icon

Aké ženy skutočne hľadajú muži po 30ke?

9. jan 2025

Ahojte ženy, možno zvláštny nadpis diskusie, ale zaujímal by ma názor aké ženy si vyberajú muži a či je vôbec možné stretnúť ešte niekoho kto reálne ma záujem o vzťah po 30tke. Niekedy mám pocit že ja už nenájdem nikoho normálneho tak ma zaujíma názor hlavne tie čo randíte 😀. Roky som pracovala ako modelka takže myslím že v postave problém nie je nepovažujem sa za nejakú krasavicu, príde mi že som normálna baba, ale jednoducho mám tak trošku asi smolu na chlapov :( vždy sa z toho vykľuje sukničkár alebo chlap ktorý ma záujem len o sex… preto ma zaujíma aj váš uhol pohľadu. Ďakujem

nynia
9. jan 2025

Dam ti protiotazku akych muzov chcu zeny? Kazda chce ineho rovnako tak aj muzi. A poznam vela zien co si naslo vztah po 30, niektore z nich mali po 30uplne prvy vazny vztah.

melanta
9. jan 2025

Ja som sa v 40 druhý krát vydávala, prečo by si nemohla žena nájsť aj vo vyššom veku partnera, kľudne aj v 60. Ak máš smolu na chlapov, tak to nie je smola. To je zlý výber. Skús sa zamyslieť nad tým, akí to boli muži a prečo. Dobrí muži chcú veselé sebavedomé ženy. Tie bojazlivé, s nižším sebavedomím, s nižšou sebaúctou nájdu väčšinou mužov akých spomínaš. Musíš ty sama mať seba rada a byť si vedomá toho, čo môžeš ponúknuť. Ak sa nerieš tak, že v 30 si stará, tak s takýmto komplexom poriadneho chlapa nezískaš. Chlap, ktorý chce iba sed, alebo ktorý chce vo vzťahu podvádzať či robiť zle inak, taký väčšinou bočí od veselej sebavedomej ženy, lebo vie, že taká ho pošle kade ľahšie. Takí muži si hľadajú ľahké ciele. Tak sa zamysli, prečo si ľahkým cieľom a zmeň to.

moonlight1210
9. jan 2025

"vždy sa z toho vykľuje sukničkár alebo chlap ktorý ma záujem len o sex…"
Kedze sa chlap zvycajne hned tymto neprezentuje, obvykle ma ine crty, ktore ta pritahuju. Tak sa pytaj sama sa seba, co ta vo vseobecnosti k takym pritiahlo spociatku. co si v nich videla zaujimave. Aka kombinaia lastnosti sa vyskytovala.
Trebars pocit, ze nema problem nejaku zbalit, ale ide po tebe? Pocit vynimocnosti? Specialnosti? Alebo si mala dojem, ze je galantny, dobry posluchac? Alebo sebavedomy?

Tak sa naucis rozpoznavat svoje spustace zaujmu o muza a byt opatrnejsia.

bystrozraky
9. jan 2025

Nepisala si nahodou toto: https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/preco-sa-mi-vo-veku-33-rokov-nedari-vo-vztahoch/
Pekné ženy často priťahujú mužov, ktorí nie sú až takí dobrí, pretože títo muži sa môžu zdať viac sebavedomí (v skutočnosti chcú len uspokojiť svoje ego a trocha sa ukazovať) a viac agresívni v balení. Na druhej strane, dobrí muži (high value men) často nemajú potrebu aktívne baliť ženy, pretože ženy prichádzajú za nimi (hehe, preto často skončia s priemernou ženou). Títo muži sú spokojní so svojím životom a nepotrebujú si dokazovať svoju hodnotu tým, že budú baliť každú peknú ženu, ktorú stretnú. Zameraj sa viac na veľmi atraktívnych mužov, ktorí sú stabilní a majú skutočné hodnoty a charakter. Títo muži môžu byť menej nápadní a menej aktívni v balení, ale sú to práve oni, ktorí ponúkajú stabilitu a dôveru vo vzťahu. Musíš trocha prebrať iniciatívu, lebo oni sú presne ako ty, zvyknutí na to, že ženy prichádzajú za nimi. A moja hlavná rada pre teba: Počúvaj toto (najlepšie si to daj ako budík): https://www.facebook.com/share/r/1B3mF5vHas/Ak to plne pochopíš, tak ostatné príde samo ;) Prajem pekný večer, plný úsmevov.

nina004
9. jan 2025

Otázka je skôr na teba,prečo ťa láka tento typ muža. Keď opakovane do svojho života pustíš tento typ chlapa ,je to tvojim zlým výberom. Niečo ťa na nič láka. Skús sa nad tým zamyslieť. A druhá vec je aké sú tvoje nároky na partnera

enmery
9. jan 2025

Koľko svetových modeliek je podvádzaných. 😄Toto sú zbytočné otázky, lebo povrchný, emociálne plochý muž neocení ani štetinu v posteli+super kuchárku+super rozhovory+inteligenciu+vzhľad modelky+ skvelá matka...nič. Ako píše baba hore, tiež si môžeme položiť otázku, čo chcú ženy. A muž nado mnou tiež, že sa zamysli, podľa čoho si vyberáš mužov. Odpoveď na toto neexistuje. Ak chce niekto klamať a podvádzať, môžeš mať potvrdenie od Pápeža, modelingového experta, Putina, Gordona Ramseyho, že si top naj žena, aj tak budeš podvádzaná.

jozef1890
9. jan 2025

Tu nejde o to či ste modelka alebo bývalá modelka, ide o to čo vlastne chcete. Ste rodinne založená, lebo podľa mňa je rodina už keď sú dvaja aj keď bez deti, a úprimnosť a porozumenie by malo byť na oboch stranách. Ja som napríklad rodinne založený, a nikdy som nepodviedol ani som len na to nepomyslel, podvádzala ma už chvála bohu bývalá preto viem ako to je a preto by som to nikdy neurobil. Možno sa nájde nejaký normálny muž ktorý vás bude úprimne ľúbiť a budete mať pekný vzťah. Ale pozor, všímajte si čo hovorí či to myslí skutočne vážne a či nemá klony aj k alkoholu.

jozef1890
9. jan 2025

Tak že rodinne založený muž si nebude hľadať ženu single ktorá si chce len užívať, ale chce len sex. Čo mňa týka ja by som chcel len ženu ktorá je rodinne založená, porozumenie na oboch stranách bez pretvárky. Asi takto niektorý muži premýšľajú a asi aj žienky.

domkakvet
9. jan 2025

Tazka otazka, lebo odpoved nie je vseobecna, kazdy hlada nieco ine, niektori chcu rodinne zalozenu zenu, niektori chcu iba sex a nemaju zaujem o vazny vztah, kazdy chce a hlada nieco ine, treba hladat to co chces ty a ano aj po 30 tke.

ivangeline
9. jan 2025

V akých kruhoch sa pohybuješ?

janickacrazy
9. jan 2025

Neviem, ako sa napríklad obliekas. Lebo pamätám si, že som tiež v mladosti mala taký problém, že má balili vždy takí chlapi, čo mali veľa žien, takí tí namysleni alfa samci. Vtedy som nosila často miniskune a podobné kúsky. Neskôr som sa začala obliekať skôr športovo, že rifle, tričko, botasky a úplne iných mužov táto zmena priniesla do môjho života. Tak vyskúšaj.

michal_dr
9. jan 2025

Autorka

...ach, opäť anonymná, ktorá sa bojí za svoju myslienku 🤦‍♂️

Aké ženy chceme? Neviem, čo chcú iný, ja viem, čo chcem ja, resp. viem čo nechcem, každí človek má individuálne preferencie... 😉

Tažké nájsť po30tke? Prosím ta... Ty si niečo stratila keď hladáš? Ja nie... 😉🤣

Nie, nie je to tažké v žiadnom veku 😉
Ja som tu na MK spoznal jednu "užasnú ženu s dieťaťom" (o dosť staršiu od teba a ja tiež už nemám násť...). Ani jeden z nas nikoho nehladal, len tak sme debatili cez pismenka a po tyzdni sa stretli pri káve a to bez toho, ze by som videl jej foto. Ako to dopadlo?
Strávili sme spolu neviem... 4-5 hodín 🤔 Úžasný, fantastický človek... Nemuseli sme, ale boli sme spolu, rozpravali sme sa o vsetkom možnom, proste prijemne straveny čas...🥰
Žial, v dvoch veciach sme sa nezhodli, dosť podstatných do "niečoho spoločného v budúcnosti", ale to vôbec nevadí 🙂, nelutujem ani jednej sekundy s nou 🙂. Nie vždy si ľudia sadnú, pohoda...😉 Ani ja nie som dokonalý 😉😊

Týmto ti chcem autorka povedať, že vôbec nejde o vek, nejde kde, nejde ako... ale byť sama sebou, byt v pohode, nebať sa napisať prvá, keď chceš, nebáť sa komunikovať, nebáť sa odmietnutia, život je tak krásny a rozmanitý 😉😊.

"Neriešiť blbosti" ako v inej teme dievcina riesila po prvom stretku, ze chalan mal x jednorázoviek, nechval sa, ze si bola modelkou... bav sa, komunikuj, bud uprimna, zaujimaj sa, neskatulkuj. Nechaj veciam volny priebeh, stretavaj sa... Vzdy môžeš povedať "spomal", vždy možeš povedať prepac toto sa mi "nepaci", prepac su iste veci, ktore mi vadia a "nechcem sa viac stretavať", pohoda, nie kazdy kazdemu sadne 😉

Zakladom je citit sa konfortne, komunikovat... ved tie nekonecné rozhovory sú tak nádnerné... a ked sa temy opakuju? Vobec navadí, hlane nebyť ticho..😉
A chémia, zamilovanosť... môže prísť hneď pohľadom, no môže i po týždnoch... dôležitý je "pocit", ako sa citiš s tym druhým, niekedy chce vsetko cas..

Ano, stretneš i idiotov (tiez nie všetky ženy su ideal), ale preto sa treba stretavat, spoznavat. Hlavne vždy verejne☝️☝️☝️
Ano, mas pravdu, chlapi a sex... na druhej strane autorka, chcela by si chlapa, ktory sa ta boji dotknut, ktory by sa ta bal pobozkat, ktory by sa ti nepozrel na prsia vo výstrihu, nenechal pohlad na tvoj zadok v legínach, ktory by sa bal ta pretiahnuť?
Ano, chlapi a sex, ale ty si žena, ty si tá ktorá určuje, ktorá dáva pomyselnú "zelenú", ty si tá, ktora môže povedať/napisať "spomal prosim"...

Ty ako žena a všetky ženy na zemi máte neskutočnú moc/zbraň, len ste ju zabudli používať 😉

Máte "úsmev" a viete "flirtovať" 😉 Interakcia medzi mužom a ženou je pinpong 😉

Vieš ake ženy sa mi páčia? Tie, ktore neriešia blbosti, sú samé sebou, s ktorými, ked sa rozprávam mám pocit, ze sa poznáme celý život 😉 Ano, sympatie, postava, logicky, nikto nechce Shreka, či fionu, ale ked ti je s niekym prijemne, ide to prirodzene trocha do pozadia... 😉

Ked vidim inzeraty ako cez kopirak... "hladam" partnera, hladam "na vazny vztah" je mi na grc... To už ženy, ani muži nevedia zaujať, byť iný ako ostatní.... ?
Veď, keď si dvaja sadnu, je im spolu prijemne, tak spolu budu, pretože chcú 😉😊 To je ako to blbe "Ahoj" v správe, alebo "...tak sa mi ozvy, popíšeme" 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️, ludia nevedia jeden druheho zaujat, smutne 🫤

Takže nelamentovať, nemaj očakavania a netlačiť na pilu, že silou mocou chceš... (vtedy to poserieš).. usmievať sa, prihovorit sa, byť v pohode, byť sama sebou a nehladaj, nechaj prirodzený priebeh, ži... 😉

babydesire
10. jan 2025

Ake zeny chcu muzi ? Hmm.to je rozne ale ak by som ja robila prieskum tsk by mi vyslo, ze vacsina chalanov a chlapov do 30r. chce veselu babu bez zavazkov a bez potreby zakladat rodinu (cize aby o tom ani nehovorila).. ty nad 30r. uz aj rodinu ano so zenou, ktora uz ma nejake zabezpecenie, je kludnejsia/rozumnejsia..

babydesire
10. jan 2025

Problemom krasnych zien je, ze to o sebe velmi dobre vedia,,a vedia aj ako to vyuzit a ako to posobi na muzov,,pekna zena si vzdy da zalezat natom aby dobre vyzerala, aby dobre posobila a to kazdym pohybom a gestom,,a ak uz s krasou zije to jedno desatrocie aspon tak uz je stym tak zzita, ze si to ani neuvedomuje (vnima samu seba vraj ako normalnu a obycajnu zenu ktora je pekna tak akurat) navonok ale pre ostanych posobi inak atraktivnejsie..preto sa uchytia muzi ktorym ma nej nezalezi. Pripomenulo mi to film " Na tu nemam" pekny priklad lasky medzi uspesnou krasnou inteligentnou zenou a obycajnym milym mladikom

stvorenie
10. jan 2025

@michal_dr dobre si to vystihol, ale odvaha je potvora.

derdia
10. jan 2025

Ja dakujem Bohu, ze mam uz vybrate... A verim, ze sj aj vyhrate. Lebo teraz by som nenasla nikoho...a deti by som uz urcite nemala. A mam 36...

lilstar111
14. jan 2025

pride mi ze si people pleaser, to asi pojde prirodzene interakcie s tym s kym si realne rozumies a tym ze sa zaujimas evidentne o to ako vyzeras hlavne tak sa necudujem ze pritahujes takychto muzov ktorym ide len o jedno