej darcek, podotykam veci, ktore viem, ze ma rada (ziadne take typu co mi doma ostalo, to posuniem), ale priamo pre nu, napr kava z praziarne s vytlacenym venovanim pre nu, a ani som sa netriasla za tym, aby ma v tej kaviarni pozvala, len prisla taka situacia s platenim, uz sme isli k baru zaplatit a ja som tam stretla znamu, prehodili sme par slov, kamaratka zatial platila, myslela som, ze aha, asi to cvakla dnes ona a potom casnicka sa na mna otocila a zuctovala mojich 4.80 za ladovu kavu. Takze ona si zaplatila len svoju cast uctu. Tak ma to tak zarazilo, to je cele. Zajtra na to zabudnem a vypustim to z hlavy, len teraz vo mne ostala taka divna emocia, tak som sa sem prisla poradit, zdielat to, neviem co. Tak prepacte, ozaj je to debilna az smiesna tema.
@anonym_autor kamarátka sa zachovala úplne sprosto. Ale vypusti to z hlavy. Vždy bola taká? Ako ste platievali predtým?
A biedou netrpi, este sa mi dnes chvalila, ze uz jej pipla vyplata, tak len tak, socialny pripad nie je
A biedou netrpi, este sa mi dnes chvalila, ze uz jej pipla vyplata, tak len tak, socialny pripad nie je
@anonym_autor ach, ja by som sa prepadla od hanby
@anonym_autor ked to riesis ty, tak sama asi mas problem s peniazmi. kolko mas rokov prosim ta
@anonym_autor fuuu tak toto bol dobry trapas, ale pre tu tvoju podarenu kamaratku.
Ale stavim sa, ze ona sa blbo neciti, to su take typy ludi...

jasne že áno.