icon

Ako by ste reagovali na klebety?

19. jún 2024
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
komplikovana
19. jún 2024

Dotycnej osobe povedz, ze nech ti take veci nehovori. Teba nezaujima, ake reci o tebe koluju. Aky to ma vyznam?

januska12323
19. jún 2024

Načo sa s ním vybavuješ? Je úplne jedno čo o tom vie, človek, ktorí obhajuje znásilnenia je idiot a ty sa s ním nemusíš vybavovať. Ak by sa takáto informácia dostala k tvojmu partnerovi vysvetlíš mu to.

lukbe
19. jún 2024

Neviem presne, ale neexistuje TO za osočovanie? Tak mu to povedz.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
lukbe
19. jún 2024

No tomu, čo ťa ohovára, osocuje. Ako čítam, tak asi obom.

unicornlady
19. jún 2024

Koľko si mala rokov?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
lukbe
19. jún 2024

Och, je to smutné v kazdom prípade. To sú takí primitívni ľudia, čo toto robia, asi len naozaj rozpravat s nimi a pohroziť.

autor
Autor odpoveď zmazal
magic08
19. jún 2024

vobec by som sa nevybavovala ani s tym zmrdom, ani s tym druhym, rovno by som sla na policiu a dala trestne oznamenie za ohovaranie a poskodenie dobreho mena. Na takych vyhražky, ani dohovaranie nebude platit

lusa18
19. jún 2024

Tak to potom nie je klebeta, je to pravda ktorá vyšla po rokoch von, ale po 11rokoch by som toto jedným uchom dnu a druhým von, vôbec by som sa k tomu nevyjadrovala nech si každý myslí čo chce. A čím viac sa budeš obhajovať, tým viac to budú druhí riešiť 😉

autor
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
19. jún 2024

No ak s tebou spal a ty si mala 13 bol to trestny cin. Kolko mal rokov on?

maranco
19. jún 2024

Keď má 13 ročné dieťa sexuálny styk je to jedno či dobrovoľne/nedobrovoľne alebo sa "otŕčala" je to § 201 Sexuálne zneužívanie

Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky až desať rokov.

Koľko rokov mal ten muž čo ťa k tomu donútil?
https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2...

autor
Autor odpoveď zmazal
sisa_s
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
maranco
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
sense
19. jún 2024

Ak je dotyčný takého názoru tak by mi nastal absolútne ani len za myšlienku nieto ešte niečo viac

maranco
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
maminkadeticiek
19. jún 2024

Preboha to co je toto za motanicu!Co to riesis?Je to slovo proti slovu a dotycnemu povedz ze zakon ohovaranie osetruje a ak s tym neprestane podas nanho trestne oznamenie.Preboha prestan sa v tom sprtat.