Aj vy máte lenivejšie kamarátky ako vy?
Ahojte,máte to niekto tiež ako ja ? Nemám veľa kamarátiek,ale tak 2-3 na ktoré sa môžem kedykoľvek spoľahnúť. Ide o to ,že stále sa väčšinou chcú stretávať iba u niekoho doma. Vonku je úplne nádherne počasie (ako teraz napríklad) a vravím podme sa prejsť veď je super alebo poprípade na kávu ,ale oni by stále len sedeli doma. Volám kamarátku poď si zabehať,nie nejde proste doslova je taká ,že len byť doma a hotovo.Chcú sa so mnou baviť aj stretávať ale stále buď u nich ale u mňa. Keď je pekne človek by vyšiel aj vonku na kus ,prejsť sa/zabehať/dať kávu a tak ked vidim nejaké iné ženy jak si idu hoc aj večer o 19 na prechádzku,pokecať atd normálne mi je doplaču. Rozmýšľam či to len ja som natrafila na takých ľudi alebo máte to tak viaceré?
Mnohí ľudia sú najradšej stále doma. Iní zas kdekoľvek inde, len nie (stále) doma. Keď sú takí rozdielni ľudia v akomkoľvek vzťahu, nerobí to dobrotu. Aj občasní kamoši sú najlepší, keď sú aspoň zväčša podobného typu.
@anonym_autor nie, nemame to tak. Ja nechodim vysedavat domov ku kamaratkam, neznasam tuto vysedavaciu aktivitu.
Mám aj menej aj viac aktívne kamarátky ako som ja, ale celkovo sa doma navštevujeme minimálne, to fakt občas, že si ideme niečo zahrať napríklad... s niektorými chodím skôr na kávu, drink, jedlo a s niektorými aj nejaká tá túra, prechádzka, grilovačka, koncert atď... ty s tvojimi kamoškami máte jednoducho iné preferencie čo sa týka trávenia voľného času a skúsila by som cez nejaké aktivity hľadať ľudí, s ktorými si si v tomto viac podobná a budeš s nimi tráviť čas aktívne, zatiaľ čo s týmito si stále môžeš byť blízka, stále môžete spolu veci zdieľať, pokecať...
My chodíme na kávu, obed, večeru. Ale chodíme sa aj prejsť, len tak po lese.
Športovať spolu nechodíme lebo jedna nemá rada beh, druhá len zumba, tretia len pilates, štvrtá nič, a ja ako piata- zabehám si, ale svojim tempom. Chodím sama, nepotrebujem k tomu nikoho.
A nevadí mi že je to takto. Takto nám to vyhovuje už niekoľko rokov.
Ja to mam praveze opacne, asi 90% casu chodime niekam von.
Nie, chodime s kamoskami na kavu aj prechadzky. Sportujem vacsinou sama alebo s manzelom, sem tam s kamosmi (bicykel), ale to nemam rada, lebo to potom nie je sport, ale spolocenska aktivita. Takze si to potom musim odmakat inokedy.
Máš dve spoľahlivé kamarátky. To je niečo čo nemá každý. Ja mám tri "kamarátky" ktoré ma ohovárajú a ak náhodou raz odmietnem stretnutie, lebo na druhý deň vstávam do roboty skoro, tak prestanú reagovať a na ulici ma ledva pozdravia. Spoľahnúť sa na ne? Ani náhodou. Takže radšej by som mala lenivé kamošky ako falošné.
Najlenivejšia zo všetkých, aj z celého koňa som tu ja 🙂. Športujem sama. Bežím len keď ma niekto naháňa. Keď som mala o 15-20r menej, vychádzala som von ako upír po zotmení. A návrat pred svitaním. Bežne sme boli večer indorovo - v krčme, v bare, v klube, u niekoho na byte. Dnes? Všetci sedíme po 20.00 doma a sme radi, že máme svoj kľud, konečne 🙂.
Nepotrebujem sprievod na to aby som sla vonku. Kludne idem aj sama, ale vacsinou vytiahnem aj syna a chlapa. Kamosky neriesim, nech si zariadia svoj volny cas ako im vyhovuje.
Nie, my chodime stale niekam von posediet bud na kavu alebo jedlo. Jedna je sice taka ze len doma najradsej sedi, ale ked sme dohodnute tak sa vzdy stretneme von
Nepotrebujem sprievod na to aby som sla vonku. Kludne idem aj sama, ale vacsinou vytiahnem aj syna a chlapa. Kamosky neriesim, nech si zariadia svoj volny cas ako im vyhovuje.
@viestta sla von, nie vonku. Ked uz si tam, si kde? vonku.
@anonym_autor normalne ti je do plaču? Omg. Dnes tu na MK asi odpadnem :D
Mám jednu kamošku z detstva, s ktorou sa stretávame občas, keď sme v rodnej dedine a s tou najčastejšie chodievame na prechádzky 🙂 športujem sama, nerada behávam aj s manželom, najradšej sama svojim tempom. S ďalšími sú to väčšinou návštevy a veru, v takomto peknom počasí ma to nebaví, ale zase nestretávame sa často. A chodievam aj sama, s dieťaťom a manželom, vždy keď sa dá
Ja nerada chodievam k niekomu domov a narúšam mu osobný priestor a už vôbec nemám rada keď dačo prichystá ,trápi sa s tým atď 🙂Najradšej sa s kamarátkami stretnem vonku, prejdeme sa , skončíme v obľúbenej kaviarni.
To nie je nutne o lenivosti. Ja som napriklad taka rozdrbana po celom tyzdni v praci (chodim aj cvicit), ze izolacia v mojej bezpecnej pohodlnej izbe je pre mna maximalny raj. Bohuzial, tak to je. Ak kamaratka chce, moze prist, ale predstava vyvinut navyse namahu aj v jedine dni, kedy mam cas zregenerovat v klude a ako sa hovori "s nohami v teple", je pre mna posledna vec, co chcem. Nemusis to chapat, ale maju to takto aj normalne aktivni ludia.
To je podobne ako s letnou dovolenkou - verim, ze je mnoho nudnych profesii, kde chcu akcnu dovolenku, lebo konecne nejake vzruso, kde sa mozu realizovat. Ja mam taku akcnu pracu, ze moje dovolenky su super primitivne a co najmensia kognitivna zataz, lebo inak je to len dalsia praca a neoddychnem si. Kontext od kontextu.
@anonym_autor Keď je pekne idem von nepotrebujem na to kamarátky, vlastne nerada sa prispôsobujem nikomu najradšej idem s mužim a deťmi
neznášam návštevy už od detstva, ani ja k niekomu a ani niekto ku nám, proste ten čas ktorý tomu venujem keď už veľmi musím (zdvorilostná návšteva raz za čas) mi príde úplne stratený, radšej by som si čítala knihu alebo spala, úplne zahodený premrhaný čas zbytočným táraním
@anonym_autor ja aj tak najradšej chodím von sama. Či už na bicykel, korčule, po obchodoch, na kávu. Alebo teda s deťmi.
Najlenivejšia zo všetkých, aj z celého koňa som tu ja 🙂. Športujem sama. Bežím len keď ma niekto naháňa. Keď som mala o 15-20r menej, vychádzala som von ako upír po zotmení. A návrat pred svitaním. Bežne sme boli večer indorovo - v krčme, v bare, v klube, u niekoho na byte. Dnes? Všetci sedíme po 20.00 doma a sme radi, že máme svoj kľud, konečne 🙂.
@billy_jean 😂dobre si ma pobavila😂
@viestta Asi si to nepochopila. Rozprava vyslovene o sposobe travenia casu s kamaratkami. Svoje vlastne prechadzky si asi zariadit vie...
@anonym_autor Tak si nájdi kamošku na prechádzky.
My chodime aj do lesa, do divadla do kaviarne restiky, ale aj domov. Hlavne v lete hodime na gril syr, vysypeme salat do misy bagetka vinko....
@viestta Asi si to nepochopila. Rozprava vyslovene o sposobe travenia casu s kamaratkami. Svoje vlastne prechadzky si asi zariadit vie...
@vespertine ano, v tretej vete pisem o tych kamaratkach. Nech si kazdy travi cas ako chce.
@anonym_autor To iba môj muž vraví, že mám mrle v zadku a neobsedim nikdy doma. Vraj kto by to furt len behal (rozumej chodil niekam 😁).
To musím byť mega unavena aby som nešla von. Aj sama bežne chodím 🙈
@anonym_autor Ale s kamoškami sa vždy zásadne stretávame von.Ideme na kávu a vzájomne sa odprevádzame,lebo vždy nám je málo 😀😀
To nie je nutne o lenivosti. Ja som napriklad taka rozdrbana po celom tyzdni v praci (chodim aj cvicit), ze izolacia v mojej bezpecnej pohodlnej izbe je pre mna maximalny raj. Bohuzial, tak to je. Ak kamaratka chce, moze prist, ale predstava vyvinut navyse namahu aj v jedine dni, kedy mam cas zregenerovat v klude a ako sa hovori "s nohami v teple", je pre mna posledna vec, co chcem. Nemusis to chapat, ale maju to takto aj normalne aktivni ludia.
To je podobne ako s letnou dovolenkou - verim, ze je mnoho nudnych profesii, kde chcu akcnu dovolenku, lebo konecne nejake vzruso, kde sa mozu realizovat. Ja mam taku akcnu pracu, ze moje dovolenky su super primitivne a co najmensia kognitivna zataz, lebo inak je to len dalsia praca a neoddychnem si. Kontext od kontextu.
@anonym_ab3f3a
Ten opis na mňa pôsobí desivo. Čo je to za druh práce?
Zaujímavé, ako všelijako ľudia fungujú.
A stíhaš voľnočasové aktivity aspoň cez víkend?
@anonym_ab3f3a
Ten opis na mňa pôsobí desivo. Čo je to za druh práce?
Zaujímavé, ako všelijako ľudia fungujú.
A stíhaš voľnočasové aktivity aspoň cez víkend?
@anonym_f51729 nestiham praveze, sama som, cize volny cas ide na reziu, vybavovacky, domacnost a tak. Je to IT, programujem, teraz je kriza uz skoro treti rok, vyhadzuje sa, cize kazdy robi za x ludi v chaose a nova robota sa hlada tym padom tazko. Je to desive ako pises a tento polrok jednoznacne odchadzam, len cakam na uz znacne osekany bonus. Kvalita zivota nula a ani tie peniaze po inflacii a roky stagnujucich platov uz nie su take terno, uz mi to za to nestoji. Dakujem za opytanie ❤️

Športovať ich nevolám, na prechádzku jedine ak má niektorá bábätko avšak von na kávu chodíme bežne, aj na raňajky, obedy, večere 🙂.