Aké je to mať milujúcu a podporujúcu mamu?
Aké je to mať dobrú milujúcu mamu ktorá vás nikdy neudrela a vždy s vami držala ?a nie takú čo vás ešte aj v dospelosti bila keď dostala nervy a nikdy ste v nej nemali oporu a od 16tich vám vravela aby ste sa odsťahovali alebo že vás v noci podreže a podobne a stále vás ponižovala , odsťahovala som sa keď som mala 24 a už sa s ňou nebavím a nechcem ju v živote vidieť mimochodom požičiavala son jej od 18tich peniaze
@dismonika Nie jej biologicky otec bol otec muža ktorý ju vychoval ako svoju dcéru, moja babka podvádzala svojho manžela s jeho vlastným otcom
Aha rozumiem, čiže so svokrom. Aj tak celé smutné. Snáď raz nájdeš milujúceho manžela a úžasnú svokru, ktorá by ťa mala rada ako vlastnú. Veľmi ti to prajem.
Neviem....
Zlatko zažila som to dosť podobne, kopance na zemi do brucha a všade. Každý hovoril aká je zlatá a dobrá a my sme mali doma peklo. Rovnako aj peniaze...Je to jej cesta, jej vizitka, s tebou to nemá nič spoločné a je úžasné že si odišla, pracuj na sebe, aby to nezanechalo následky, takéto silné ženy čakajú nádherné veci, držím ti veľmi palce, nech prídu čo najskôr ❤️

Autorka, ak som dobre čítala, tvoja matka bola splodená z incestu? Celé divné tie vzťahy tam... nejako som to nepochopila. Možno aj to by vysvetľovalo jej psychosprávanie. Avšak ospravedlnenie to nie je...