icon

Ako by ste reagovali na klebety?

19. jún 2024
Strana
z3
mikitilik29
19. jún 2024

????

autor
Autor odpoveď zmazal
januska12323
19. jún 2024

Je to niečo životne dôležité?

autor
Autor odpoveď zmazal
diewcatqoo
19. jún 2024

Pokial sa jedna o vec, ktora je 11 rokov stara, tak by som sa tej osobe vysmiala do tvare 🙂

danica2711
19. jún 2024

11 rokov?! Mám v paži...

muchotrafka298
Autor odpoveď zmazal
melanta
19. jún 2024

Dotyčnej osobe by som povedala, že mi je ľúto, ak má tak nudný život, že ho musí tráviť roznášaním 11 rokov starých klepov. A všeobecne som zástanca toho, že kto ma pozná, vie aká som a klepom neverí. A kto ma nepozná, tomu vysvetľovať nepotrebujem.

autor
Autor odpoveď zmazal
sissy27
19. jún 2024

mne sú klebety úplne jedno, ja by som sa pravdepodobne pýtala, že ako to dopadlo, že aj ja chcem vedieť 😂
a záležalo by na konkrétnej klebete, ak napr. že som spala s jožom, tak by som povedala, že asi áno, ale neviem či sa to ráta, lebo mal takého malého že to ani za tú klebetu nestojí alebo niečo v tom zmysle 😀

melanta
19. jún 2024

Čiže aj ty máš tak nudný život, že potrebuješ riešiť takúto vec? Pretože inak mi nedáva zmysel, prečo by sa takým niečím človek zaoberal.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
melanta
19. jún 2024

A práve toto by si nemala riešiť. Tým, že to riešiš, tomu dávaš vo svojom živote váhu a bude to stále niečo, čo budeš mať v živote. Tým, že to riešiš, dávaš váhu tomu človeku, ktorý ti to urobil. A pritom je to človek, ktorý si tvoju pozornosť ani náhodou nezaslúži. Takže nauč sa nedávať pozornosť veciam a ľuďom, ktorí si to nezaslúžia. A je úplne jedno, či ide o tvoju dedinu, vedľajšiu alebo o dedinu vzdialenú tisíc kilometrov. Ignoruj to, dotyčnému, ktorý to spomína povedz, že si dospelá a žiješ v prítomnosti, nemáš potrebu úboho žiť v minulosti, ak on áno, tak nech si to ide riešiť s niekým rovnakým.

autor
Autor odpoveď zmazal
macalau
19. jún 2024

By som sa jej zasmiala do očí a povedala že to už je staré,či nemá novšiu klebetu.

autor
Autor odpoveď zmazal
melanta
19. jún 2024

Nie, nepotrebuješ zatĺkať. Potrebuješ dať najavo, že žiješ v súčasnosti. Vysmej dotyčného, že ak potrebuje riešiť klepy z minulosti, tak ťa to mrzí, ale nech si na to nájde iného parťáka.

muchotrafka298
Autor odpoveď zmazal
melanta
19. jún 2024

nechcem aby niekto siril o mne, že som ako decko s niekym spavala lebo sa dotyčný pochválil, pritom ma k tomu donútil - vyhľadaj psychológa. Nie je to hanba. Tak ako ideš ku chirurgovi, keď si zlomíš nohu, tak sa chodí k psychológovi ak človek potrebuje pomôcť s dušou. A ty to evidentne potrebuješ. Pretože dávaš stále veľkú váhu niekomu, kto si to nezaslúži. Nemáš to v sebe spracované. Keby áno, túto diskusiu nezaložíš, pretože kto ťa s tým teraz oslovil, toho by si poslala do paže. Ale riešiš to, pretože to máš stále v sebe nespracované. Takže nechaj si pomôcť, bude sa ti lepšie žiť, keď ti odborník pomôže vyrovnať sa s tým.

autor
Autor odpoveď zmazal
januska12323
19. jún 2024

No ak si bola reálne dieta a niekto ťa donútil k styku nemáš sa za čo hanbiť, dotyčný môže byť rád, že o tom nevie polícia. S týmto druhým by som sa ani nebavila, nech sa stará o seba.

melanta
19. jún 2024

véd keď sa mi ozval po čase tak sa ma ešte aj opýtal ci si to zopakujeme - keby si s tým bola vyrovnaná, povedala by si mu, že "ďakujem, ale už spávam iba s chlapmi, ktorí to vedia". Každým ďalším príspevkom ukazuješ, ako to v sebe nemáš vysporiadané. To sa samozrejme dá pochopiť. Je to ťažká zlá vec, ktorá sa ti stala. Ale namiesto roho, aby si riešila týchto chudákov, rieš seba. Pomôž si tým, že necháš niekomu pomôcť ti.

autor
Autor odpoveď zmazal
svetlonos
19. jún 2024

Do koľkých rokov to môžeš hlasit polícii? 30 spätne? Zabávala by som s tým násilníka aj s tým bezcharakternym, ktorý to vytiahol!

autor
Autor odpoveď zmazal
reddflowerlife
19. jún 2024

Kludne povedz že hej, pocula som ze ten typek ma vraj vredy na vtakovi, tak som s nim nic nemala. Al za to sa nahneval a siril o mne ze som s nim spala. A mas vybavenE a este sa zasmej.

autor
Autor odpoveď zmazal
unicornlady
19. jún 2024

@svetlonos Vo mne to tiež vyvolalo reakciu takú, že by som zaútočila na dotyčného, či tu ide obhajovať znásilňovača, a nie ešte aby ty si sa cítila blbo

autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3