Ako byť drsnejšia?
Ako byť drsnejšia? Som taká povahou dosť citlivá alebo naladova. Veľa krát mám problém sa rozhodnúť pre vec. Jedine čo má občas podrží je muž..nechcem byť závislá na ňom a na nikom .
Drsnejšia v akom zmysle?
Chceš byť viac asertívna- vedieť sa vyjadriť sa zastať si seba?
Ak si nerozhodná, tak len postupne začať vnímať svoje pocity- toto sa mi páči, toto nie, toto skúsim, toto mi je veľa/málo...
@unicornlady áno chcem byť viac rázna ale to už občas aj som .
Nepotrebuješ byt drsnejšie ale asertivnejšia. Vedieť sa zastať samej seba vtedy keď treba a byť jemná aká si teraz, keď netreba. Treba to trénovať na malých veciach. Prečítaj si niečo o asertivite.
Ťažko sa človek povahovo zmení. Raz taka si a hotovo. Skôr život a jeho okolnosti menia človeka ci chce alebo nie
Tak nastúp do autobusu s cigaretou v hube a vodiča sa spýtaj "Čo čumíš?!"
Niekde začať treba.
Nesnaž sa zmeniť svoju povahu. Len sa nauč asertívne techniky. Keď budeš hubatá ako píše @sevrin , nebudeš to ty. Nebudeš so sebou spokojná hoci aj to čo píše on je dobré si niekedy skúsiť a byt drzý. Čo na srdci to na jazyku. Uvoľni ťa to ale keď to budeš opakovať nebudeš spokojná. Asertivita naopak u navráti pokoj.
Presne, nepotrebujes byt desnejsia. Len rozhodnejsia, mozno viac asertivna - a to najlepsie znie prave od jemnych zien a nie drsnacok za kazdu cenu.
Nemen sa, iba daj seba na jednu z prvych priecok priorit a stoj si za vlastnym slovom.
Úprimne? Ja viem, že občas ti vadí tvoja ženskosť ale príjmi ju. Poznám ženy, ktoré majú príliš veľa maskulinity - drsné, príliš asertívne a za mňa to vôbec nie je atraktívne 🙂.. môžeš popracovať na vyššom sebavedomí, vtedy sa budeš vedieť zastať samej seba ale všetkého veľa škodí. Je ženské a pekné byť emočná, je to nám prirodzené
tiež mám tento problém, vždy sa potrebujem ospravedlňovať ak nesúhlasím a nedokážem si povedať svoje, radšej sa stiahnem lebo mám strach že sa niekoho dotknem
Úprimne? Ja viem, že občas ti vadí tvoja ženskosť ale príjmi ju. Poznám ženy, ktoré majú príliš veľa maskulinity - drsné, príliš asertívne a za mňa to vôbec nie je atraktívne 🙂.. môžeš popracovať na vyššom sebavedomí, vtedy sa budeš vedieť zastať samej seba ale všetkého veľa škodí. Je ženské a pekné byť emočná, je to nám prirodzené
@denkabemommy 😊🫶
tiež mám tento problém, vždy sa potrebujem ospravedlňovať ak nesúhlasím a nedokážem si povedať svoje, radšej sa stiahnem lebo mám strach že sa niekoho dotknem
@ruusslana 🫶😊
Niekde začať treba.
@sevrin 🤣no diki
Niekde začať treba.
@sevrin 😀
Postupne ta zivot zoceli neboj nic a ak mate deti bude to rychlejsie si myslim, lebo jednoducho im chces byt spravnym vzorom a tiez sa ich budes chciet zastat, ked to este nebudu vediet, ale budu potrebovat

Drsnejšia v akom zmysle?
Chceš byť viac asertívna- vedieť sa vyjadriť sa zastať si seba?
Ak si nerozhodná, tak len postupne začať vnímať svoje pocity- toto sa mi páči, toto nie, toto skúsim, toto mi je veľa/málo...