Ako by ste zareagovali na odhalenie partnera?
Pekny den Vam prajem. Prosim Vas pekne, ako by ste sa zachovali, keby Vam priatel, partner oznamil, ze je nesmierne zatazeny na zenske nohy, chodidla, vysoke podpatky, puncosky a vsetko s tym spojene. A pekne Vas prosim, pripomienky typu uchylak, podivin, cudak si mozeme pre tento krat odpustit. Velmi pekne Vam vopred dakujem za vase odpovede.
Každé dva/tri týždne návšteva pedikúrky a obchodu Intimissimi😁…
@jj298 😊👍
Že si choď kúpiť pančuchy,krásne botičky a užívajte
Išla do obchodu, nakúpila, oholila nohy a na pedikúru 😄
... poprosila by som si jeho kartu a išla vsetko potrebné nakúpiť...ak by mal s tým problém, tak ešte len to by bol PROBLÉM !
pokiaľ by to bol môj partner , tak by som to už dávno vedela a mala by som lodičky na každý deň jedny 🙂 a tie nohy , na ktoré by bol zaťažený ,by museli byť moje
Staci ak bude sponzorovat tvoje lodicky, pancuchy a ty sa postaras o pedikuru a pravidelne odchlpovanie. Kazdeho chlapa vzrusuje nieco ine, lepsie cierne sietovane pancucha ako svieckova od jeho mamicky
Ako dlho ste spolu? Ja som mala partnera u ktorého úchylka na nohy bol iba začiatok. Časom prišli iné úchylky a to som už nedala. Takže záleží iba na tebe ci si s tým v pohode alebo nie.
Ak chceš o tom pokecat kľudne napíš správu.
A všetko, čo nevadí ľuďom čo sú spolu v posteli,tak nič z toho nie je zle
Keď dáme srandy bokom, tak by som bola na pozore a cítila to ako obrovskú záťaž, lebo viem, že donekonečna by ma nebavilo starať sa prehnane o svoje chodidlá a chodiť v pancuskach a lodickach, mám iné priority.
@grof_monte_christo a o svoje pohlavné orgány sa nejako extrémne staráš? Alebo o svoje ústa?
Ak bude zaťažený na TVOJE nohy tak je to v pohode. Ak bude zaťažený za kadejaké nohy cudzích žien, to už je problém
Hneď by som to využila a nechala si od neho spraviť masáž chodidiel.
@janka_23 Moja kamarátka mala takéhoto partnera. Raz som bola u nej, keď mal neskôr k nej prísť. Bola ako uzlíček nervov, čo všetko musí dovtedy stihnúť. No si hovorím, že toto nikdy 😏
@grof_monte_christo poznám to. Úchylka na nohy u môjho bola iba začiatok, časom prišli iné a oveľa horšie tak som si povedala ze toto nie.
Uvidíme ci autorka povie aj niečo blizsie
@janka_23 Aj u tohto to takto bolo, návrhy na sex v trojke atd.
Teraz je dôležité, či ty máš takýto typ obliekania, lebo jemu sa budú páčiť ženy, ktoré majú obuv na vys.podpätku, pančušky a šaty. Žena, ktorá nosí nohavice a tenisky sa mu nebude páčiť.
Je super že ti normálne na rovinu povedal čo sa mu páči a ja osobne by v tom nevidela žiadny problém.
@grof_monte_christo no, ono to nie je iba o tom ze obliecť si pančuchy, obuť lodičky. Asi si všetky vieme domyslieť co všetko to zahŕňa 😄
@janka_23 Kto to nezažil alebo nevidel v priamom prenose ako ja, čo to so ženou robí, pod akým tlakom je, aby sa mu stále páčila, a tu nie je reč o bez aj starostlivosti o telo a chodidlá, tak si to vie len ťažko predstaviť. Autorka použila vyraz: NESMIERNE zatazeny
@grof_monte_christo presne tak. Ono to naozaj nie je o tom ze si kúpim pekne pančuchy, krásne lodičky, urobím pedikúru. Zažila som a viem o com to je, na prvý pohľad to možno vyzerá nevinne ale nie je to celkom tak. Preto musia byt dvaja nastavení rovnako, inak to časom začne skripat.
Nesmierne to znamená ze je to pre neho dôležité. Nevieme ako do hĺbky to s nim rozobrala ani aký má k tomu postoj ona. Uvidíme, ak sa ozve
@janka_23 Áno, bolo by fajn, keby sa do diskusie zapojila aj autorka.
Ved tuto “uchylku” ma snad kazdy druhy chlap, nevidim na nej nic extra specialne. Mali ju minimalne 3 moji byvali, no ziadny z nich nevyzadoval, aby som chodila na pedikuru a holila si nohy 3x denne. Im tie nohy vonaju, vzrusuju ich, nejdu vam ich fotit do magazinu 🤣
Uplne normalne, no a ?
@grof_monte_christo inak otázkou je že ta zaťaženosť ako silna je, bála by som sa že to nebudem vedieť odhadnúť 😃že či len tak ako každý mame niečo čo sa nám páči ( napr mne na mužoch oči na tie som zaťažená ale nie v zmysle že prídem domov a pól dňa si budem na nete pozerať mužov a približovať si oči a pod) alebo je to už fakt úchylka ktorá človeka aj prenasleduje často počas dňa a mysli na to veľa času..lebo to podľa mna už je problém a je jedno či by to bola zaťaženosť na nohy alebo niečo iné, čokoľvek čoho je už moc podľa mna škodí..mne stačí keď pridam inzerát na predaj s topánkami kľudne novými a z 10 správ dostanem aj 8 od mužov ktorí akože pýtajú fotku na nohe alebo majú iné blbe otázky čo hneď blokujem a ide mi to ozaj na nervy😃 tak podľa mna keď niekto má už niečo takéto vyslovene konkrétne tak sa tomu moc venuje a nie je to len tak okrajovo