Aké má byť ideálne manželstvo? Diskusia o vzťahoch a výzvach
Ahojte,ja ani neviem kde mam zacat…
Mam manzela,s ktorym som 11r (3r manzelia),mame 3r syna..a neviem ci nas vztah ide pomaly dole vodou alebo to ma vacsina parov takto..
Manzel je o 10r,starsi odo mna a v poslednej dobe nepocuvam nic ine,len ako sa stazuje,co ho boli (ma 41r),a mne to uz ide na nervy,pracu ma tak stredne narocnu,rano vstava uz o 5,preto ked pride domov je utahany,obcas si musi pospat..v domacnosti pomaha minimalne a synovi tiez..volam ho na ihrisko,jemu sa nechce,s malym sam nepojde..
Druhe dieta nechce,neciti sa na to. Ja neviem,ci uz ja mam toho plne zuby alebo co..mam chut rozviest sa,uz ma nic nenaplna..mozno som znechutena,ze nechce to druhe dieta neviem..ani neviem,ci som stastna a co cakam od tejto diskusie🙄
Ja mám kúsok pred 40tkou, zatiaľ ma nebolí nic, ale teda druhé dieťa by som už nechcela. A možno je tvoj muž unavený aj s tohto tepla. Ja síce mám nenáročnú prácu, 4 hodiny, a chodím ráno na 8mu, ale prídem domov niekedy úplne unavená. A to presne kôli tomuto prisernemu teplu
Normálne ma prekvapilo, koľko pritakavacich príspevkov.. to v 40-tke podľa niektorých už hádam konci život..
Mám viac a rozhodne nemám také pocity.
Ono je to veľmi závislé aj od životného štýlu a mentálneho nastavenia.
Nemá muž nejaký zdravotný problém?
Ja mam 50, muz 61 a teda my ficime a fungujeme. Ano, boli nas vselico, nejdem klamat. Ale neskucime a neplaceme, ale zijeme.
Tak ja neviem, mám po 40 a nič ma nebolí, život mám aktívnejší ako v 30. A tiež vstávam do práce veľmi skoro. Keď vstávam o piatej tak som prakticky vyspatá.kedbto tu tak čítam už by sme sa mali s chlapom chystať pomaly do hrobu...
Chlap má tiež toľko, síce dosť času v práci pre sedí ale práca psychicky náročné, pracuje dokonca ranná poobedna a po práci ho doma mrle žerú, že oddychovať bude na dôchodku a nie teraz.
Môžu mu chýbať vitamíny, minerály, veľa ľudí ubíja teplo
Mam cez 40 a ano vsetko ma boli, problemy s chrbticou, klby, oci atd. Vekom to ide dolu vodou s telom. ALE ... zaklad je hybat sa, nepoddat sa tomu, clovek zisti, ze aj ked sa mu nechce, je unaveny a donuti sa do cinnosti, ze vlastne ma energie dost, je to len psychika. Teraz sme si zaobstarali paddleboard, svalovicu mam jak svina, ale bavi ma to, som unavena po tom, ale spokojna, vysmiata.
A bezne vstavam o 5tej, tam si greba uvedomit aky je clovek typ, ci skovranok alebo sova. Ma sa chodit spavat najneskor o 22ej.
Zmenila by som mu aj stravu, viac tvarohu, vajec, maso, zvysit testosteron, menej obilnin a cukru.
Exmanzel dosiel z prace, ze je unaveny, nepomohol nic v domacnosti ani s detmi, po par rokoch som sa rozviedla a presne ako tu pisala jedna vyssie, on doma na gauci, na pive s kamosmi po praci, elektorkolobezku aby nemusel chodit, ja aktivne okolo deti. On s coronou skoncil v nemocnici a nerozdychal to, ja s detmi po par dnoch v pohode.
Ano po 45 mam a ide tomdole vodou aspon u mna. Nevladzem uz tak , napr ma uz 2 tyzdne bolia ramena, hlava ma casto bolieva, krize aj krk. Mavam aj busenie srdca napriek tomu ze preventivky su ok
Tak to, čo ho boli nech ide k lekárovi.Ty mu doma nepomozes, keď sa vystazuje.Jednoducho po 45 tke musí človek, keď necvicil, nechodil na prechádzky atď...začať niečo robiť lepšiu stravu, pohyb nie celý deň v kancelárii a doma na gauči.
Máte dale dieťa to môžete mať milión aktivít ešte ho všetko baví.Nech ide k lekárovi na prevenciu to môže byť čokoľvek štítna žľaza, anemia, alebo len obyčajná nuda, alebo psychicka únava z práce
Akože sa mu nechce s dieťaťom a tebe sa má chcieť?Jednoducho, keby som robila iba čo ma baví a čo sa mi chce tak sedím celý deň na terase🙂)
Pošli ho na masáž, keď ho bolí chrbtica a určite nech ide na krv.Je ešte mladý na také stonanie
Ty mas 31 to je este nic, ale po 40 je to uz naozaj horsie.
A čo si čakala ? V 40tke sa malo komu chce ešte doma počúvať plačúce bábo. Veľa ľudí po 40tke má už vnúčatá a nie aby mal vlastne také.male. ja mám manžela 38 ročného a je rovnaký. Príde z práce oddýchne si niekedy zaspí s deťmi sám nikam nepôjde. Keď tak s dcérou ale tá má skoro 10 rokov s ňou je to už pohoda. Keď si chcela chlapa aby mal ešte trpezlivosť na deti mali ste ich mať skôr.

U chlapov taketo veci sposobuje aj pokles testosteronu