icon

Ako a kde ľudia hľadajú milenky/milencov?

21. aug 2025

Minule som sa zamyslala nad tym, kde si ludia v manzelstvach najdu milenku, milenca. Realne si to neviem predstavit. V obchode? Po ceste z práce? Na internete?
Nikoho si nehladam, mna to len fskt zaujima,kde na to ti ludia natrafia a ako sa potom daju do reči...ze to skonci az takto.
Ak mate skusenost, napiste , kludne pod anonymom :D

Strana
z2
sevrin
23. aug 2025
@anonym_40387d

treba si uvedomit, ze netreba nic hladat. vsetko to pride ako na tacke

@anonym_40387d ako na tácke? Ten čo prišiel na tácke tiež nič nehľadal? Keď jeden nehľadá a nič ani pre to nerobí, tak protistrana musí predsa spraviť všetko pre to aby sa to stalo, nie?

anonym_ae414c
23. aug 2025

chodila som s nim behavat :D

anonym_a9d707
23. aug 2025
@anonym_88614f

Bolel ma chrbat, isla som k nemu cvicit. A ďalší obchodný zástupca ktorého som stretla vramci práce a napísala som mu 😆

@anonym_88614f aj u mňa obchodný zástupca 🙂 Len on napísal mne 🙂

anonym_d8abd2
23. aug 2025

@anonym_autor dlhoročný najkamarat..teda zo začiatku to bolo kamarátstvo, len akosi sa nam to vymklo spod kontroly a roky rokuce je to uz o inom...

demodun
23. aug 2025
@anonym_8f1892

Celu karieru robim v technickych firmach, je tam minimum zien. V kazdej jednej som mala napadnikov. Aj slobodnych, aj zenatych.
Po zdorazneni, ze som zadana/ vydata/ mam deti vacsina povie nieco v zmysle: mne to nevadi/ ja nie som ziarlivy/ ved tvojho muza s nami nevolam.

@anonym_8f1892 áno, nepomáha ani nosiť obrúčku. Aj mne odpovedali že to nevadí alebo že to nie je fyzická vada....
Ale ja som tiež usmiata, milá, tak to asi pritahujem

anonym_71a180
23. aug 2025

Kamarátkyn manžel, slovo dalo slovo a čary mary fuk a už je môj.

anonym_057187
24. aug 2025

Ja som si našla milenca,keď som vybavovala niečo na úrade.Zistili sme na začiatku ,že je z rovnakého sídliska ako ja.Takze o to ľahšie.Kaxdy deň je u mňa

anonym_5554c2
25. aug 2025

Bývalá sa ku*vila hocikde kde sa dalo, v robote, na diskotéke, s bývalými, vypisovala si s chlapmi na pokeci... Hlavne, že mi hovorila, že "ide s kamarátkami na kávičku" a pritom ju nakladal bývalý. Bodaj by zhorela v pekle.

anonym_5554c2
25. aug 2025
@anonym_5554c2

Bývalá sa ku*vila hocikde kde sa dalo, v robote, na diskotéke, s bývalými, vypisovala si s chlapmi na pokeci... Hlavne, že mi hovorila, že "ide s kamarátkami na kávičku" a pritom ju nakladal bývalý. Bodaj by zhorela v pekle.

@anonym_5554c2 plus ešte jej ségra to isté, tiež bola vydatá a tá sa zasa ku*vila hlavne na teambuildingoch

anonym_ddf0ae
25. aug 2025

@anonym_autor môj si našiel v práci. Začalo to kavickami a obedmi, pokračovalo vypisovanim do noci, potom večierky…🤣 podotýkam aj ona bola vydatá, nikto z nich neplánoval byt neverný, stáva sa to často.

anonym_94dd61
27. aug 2025

najcastejsie v praci..ja som tiez mala milenca v praci, pocas krizy s priatelom...aj manzel vravi, ze su u nich milenecke pariky v praci

astrobot
27. aug 2025
@anonym_94dd61

najcastejsie v praci..ja som tiez mala milenca v praci, pocas krizy s priatelom...aj manzel vravi, ze su u nich milenecke pariky v praci

@anonym_94dd61 ale veď to je úplne normálne,90 perc ľudí si vzťah,manželstvo okorenuje inde🙂

anonym_4d4dc0
8. nov 2025

Ides na obycajne vysetrenie do nemocnice a po 2 vetach vies ci doktorka je koketna. Napises jej na FB a zrazu mate sex na jej nocnej v nemocnici. Hovoril kamarat.

anonym_11a45f
8. nov 2025

@anonym_autor sestra má záhradníka, ktorý im chodil strihať stromy🙂a toľko chodil, až sa dali do kopy.Ja som mala ponuku, keď som si robila vodičský od spolužiaka.V mojom okolí má veľa známych milencov

anonym_128330
8. nov 2025

ani sa necudujem ze svet je v riti akej je podla tychto komentarov tu.No fuj.A asi im to pride aj celkom ok a normalne
mat bokovky

anonym_0ac1ae
9. nov 2025
@anonym_128330

ani sa necudujem ze svet je v riti akej je podla tychto komentarov tu.No fuj.A asi im to pride aj celkom ok a normalne
mat bokovky

@anonym_128330 Tomu bolo tak aj v minulosti, len to ľudia tajili a nemali kde anonymne sa vypísať... A ak keď sa to prevalilo, väčšinou sa tvárili, že sa nič nedeje, hlavne aby navonok rodinka vyzerala dobre. Stará mama mi kedysi rozprávala, ako z dediny kto s kým a podobne.

viestta
9. nov 2025
@anonym_128330

mat bokovky

@anonym_128330 spomen si kto bola madam de Pomadour a potom sa pohorsuj nad skazenostou dnesneho sveta. Gazda bezne v stodole na sene klatil sluzku, pani z "lepsej spolocnosti" si zasli ulavit do verejnych domov...

breznica
9. nov 2025
@anonym_0ac1ae

@anonym_128330 Tomu bolo tak aj v minulosti, len to ľudia tajili a nemali kde anonymne sa vypísať... A ak keď sa to prevalilo, väčšinou sa tvárili, že sa nič nedeje, hlavne aby navonok rodinka vyzerala dobre. Stará mama mi kedysi rozprávala, ako z dediny kto s kým a podobne.

@anonym_0ac1ae jezisi, presne,dedina,všetci v nedeľu v kostole a potom hurá kurvit sa. Viem o iks ľuďoch od nás z dediny, čo "vznikli " z mileneckych vzťahov alebo ich mali zaslobodna, ale rýchlo sa vydali za iného, takže navonok bolo všetko v poriadku

Strana
z2