icon

Akí sú ukrajinskí muži v romantických vzťahoch?

Včera o 13:21

Ahojte, všade aj v okolí poznám páry, kde sa dal slovenský muž dokopy s ukrajinskou ženou ale prípady naopak nepoznám 🤔 samozrejme, žien je tu viac, muži ostali bojovať ale predsalen aj tí tu sú…
Viete, akí sú v romantických vzťahoch? Ako sa správajú? nemám žiadneho takého nápadníka, iba zo zvedavosti ma to napadlo.

anonym_0176ec
Včera o 13:36

@anonym_autor mám kamošku. Jej chlap však prišiel do SR pracovne ešte pred vojnou. On normálny sympatak podľa mňa, našiel si tu kamosov, nezdržiaval sa len v ukrajinskej komunite. Ona jedna z najkrajších báb v našom okoli, vyzerá ako modelka. Sú si rovnocenní partneri čo sa týka vzdelania, kariéri, financií, nik v tom vzťahu nie je vydržiavany (ako sa občas traduje o ukrajinských ženách - nebudeme si klamať.. ). Dnes už majú 2 deti a vzali sa. Povedala by som, že v jej prípade je ukrajinský muž vo vzťahu taký istý ako ktorýkoľvek slovenský, len občas ešte s prízvukom ;) a s trocha komplikovaným priezviskom. Bonusom je svokra 700 km ďaleko ;).

dahliaa
Včera o 13:37

To přece nezáleží od národnosti, ale od charakteru toho konkrétního jedince... Ani mezi Slováky nejsou muži stejní. Jsou romantici, ale i tací, kteří si na romantice nepotrpí vůbec. 🤷🏼‍♀️

anonym_36b959
Včera o 13:44

@anonym_autor treba si nájsť a zistis. Daj nám potom vedieť 😃😀

anonym_854345
Včera o 13:45

Dávno, dávno, na VŠ som sa pohybovala v UA komunite. Dominovali tam ženy, tie určovali čo a ako bude, muži boli pomerne submisívni vykonávači. Mala som nápadníka UA národnosti. On ma veľmi chcel. Nebol ani pekný, ani nič extra, ale myslel si, že je kráľ. Samozrejme, že mi nosil darčeky, na čo som mu povedala, že mňa si nekúpi a že nie, ďakujem veľmi pekne. Potom bol pomerne povedzme to - dotieravý, jednoducho moje nie nebolo pre neho nie. Musela som to napokon vyriešiť úplne inak, aby sa zľakol a dal mi pokoj. Podarilo sa.

anonym_9dfad0
Včera o 15:42

žiadny vzťah s týmito ľuďmi nehrozí.

anonym_089831
Včera o 19:24

@anonym_autor ktori? tí ktorí majú bojovať? alebo ti ktorí. su na Slovensku, lebo maju 4 deti

anonym_089831
Včera o 19:26
@anonym_0176ec

@anonym_autor mám kamošku. Jej chlap však prišiel do SR pracovne ešte pred vojnou. On normálny sympatak podľa mňa, našiel si tu kamosov, nezdržiaval sa len v ukrajinskej komunite. Ona jedna z najkrajších báb v našom okoli, vyzerá ako modelka. Sú si rovnocenní partneri čo sa týka vzdelania, kariéri, financií, nik v tom vzťahu nie je vydržiavany (ako sa občas traduje o ukrajinských ženách - nebudeme si klamať.. ). Dnes už majú 2 deti a vzali sa. Povedala by som, že v jej prípade je ukrajinský muž vo vzťahu taký istý ako ktorýkoľvek slovenský, len občas ešte s prízvukom ;) a s trocha komplikovaným priezviskom. Bonusom je svokra 700 km ďaleko ;).

@anonym_0176ec k tej svokre. Mija odomna 35 km a nevidela som ju 10 rokov a uz nikdy ani neuvidím netreba aby bola az 700 km v prdeli😂