Ako by ste reagovali na klebety?
Dotycnej osobe povedz, ze nech ti take veci nehovori. Teba nezaujima, ake reci o tebe koluju. Aky to ma vyznam?
Načo sa s ním vybavuješ? Je úplne jedno čo o tom vie, človek, ktorí obhajuje znásilnenia je idiot a ty sa s ním nemusíš vybavovať. Ak by sa takáto informácia dostala k tvojmu partnerovi vysvetlíš mu to.
Neviem presne, ale neexistuje TO za osočovanie? Tak mu to povedz.
No tomu, čo ťa ohovára, osocuje. Ako čítam, tak asi obom.
Koľko si mala rokov?
Och, je to smutné v kazdom prípade. To sú takí primitívni ľudia, čo toto robia, asi len naozaj rozpravat s nimi a pohroziť.
vobec by som sa nevybavovala ani s tym zmrdom, ani s tym druhym, rovno by som sla na policiu a dala trestne oznamenie za ohovaranie a poskodenie dobreho mena. Na takych vyhražky, ani dohovaranie nebude platit
Tak to potom nie je klebeta, je to pravda ktorá vyšla po rokoch von, ale po 11rokoch by som toto jedným uchom dnu a druhým von, vôbec by som sa k tomu nevyjadrovala nech si každý myslí čo chce. A čím viac sa budeš obhajovať, tým viac to budú druhí riešiť 😉
No ak s tebou spal a ty si mala 13 bol to trestny cin. Kolko mal rokov on?
Keď má 13 ročné dieťa sexuálny styk je to jedno či dobrovoľne/nedobrovoľne alebo sa "otŕčala" je to § 201 Sexuálne zneužívanie
Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky až desať rokov.
Koľko rokov mal ten muž čo ťa k tomu donútil?
https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2...
Ak je dotyčný takého názoru tak by mi nastal absolútne ani len za myšlienku nieto ešte niečo viac
Preboha to co je toto za motanicu!Co to riesis?Je to slovo proti slovu a dotycnemu povedz ze zakon ohovaranie osetruje a ak s tym neprestane podas nanho trestne oznamenie.Preboha prestan sa v tom sprtat.