icon

Aké je to mať milujúcu a podporujúcu mamu?

10. júl 2024

Aké je to mať dobrú milujúcu mamu ktorá vás nikdy neudrela a vždy s vami držala ?a nie takú čo vás ešte aj v dospelosti bila keď dostala nervy a nikdy ste v nej nemali oporu a od 16tich vám vravela aby ste sa odsťahovali alebo že vás v noci podreže a podobne a stále vás ponižovala , odsťahovala som sa keď som mala 24 a už sa s ňou nebavím a nechcem ju v živote vidieť mimochodom požičiavala son jej od 18tich peniaze

Strana
z2
dismonika
11. júl 2024

Autorka, ak som dobre čítala, tvoja matka bola splodená z incestu? Celé divné tie vzťahy tam... nejako som to nepochopila. Možno aj to by vysvetľovalo jej psychosprávanie. Avšak ospravedlnenie to nie je...

autor
11. júl 2024

@dismonika Nie jej biologicky otec bol otec muža ktorý ju vychoval ako svoju dcéru, moja babka podvádzala svojho manžela s jeho vlastným otcom

dismonika
11. júl 2024

Aha rozumiem, čiže so svokrom. Aj tak celé smutné. Snáď raz nájdeš milujúceho manžela a úžasnú svokru, ktorá by ťa mala rada ako vlastnú. Veľmi ti to prajem.

miska1997
11. júl 2024

Neviem....

muut
12. júl 2024

Zlatko zažila som to dosť podobne, kopance na zemi do brucha a všade. Každý hovoril aká je zlatá a dobrá a my sme mali doma peklo. Rovnako aj peniaze...Je to jej cesta, jej vizitka, s tebou to nemá nič spoločné a je úžasné že si odišla, pracuj na sebe, aby to nezanechalo následky, takéto silné ženy čakajú nádherné veci, držím ti veľmi palce, nech prídu čo najskôr ❤️

Strana
z2