icon

Ako blokovať osobu, ktorá vám robí zo života peklo

slovaskab
Dnes o 17:15

Zdravím všetkých. Ma niekto skúsenosti s nejakým odborníkom, ktorý by vedel zablokovať osobu, ktorá Vám robí zo života peklo. Postačí názov stránky, alebo mailová adresa tej osoby. A blbé komenty si píšte pre seba, lebo nikto nikdy nevie kedy a aku pomoc bude potrebovať . Ja som to 60 rokov nepotrebovala...... Ďakujem všetkým za odpovede. Najlepšie by bolo kto by mal vlastnú skúsenosť. Pekný deň prajem 😘.

bloger
Dnes o 17:21

@slovaskab V akom zmysle zablokovať?

slovaskab
autor
Dnes o 17:27

Neustále po nás vykrikuje nepravdivé veci, my ju ignorujem ale takto sa nedá do nekonečná.

anonym_c72317
Dnes o 17:34

@dedincanka131
@slovaskab som ťa nahlásila za 2 nicky na mk

pasomnica
Dnes o 17:46

Podaj na ňu trestné oznámenie 🤷🏻‍♀️

bloger
Dnes o 17:46

môžete na ňu podať trestné oznámenie ak sú to klamstvá

rozculena
Dnes o 19:30
@slovaskab

Neustále po nás vykrikuje nepravdivé veci, my ju ignorujem ale takto sa nedá do nekonečná.

@slovaskab ja nechápem....ako v reále ju chceš zablokovať? Zablokovať ju môžeš na FB,IG alebo tu.Ale v reálnom živote?

anonym_b3e400
Dnes o 21:37

Blokovat mozes na fb,na instagrame,aj hovory a sms na telefone.V reale chces ako blokovat?aku osobu mas na mysli,co ma dotycnu osobu blokovat?akoze co ma ta osoba spravit?zbit?vyhrazat sa,ci ako ma zabranit tomu,aby niekto po vas vykrikoval?ty budes asi level,spoluobcan,vsak?Ved podaj trestne oznamenie na policii,za obtazovanie a pod.Plus zakaz priblizenia.