icon

Aké sú vaše kritériá na muža?

15. júl 2025

Ahojte baby, len pre zaujímavosť by ma zaujímali vaše kritéria na muža a či sa vám to aj reálne splnilo. Rada si prečítam 🙂

lenka.25
15. júl 2025

Moje najpodstatnejšie kritérium je , že mi ma byt oporou . Realne spĺňa oveľa viac , ako som kedy len dúfala .

pjeria1
15. júl 2025

@anonym_autor Veľmi som si priala aby môj partner nebol veľky fanúšik futbalu + podobnych športov a aby nehral playstation, xbox.. Splnilo sa my to 😄 Mám najlepšieho muža pre mňa vo všetkych ostatných aspektoch

marianarem
15. júl 2025

@anonym_autor Ja mam pocit, ze som vzdy tak nejako hladala muza, ktory by sa vyrovnal mojmu otcovi. Mudrostou, vedomostami, sikovnostou, ale aj takymi vlastnostami ako su cestnost, rodinne zalozenie, vernost, dobre srdce.. Latka bola nastavena dost vysoko, ale podarilo sa mi najst 🙂

luccija
15. júl 2025
@marianarem

@anonym_autor Ja mam pocit, ze som vzdy tak nejako hladala muza, ktory by sa vyrovnal mojmu otcovi. Mudrostou, vedomostami, sikovnostou, ale aj takymi vlastnostami ako su cestnost, rodinne zalozenie, vernost, dobre srdce.. Latka bola nastavena dost vysoko, ale podarilo sa mi najst 🙂

@marianarem to je pekné otec by bol rád ako o ňom píšeš a, že bol pre teba vzor správneho muza
Autorka splnilo chcela som zodpovedného, rodinne založeného

modra_kolobezka
15. júl 2025

Kriteria sa menia v case. Ked som mala 20, chcrela som pekneho vysokeho blondiaka. Potom zodpovedneho a starostliveho manzela, ktory by ma dokazal na 100% zastupit pri starostlivosti o deti. Teraz, ked su deti vacsie, je mojim kriteriom niekto, o koho sa mozem opriet, ale som zmyslom pre humor a s rovnakymi predstavami na travenie volneho casu. Mojmu chlapovi sa takisto.menia kritera na mna,tak sa spolocne menime ako zivot plynie. Zaklad je ale navzajom sa lubit, aby bol clovek schopny menit sa pre toho druheho

minenkaa
15. júl 2025

@anonym_autor vydrž ,konecne už pár rokov mám

ivangeline
15. júl 2025

Ja som sa chcela zabiť, takže to, že mám muža a deti je už viac než dost. ;D

nairobi
15. júl 2025

@anonym_autor si pamätám aké som mala kedysi kritériá aspoň zistiť na prvom rande: aby nefajcil, vedel variť, mal rad psa alebo mačku a mal vlastné bývanie a auto (lebo ja som mala),ak to splnal,tak pokracovalo ďalšie rande 😄

domkakvet
15. júl 2025

@anonym_autor nemal by byt suknickar, tichy, manipulator, narcista, psychopat, mamickar, ziarlivec, zavislak, nevyzrete decko, drzgros, lenivec a musi byt slobodny, bezdetny a mal by chodit do prace, snad som na nic nezabudla. Z tohto neupustim aj keby som mala ostat sama a ani keby som mala 60 rokov.

autor
15. júl 2025
@domkakvet

@anonym_autor nemal by byt suknickar, tichy, manipulator, narcista, psychopat, mamickar, ziarlivec, zavislak, nevyzrete decko, drzgros, lenivec a musi byt slobodny, bezdetny a mal by chodit do prace, snad som na nic nezabudla. Z tohto neupustim aj keby som mala ostat sama a ani keby som mala 60 rokov.

ďakujem baby za komentáre 🙂 mám akurát dilemu či moje nároky niesu moc vysoké a nereálne😂

martinmmartin
15. júl 2025
@anonym_autor

ďakujem baby za komentáre 🙂 mám akurát dilemu či moje nároky niesu moc vysoké a nereálne😂

@anonym_autor no to sa odvija od toho co si ty zac

anonym_db5a4e
15. júl 2025

@anonym_autor celkovo som vždy potrebovala chápavého, ktorý mi rozumie, má so mnou spoločný humor, a je sebestačný, vie sa o seba postarat a má svoje plány,
ohladne práce a nejaké hobby... a ktorý nie je krutý. Proste si musíme ozaj rozumieť aj v tom, ako sa správa k iným ľuďom,
aký má postoj k svetu, k ľuďom odlišným od neho, k zvieratám... Splnilo sa - čiastočne, ale nevydržal vzťah dlho. Postupne sme sa totiž menili, každý trošku inak, a mali iné plány.

marca12
15. júl 2025

@anonym_autor Pohodak,vtipny,vyrovnany,ktory neholduje alkohoku,nehra pc hry,pracovity a naj kamarat. Vsetko sa mi splnilo a nasla som takeho.

anonym_18d030
15. júl 2025

slobodný muž bez detí. veriaci - nemusí vysedávať v kostole, ale nech aspoň dovolí pokrstiť deti. pracovitý, nealkoholik, slušné správanie bez nadávok, nech je vyšší ako ja, tmavé vlasy.
to že nemal vlastné bývanie a nemal auto mi nevadilo - spoloč. silami máme obidvoje.

maya_hi
16. júl 2025

@anonym_autor iné boli v dvadsiatke a iné teraz. Kedysi som bola na inteligentných čudákov, rockerov, priam ma priťahovala neistota ktorú reprezentovali. Dnes je to presne naopak. Rozvážny, pokojný, milý. Chlap, o ktorého by som sa mohla oprieť. Do istej miery sa mi to splnilo. A čo sa nesplnilo som si vychovala 😄

barka1
16. júl 2025

@anonym_autor moje kritéria sa menia rokmi. A su vacsinou su definované tým, co nechcem. Tak sa do nich vlezie viac mužov a nie su nereálne. Teraz po 40ke som nechcela akehokolvek závisláka (od posilovne cez alkohol až po mamičku), agresivneho, s trapným humorom, obmedzeneho malomestiaka, submisivneho.
Prizemne kritéria ako kariéra, byt/dom, auto pre mna nikdy neboli velmi dolezite.
Vzhlad je velmi široký pojem, musíme si být sympaticki a je jedno, či má cierne vlasy a modré oči.

Našla som sa s takym, co má navyse empatiu ako žena 🙂 vyhovujeme si vo vela smeroch. Nie je dokonalý, vadia mi určite veci/postoje, tak ako aj ja nie som dokonalá.

Autorka, je možné, že máš kritéria nastavené velmi prisne. Hlavne by si mala dávat šancu, aj ked niekto nesplní všetko, co chceš...

Btw Ake kritéria asi splnas ty?

Moj brat to mal podobné, teraz po 40ke je stále sám. Už kritéria znizuje, ale som skepticka.

No a napokon je tu láska a pritazlivost. Tie často kašlu na nejake kritéria 😉

mirola
16. júl 2025

ja mam fyzicke take aby bol vyssi ako ja idealne nad 190cm, mal peknu muzsku postavu, vlasy idealne trochu presedivele, modre oci, pekny usmev, krasne biele zuby.. co sa tyka mentalneho nastavenia aby mal spravne hodnoty, humor, rozhlad, idealne aby vedel nieco co ja neviem a vedela som ho za to obdivovat, aby bol realizovany a uspesny v praci, pokojny, ludsky, sebavedomy, vedel prejavovat city, mal kriticke myslenie, vedel komunikovat a bol asertivny, no a v neposladnom rade aby bol v praci seriozny, idealne sef, ktory ma autoritu.. a pri mne ako maly chlapec.. toto ma mega bavi.. ze ja sa mu viem dostat pod kozu.

oli18
16. júl 2025

Ja som mala 2 kriteria. Aby bol vzdelany najmenej, ako ja a aby bol vyssi odo mna. Ostatne bola chemia. Pritom som.mala frajera, ktory ani tieto 2 poziadavky nesplnal. Tam bola len ta chemia.