Aké ženy sa páčia mužom?
Co sa tyka vzhladu, vacsine sa paci stihla sportova. Ale ked ho taka nechce, tak berie aj tucnejsiu a tu potom chvali, ze je na take okruhle, nech nie je pred ostatnymi za idiota. 🙂 Co sa tyka povahy, plati to hore ... Nech nie je ... 🙂
Za frajerku môže byť žena akákoľvek - aj hlúpučká, neporiadna, povolná
za manželku chce každý opak frajerky.
Niekto pozerá viac na výzor, iní muži dbajú viac na charakter.
Preboha, keby som ti popísala vkus mojich kamošov, neverila by si... hlavne ak by si videla ich výzor. 195 cm ako z filmu 365 chce babu okolo 160, tmavovlásku s modrými očami, bez silikónov a úprav s bruškom miernym a celulitída mu nevadí, len nech nje je vychudnutá. Všetky jeho frajerky boli také. Ďalší 168 cm sníva o silikónocej blondíne s duck face a max 45 kg. Akože fakt toto budeme riešiť dookola?
Niekto chce chudú, iný hlavne múdru, tretí ryšavú. A tak by sa dalo pokračovať donekonečna. Žiadna všeobecná formula neexistuje.
Už to opakujem sko papagáj, aj bohatè a krásne modelky victoriana secret zažili neveru.
Co sa tyka vzhladu, vacsine sa paci stihla sportova. Ale ked ho taka nechce, tak berie aj tucnejsiu a tu potom chvali, ze je na take okruhle, nech nie je pred ostatnymi za idiota. 🙂 Co sa tyka povahy, plati to hore ... Nech nie je ... 🙂
@anonym_94de53 su muzi co uprednostnia okruhlejsiu pred stihlou, aj keby stihla mala o neho zaujem.
A nechvalia ju len preto, ze je to z nudze cnost.
@anonym_autor Každý muž má svoje vlastné preferencie. Neexistuje jedna univerzálna odpoveď.
@anonym_autor Každý muž má svoje vlastné preferencie. Neexistuje jedna univerzálna odpoveď.
@pr85 a tebe sa paci zena na obrazku?
@anonym_autor ahoj, pozerám skôr na charakter a hlavne naj je rozumná, sebavedoma. Vzhľad není až tak dôležitý. Ak sa pýtaš priamo na tu fotku tak ta žena má peknú postavu.
Ja vam neviem ale mam 80kg a vzdy som mala kopec napadnikov a to velkych fesakov na veducich poziciach...A zas nepacim sa kazdemu 🙂Skor je to o vyzarovani a chemii
Ja vam neviem ale mam 80kg a vzdy som mala kopec napadnikov a to velkych fesakov na veducich poziciach...A zas nepacim sa kazdemu 🙂Skor je to o vyzarovani a chemii
@anonym_ed466e asi tak ja mam dokonca viac kg a súhlasím s tým co si napísala.. Ide o vyžarovanie a správanie a chémiu 🙂
Tak ja teda neviem, co sa riesi dokola. Kazdemu sa predsa paci nieco ine...Mojmu muzovi sa nikdy nepacili zeny, ktore su tak vseobecne povazovane "za pekne, krasne", asi vdaka Bohu, lebo ja nie som, a nikdy som nebola povazovana za "peknu". Dali sme sa dokopy, ked som mala 45 kg, sme spolu uz vyse 20 rokov, cakame piate dieta a ja mam 75 kg 🫣. Stale ma chce aj v posteli. Ale hlavne je, ze som kucerava. A vyslovene sa mu hnusia napichane pery a umele neprirodzene vyzerajuce prsia a umele pazury. Umele nechty mozu byt, ale s rozumom dlzka aj tvar. A ziadne kriklave farby. Celulitidu on neriesi vobec. Zena musi mat vyzarovanie a nebyt "hlupa". A ci sa mu pacia nizke, ci vysoke, neviem, ja som nizsia ako nizka, takze tak, no. Nevypytujem sa. Pozriet sa pozrie, ma oci. Ale vybral si mna 🙂.
Takáto postava sa páči aj mne. Rada by som sa ku nej vrátila. Blížim sa ku tomu 😎 aj manželovi sa páčia takéto postavy
@anonym_94de53 to sa dosť mýliš
@anonym_autor žena na obrázku nemá ženskú, ale skôr dievčenskú postavu.
Tak ja poznam chlapa, ktory je vysportovany fesak a rozviedol sa preto lebo jeho manzelka schudla a jemu sa stihle nepacia...Neverila by som keby som ho nepoznala.
Vacsine sa pacia stihle zeny, nenahovarajme si, ze nie. A mna ako zenu tiez nepritahuju muzi s nadvahou.
Teraz sa vyroja velke zeny a zacnu sa tu tlapkat jedna druhu ako vsetci muzi potrebuju prave oplacane a nikto nechce stihle😁
Ja som celý život trpela podváhou.Pri výške 170 cm som mala 46 kg. Nepáčila som sa sama sebe, nosila som pod nohavicami troje legíny a bolo mi nepríjemné, keď sa ma stále všetci pýtali, prečo som tak strašne chudá.Do plaviek som sa nedokázala obliecť.Sebavedomejšie som sa začala cítiť, keď som pribrala cca na 58 kg, najlepšie, keď som mala okolo 60 kg.Momentálne mám 64 kg a chcela by som schudnúť na tých 60 kg.Menej nie. Čo sa štíhlosti týka, tá postava na fotke pristane tak 20 ročej šťavnatej mladici a nie 50-tničke.Ide aj o vek, ten neoklameš. Ženám po prechode pristane pár kg navyše.Ja mám onedlho 40 na krku a napriek cvičeniu, už to nie je to,čo bývalo.Hlavne celulitída .😐
Tak ja poznam chlapa, ktory je vysportovany fesak a rozviedol sa preto lebo jeho manzelka schudla a jemu sa stihle nepacia...Neverila by som keby som ho nepoznala.
V popise píšes, že mužom sa páčia štíhla ženy vychrtliny. Ale štíhlá žena to neznamená, že je vychrtnutá. Áno žena na obrázku má peknú postavu,keby aj pribrala pár kil nič sa nestane. Chlapi chcú štíhle ženy, aj keď tu sa budú teraz tlsté predbiehať koľko majú nápadníkov. Štíhla žena je krajšia, atraktívnejšia, sebavedomejšia, lepšie vyzerá, je sexi, čokoľvek si môže obliecť.
@anonym_ed466e on sa nerozviedol pretože žena schudla, rozviedol sa, pretože je debil. Rozviedol by sa aj keby bola tučná. Ono sa vždy dôvod nájde.
@anonym_autor Ja mám radšej ženy plnších tvarov. Ale viac tu uz nechcem písať, lebo ma tu budú anonymovia šikanovať, ako v iných témach.
Ja si myslim, ze pod pojmom plnsie tvary su dolezite pre muza hlavne ich prednosti 🍉🍉, nie?
@pr85
Na obrázku je veľmi pekná postava, také zeny sa mi pacia a mojim kamosom sa pacia tiež stihle, a nie vypapane s nadvahou.Ale jasne tie čo majú nadvahu budu ju obhajovať
V popise píšes, že mužom sa páčia štíhla ženy vychrtliny. Ale štíhlá žena to neznamená, že je vychrtnutá. Áno žena na obrázku má peknú postavu,keby aj pribrala pár kil nič sa nestane. Chlapi chcú štíhle ženy, aj keď tu sa budú teraz tlsté predbiehať koľko majú nápadníkov. Štíhla žena je krajšia, atraktívnejšia, sebavedomejšia, lepšie vyzerá, je sexi, čokoľvek si môže obliecť.
@anonym_ed466e on sa nerozviedol pretože žena schudla, rozviedol sa, pretože je debil. Rozviedol by sa aj keby bola tučná. Ono sa vždy dôvod nájde.
@anonym_fbd57a rozviedol sa lebo jeho manzelka schudla a prestala sa mu pacit, predtym mala okolo 75 kg po schudnuti 60 a ano to bol ten dovod, to ze je debil suhlasim ale boli spolu dlho
@anonym_fbd57a rozviedol sa lebo jeho manzelka schudla a prestala sa mu pacit, predtym mala okolo 75 kg po schudnuti 60 a ano to bol ten dovod, to ze je debil suhlasim ale boli spolu dlho
@anonym_ed466e Proste si našiel milenku a potreboval nejakú debilnú výhovorku, tak použil prvé, čo mu prišlo na rozum. Ver mi, že to nebolo jej váhou.
@anonym_39cc09 je rozdiel či más 63 kg pri 170 cm, alebo pri 150-tich. 63 kil nie je vela. Zvláštne sťahuješ brucho. Tá fotka nie je veľmi lichotivá.
@anonym_ed466e Proste si našiel milenku a potreboval nejakú debilnú výhovorku, tak použil prvé, čo mu prišlo na rozum. Ver mi, že to nebolo jej váhou.
@anonym_fbd57a nenasiel si nikoho ved ich dobre poznam ale pises tu akoby si ty zila s nimi 🙂 Dovod bol ze schudla co to nejdes prezit?
@anonym_39cc09 je rozdiel či más 63 kg pri 170 cm, alebo pri 150-tich. 63 kil nie je vela. Zvláštne sťahuješ brucho. Tá fotka nie je veľmi lichotivá.
@anonym_fbd57a Mám 170 cm, rebrá mi trčali vždy.
@anonym_autor Moj byvaly napriklad ma rad plnsie zeny. Ked sme boli spolu, tak ja som mala nadvahu, po mne mal taku az obeznu a terajsia manzelka je tak na hranici obezity. Sam je takej strednej svalnatej postavy. Moj manzel to ma naopak, ozaj kazdy je iny.

@anonym_autor myslim, ze pre chlapa je hlavne dolezite, aby zena nebola 🔸️.