icon

Aké vlastnosti zavážia pri výbere partnera?

Včera o 12:24

Ahojte rozhodla som sa riešiť si svoj život a svoje vzťahy a popracovať na správnom vybere nakoľko presne tam vždy zlyhám. Aké vlastnosti boli u vás na prvom mieste? Čo dokážete tolerovať? Čo už vadí? Čo je úplne no go? Čo sa na prvý pohľad zdalo inak ako to bolo a ako ste to odhalili? Ide iba čisto o informačný charakter. Ďakujem

zmrzlinka2021
Včera o 12:28

Pre mňa základ , aby bol mužom, mal zásady, bol lojalny, empatický, a skutočne má ľúbil

Čo NO GO?

alkoholik, primitiv, vulgárny človek, fajčiar, emočne zaseknutý vo veku 12 rokov

martinmmartin
Včera o 13:25

Partnerky mozme tiez?

Krystaly, horoskopy, znamenia , vestice

anonym_a37935
Včera o 13:34

Žiadne veľké závislosti, obrovské dlhy, sukničkár no go
Pre mňa naj je úprimnosť,spolahnutie, zodpovednosť,pokora

anonym_917711
Včera o 14:01

ocenila som slobodný stav a bez detí. - nie rozv, s deťmi.
Pracovitý, veriaci - kresťan, empatický, nech troška vyzerá k svetu - výška min. 175, žiadna morbídna obezita, športovec, vzdelanie aspoň učňovka.
Určite nie alkoholik, drogy tiež nie, cigarety som ešte prežrela.

anonym_d75e57
Včera o 14:07

@anonym_autor za mňa áno inteligencia, šarm, úsmev, použiteľný a šikovný do života, čistotný, športovec, zodpovedný, humor, samostatný.
NO GO pijan, fajčiar, obezita, humusák, tetovanie, sfanatizovaný veriaci, lakomec, žiarlivec, klebetník, sukničkár, primitívny humor a poznámky, neznalec a hlupák, zarastený na chrbte a hrudi, zanedbané nechty a vlasy, brada, zuby, plešatý, mamičkina prísavka, volič republiky, smeru a podobnej zberby, násilník, sedliak, malomeštiak, z určitých oblastí Slopakie, úlisný lichotník.

margotka17
Včera o 16:16

@anonym_autor určite taký, na ktorého je spoľahnutie v každom smere, aby bol rozumný, inteligentny, pracovitý, zručný, šikovný, mal zmysel pre humor.
Určite nie alkohol, sukničkár, klamar

anonym_32dfbf
Včera o 16:16

A co to nechat na nahodu, ked preskoci iskra? Ci ides podla navodu na pouzitie? 😅

beata_k
Včera o 16:33

@anonym_autor Pozri sa realne na vztahy v rodine ( rodicia) Je pravdepodobne, ze u vas doma to skonci rovnako.

domkakvet
Včera o 18:28

@anonym_autor uplny no go je: muz byvajuci so svojou matkou.