Ako a kde ľudia hľadajú milenky/milencov?
Minule som sa zamyslala nad tym, kde si ludia v manzelstvach najdu milenku, milenca. Realne si to neviem predstavit. V obchode? Po ceste z práce? Na internete?
Nikoho si nehladam, mna to len fskt zaujima,kde na to ti ludia natrafia a ako sa potom daju do reči...ze to skonci az takto.
Ak mate skusenost, napiste , kludne pod anonymom :D
chodila som s nim behavat :D
Bolel ma chrbat, isla som k nemu cvicit. A ďalší obchodný zástupca ktorého som stretla vramci práce a napísala som mu 😆
@anonym_88614f aj u mňa obchodný zástupca 🙂 Len on napísal mne 🙂
@anonym_autor dlhoročný najkamarat..teda zo začiatku to bolo kamarátstvo, len akosi sa nam to vymklo spod kontroly a roky rokuce je to uz o inom...
Celu karieru robim v technickych firmach, je tam minimum zien. V kazdej jednej som mala napadnikov. Aj slobodnych, aj zenatych.
Po zdorazneni, ze som zadana/ vydata/ mam deti vacsina povie nieco v zmysle: mne to nevadi/ ja nie som ziarlivy/ ved tvojho muza s nami nevolam.
@anonym_8f1892 áno, nepomáha ani nosiť obrúčku. Aj mne odpovedali že to nevadí alebo že to nie je fyzická vada....
Ale ja som tiež usmiata, milá, tak to asi pritahujem
Kamarátkyn manžel, slovo dalo slovo a čary mary fuk a už je môj.
Ja som si našla milenca,keď som vybavovala niečo na úrade.Zistili sme na začiatku ,že je z rovnakého sídliska ako ja.Takze o to ľahšie.Kaxdy deň je u mňa
Bývalá sa ku*vila hocikde kde sa dalo, v robote, na diskotéke, s bývalými, vypisovala si s chlapmi na pokeci... Hlavne, že mi hovorila, že "ide s kamarátkami na kávičku" a pritom ju nakladal bývalý. Bodaj by zhorela v pekle.
Bývalá sa ku*vila hocikde kde sa dalo, v robote, na diskotéke, s bývalými, vypisovala si s chlapmi na pokeci... Hlavne, že mi hovorila, že "ide s kamarátkami na kávičku" a pritom ju nakladal bývalý. Bodaj by zhorela v pekle.
@anonym_5554c2 plus ešte jej ségra to isté, tiež bola vydatá a tá sa zasa ku*vila hlavne na teambuildingoch
@anonym_autor môj si našiel v práci. Začalo to kavickami a obedmi, pokračovalo vypisovanim do noci, potom večierky…🤣 podotýkam aj ona bola vydatá, nikto z nich neplánoval byt neverný, stáva sa to často.
najcastejsie v praci..ja som tiez mala milenca v praci, pocas krizy s priatelom...aj manzel vravi, ze su u nich milenecke pariky v praci
najcastejsie v praci..ja som tiez mala milenca v praci, pocas krizy s priatelom...aj manzel vravi, ze su u nich milenecke pariky v praci
@anonym_94dd61 ale veď to je úplne normálne,90 perc ľudí si vzťah,manželstvo okorenuje inde🙂
Ides na obycajne vysetrenie do nemocnice a po 2 vetach vies ci doktorka je koketna. Napises jej na FB a zrazu mate sex na jej nocnej v nemocnici. Hovoril kamarat.
@anonym_autor sestra má záhradníka, ktorý im chodil strihať stromy🙂a toľko chodil, až sa dali do kopy.Ja som mala ponuku, keď som si robila vodičský od spolužiaka.V mojom okolí má veľa známych milencov
ani sa necudujem ze svet je v riti akej je podla tychto komentarov tu.No fuj.A asi im to pride aj celkom ok a normalne
mat bokovky
ani sa necudujem ze svet je v riti akej je podla tychto komentarov tu.No fuj.A asi im to pride aj celkom ok a normalne
mat bokovky
@anonym_128330 Tomu bolo tak aj v minulosti, len to ľudia tajili a nemali kde anonymne sa vypísať... A ak keď sa to prevalilo, väčšinou sa tvárili, že sa nič nedeje, hlavne aby navonok rodinka vyzerala dobre. Stará mama mi kedysi rozprávala, ako z dediny kto s kým a podobne.
mat bokovky
@anonym_128330 spomen si kto bola madam de Pomadour a potom sa pohorsuj nad skazenostou dnesneho sveta. Gazda bezne v stodole na sene klatil sluzku, pani z "lepsej spolocnosti" si zasli ulavit do verejnych domov...
@anonym_128330 Tomu bolo tak aj v minulosti, len to ľudia tajili a nemali kde anonymne sa vypísať... A ak keď sa to prevalilo, väčšinou sa tvárili, že sa nič nedeje, hlavne aby navonok rodinka vyzerala dobre. Stará mama mi kedysi rozprávala, ako z dediny kto s kým a podobne.
@anonym_0ac1ae jezisi, presne,dedina,všetci v nedeľu v kostole a potom hurá kurvit sa. Viem o iks ľuďoch od nás z dediny, čo "vznikli " z mileneckych vzťahov alebo ich mali zaslobodna, ale rýchlo sa vydali za iného, takže navonok bolo všetko v poriadku

treba si uvedomit, ze netreba nic hladat. vsetko to pride ako na tacke
@anonym_40387d ako na tácke? Ten čo prišiel na tácke tiež nič nehľadal? Keď jeden nehľadá a nič ani pre to nerobí, tak protistrana musí predsa spraviť všetko pre to aby sa to stalo, nie?