icon

Ako často by ste mali odpisovať na správy?

27. aug 2025

Keď si s niekym píšete tak čím sa riadite že kedy odpíšete? Čisto prirodzene alebo podľa toho druhého? Podľa mna každý povie že toto nerieši ale určite áno, ak máte záujem o nejakého muža a napr vy máte čas odpisovať viac, on píše menej a už si poviete, či sa držať svojho tempa

Mám s týmto problém z predošlého ,,vzťahu,, resp známosti. Nie že by ma písanie extra bavilo, ale keď sa nemôžem s niekym vidieť často tak je to jediná cesta ako udržať kontakt, pochopiteľne. Stavalo sa mi pri ňom stále, že ja som odpísala a vždy on bol ten, kto odpísal potom napr za 2 dni. A keď správa prišla, ja som si ju prečítala a mala som čas odpísať, no už som si povedala či to mám vôbec robiť.

Toto ma dosť poznačilo lebo teraz si s niekym píšem, síce len kamarátsky ale opäť to pozorujem, že ja píšem viac. Tu to ešte chápem, jednak je v práci alebo cez vikendy boli festivaly a nema so mnou nič, nemusí mi odpisovať ale viem že odpise, aj keď neskôr. No a ja som opäť v tom istom - vedela by som odpísať hneď ( lebo tu správu vidím tak prečo sa mám robiť, že ju ignorujem ) ale už si potom poviem že si pomysli aká som namotana, nedockava a pod. Pripadne ide len o to aký ma niekto veľký záujem? Že keby ho o mna mali by odpisovali okamžite?
Príde mi to neprirodzene čakať pár dni aby som odpísala na správu, na ktorú sa mi dalo už dávno skôr a aj by som chcela skôr.

Určite toto nie je len môj problém, ako s tým narábate?

anonym_07afc6
27. aug 2025

@anonym_autor dufam ze je to len tvoj problem a viac takych nie je. To co je za rozum? Odpisem kedy chcem kedy mam cas a nie aby som si pocitala ci mam este 20 minut pockat.

diewcatqoo
27. aug 2025

Keby som si pisala s chlapom, u ktoreho predpokladam, ze bude nieco viac, a on by mi odpisoval az po 2 dnoch, tak by som mu uz nepisala. Ocividne pre neho nie si priorita.
Ano, tiez casto neodpisujem hned, lebo nemam cas. Ale ak mam niekoho rada, tak si ten cas aspon raz za den dokazem najst.

earlgrey
27. aug 2025

Riešiš blbosti 😁 ja odpíšem vtedy, keď vidím správu...

autor
27. aug 2025
@anonym_07afc6

@anonym_autor dufam ze je to len tvoj problem a viac takych nie je. To co je za rozum? Odpisem kedy chcem kedy mam cas a nie aby som si pocitala ci mam este 20 minut pockat.

@anonym_07afc6 áno a keby to robíš takto no druhý ti odpisuje podstatne menej, tak by si sa nad tým možno zamyslela. A nižšie baba píše, že keby jej odpise za 2 dni už mu neodpise- ja zase by som neodstrihla niekoho len preto. Veď možno ten čas ozaj nemá, no ťažko sa to posudzuje. Rozhodne nechcem byt ta, čo píše najviac a najčastejšie

earlgrey
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_07afc6 áno a keby to robíš takto no druhý ti odpisuje podstatne menej, tak by si sa nad tým možno zamyslela. A nižšie baba píše, že keby jej odpise za 2 dni už mu neodpise- ja zase by som neodstrihla niekoho len preto. Veď možno ten čas ozaj nemá, no ťažko sa to posudzuje. Rozhodne nechcem byt ta, čo píše najviac a najčastejšie

@anonym_autor blbosť...že 2 dní nevezme človek mobil do ruky? to vážne...kto chce, tú minútu na odpísanie si nájde...ale musí chcieť....

anjelicek26
27. aug 2025

Odpisujem ked mam cas a to aj manzelovi... neanalyzujem to.... ale ano ako pise kocka vyssie, dva dni ignore proste je nezaujem... minimalne vecer v klude sa poodpisovat da, nech je den akykolvek narocny...

autor
27. aug 2025
@anjelicek26

Odpisujem ked mam cas a to aj manzelovi... neanalyzujem to.... ale ano ako pise kocka vyssie, dva dni ignore proste je nezaujem... minimalne vecer v klude sa poodpisovat da, nech je den akykolvek narocny...

@anjelicek26 hej presne len pre toto to riešim. A iné je urcitr vo vzťahu a iné keď len niečo začína. Najmä tam to myslím, či pokračovať v písaní s niekym, kde ja mám viac snahy/casu/ čohokoľvek.

sense
27. aug 2025

Takže keby som riešila niečo ako "vzťah" a bola namotana tak by odpísanie po dvoch dňoch vadilo, nakoľko si myslím že ak niekto ku mne niečo cíti pár minút denne si nájde.
S kamarátmi a pri nepodstatnych veciach keď nemám hneď čas neodpisem, a potom sa stane že zabudnem, preto kamaráti , rodina a známi vedia ak je niečo dôležité majú zavolat

anonym_07afc6
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zamyslela by som sa nad tym ze mu nestojim za odpisovanie ale aby som teraz riesila ci mozem odpisat alebo este nie. To by ma strasne zatazovala mysliet na to.

taxanka
27. aug 2025

Ja som človek čo neznáša písanie, takže keď som stretla niekoho kto by si celý deň vypisoval tak to bol pre mňa horor proste som nemala mentálnu kapacitu furt odpísať aj keď som správu videla, rovnako niekto kto odpísal raz za 3 dni. Podľa mňa ale človek, ktorý má o teba záujem tak ťa nebude ignorovať resp mu nebude vadiť ak mu počas dňa párkrát napíšeš a on odpíše napríklad až po práci - najlepšie si nájsť niekoho s kým si v tomto na rovnakej vlne ak nemáte možnosť sa často stretávať 😉

anonym_e1ff1a
27. aug 2025
@anonym_autor

@anjelicek26 hej presne len pre toto to riešim. A iné je urcitr vo vzťahu a iné keď len niečo začína. Najmä tam to myslím, či pokračovať v písaní s niekym, kde ja mám viac snahy/casu/ čohokoľvek.

@anonym_autor ak je to v zaciatkoch a on ma zaujem, tak odpise veeelmi rychlo. 2 dni? Taku este nehrali. Pa pa

komplikovana
27. aug 2025

v dnesnej dobe, ked su ludia doslova nalepeni na telefonoch nonstop a nenajdu si cas odpisat, svedci o niecom.

sisska96
27. aug 2025

Tak asi nemá záujem odpisovať. Kašli naňho a nenapíš mu a hotovo

tramtada31
27. aug 2025

Podľa mna neriešiš blbosti, ale zamýšľas sa správne. S mojim ex sme to riesili, že neodpispvanie je finta zo skoly flirtu. Je to v podstate taká hra, že aj nechas videné, odpises neskôr, ale treba vediet precit, či neodpispvanie je prejavený nezaujem, alebo hra na vzbudenie väčšej žiadostivosti.
A samozrejme, že je to skôr na začiatku vztahu, toto nie je pouzitelne, keď par so sebou dlhodobo je, vtedy to skôr nasiera, keď mu napíšeš, že na veceru bude kura s ryzou, či kupi ryžu a na to ti neodpise

denkabemommy
27. aug 2025
@tramtada31

Podľa mna neriešiš blbosti, ale zamýšľas sa správne. S mojim ex sme to riesili, že neodpispvanie je finta zo skoly flirtu. Je to v podstate taká hra, že aj nechas videné, odpises neskôr, ale treba vediet precit, či neodpispvanie je prejavený nezaujem, alebo hra na vzbudenie väčšej žiadostivosti.
A samozrejme, že je to skôr na začiatku vztahu, toto nie je pouzitelne, keď par so sebou dlhodobo je, vtedy to skôr nasiera, keď mu napíšeš, že na veceru bude kura s ryzou, či kupi ryžu a na to ti neodpise

@tramtada31 2 dni je niečo, čo už nie je flirt ale extrémny nezáujem 🙂. A to viem podľa seba. Keď som s niekým niečo chcela mať, odpísala som 2-3x do dňa.

@anonym_autor Zaujíma sa o teba? Kladie ti otázky? Chce vedieť o tebe informácie? Ak nie, tak si proste v jeho živote navyše 🤷🏼‍♀️. Tam nie je čo riešiť ďalej.

tramtada31
27. aug 2025
@denkabemommy

@tramtada31 2 dni je niečo, čo už nie je flirt ale extrémny nezáujem 🙂. A to viem podľa seba. Keď som s niekým niečo chcela mať, odpísala som 2-3x do dňa.

@anonym_autor Zaujíma sa o teba? Kladie ti otázky? Chce vedieť o tebe informácie? Ak nie, tak si proste v jeho živote navyše 🤷🏼‍♀️. Tam nie je čo riešiť ďalej.

@denkabemommy Ano, 2 dni je už take, že od nej chce mat pokoj.

anonym_99c0fc
27. aug 2025

Odpisujem vtedy keď mám na to náladu nebaví ma písanie 🤷 keď sa niekto urazí tak nech ja mám svoj život nemusím len odpisovať stále

dextersk
27. aug 2025

@anonym_autor napis mne ja ti odpisem hned

evansova
27. aug 2025

Zlaté časy, keď sme neodpisovali na správy, lebo neboli mobili. Namiesto toho sme sa stretli a povedali sme si to osobne.
Doteraz neznášam preposielane "zaujimave veeeľmo dôležité" správy. Zásadne ich ignorujem, mám rada rozhovory, či už telefonicky, alebo osobne.

kronkaja
27. aug 2025
@komplikovana

v dnesnej dobe, ked su ludia doslova nalepeni na telefonoch nonstop a nenajdu si cas odpisat, svedci o niecom.

@komplikovana presne ,môj názor..a dokonca chlapi chodia ešte aj na wc s mobilom 🫣 a trávia tam minimálne pol hodinu...takže ak si ani za dva dni nenájde čas odpísať,tak dôvod je ten,že tá slečna nie je preňho priorita. ....

maya_hi
27. aug 2025

@anonym_autor sú ľudia, ktorí neradi píšu a radšej volajú a naopak, tí čo radšej napíšu. Možno len patril do prvej skupiny, alebo nebol komunikatívny vôbec

princezna_bosorka
31. aug 2025

@anonym_autor s mojim manzelom som sa zoznamila cez kamaratov na spolocnom vylete, dokopy sme sa dali hned, ale prvych 8 mesiacov vztahu sme fungovali na dialku (chat cez messenger + spolocne vikendy - jeden z nas docestoval za tym druhym, boli to 4 h cesty vlakom).

Odpisovali sme obaja obratom, ibaze bolo nieco surne (napr. v robote). Ak by mi odpisoval po 2 dnoch "len tak", uz davno by bol vztah pase. Ano, stalo sa, ze neodpisoval aj niekolko hodin, napr. ked bol na ture alebo chory doma spal. A to sa za tych 8 mes vztahu na dialku nestalo viac ako 10 x (a aj o tom som vzdy vopred vedela - budem teraz nedostupny, lebo XY). Ak ti niekto neodpise 2 dni, lebo je s kamomi na festivale, kde posedavaju na koncerte, piju a kecaju, nema o teba bohvieaky zaujem. Odporucala by som sa "odnamotat" a nechat to na nom, ako sa vztah vyvinie.