icon

Ako často navštevujete rodičov a svokrovcov?

8. máj 2025

Ahojte, ako casto navstevujete rodicov a svokrovcov, ak byvate v 1meste/blizko a ste pracujuci rodicia skolopovinnych deti? Dakujem🙂

zuzanockamt
8. máj 2025

Ak by som bývala v jednom meste, tak denne.

denkabemommy
8. máj 2025

Keď sme bývali v jednom meste tak skoro každý víkend sme boli buď u jedných alebo u druhých starých rodičov 🙂

babushkaem
8. máj 2025

Neviem, nam to zas tak nechýba, my tak raz za mesiac. Ved sme stale v kontakte

lucia13022023
8. máj 2025

Mojich rodičov par krát do týždňa, svokru 1x do týždňa, možno 2x do týždňa... Býva ale ďalej, asi 30km.

autor
8. máj 2025
@zuzanockamt

Ak by som bývala v jednom meste, tak denne.

@zuzanockamt myslis? Ja napr nesoferujem. Denne by si po praci chodila k rodicom? A co deti? Olovrant, vecera, ucenie, vlastna zverina, zahrada?

autor
8. máj 2025
@denkabemommy

Keď sme bývali v jednom meste tak skoro každý víkend sme boli buď u jedných alebo u druhých starých rodičov 🙂

@denkabemommy jo. A vylet? Vikend na upratovanie, oddych? Nic? 🙂

autor
8. máj 2025
@babushkaem

Neviem, nam to zas tak nechýba, my tak raz za mesiac. Ved sme stale v kontakte

@babushkaem my sme kazdy vikend chodili.zacina ma to obmedzovat.domacnost to citi.

zuzanockamt
8. máj 2025

Chodila by som s deťmi. Tak ako teraz chodím na celý víkend, keďže sú cca 50 km. Snažím sa každý víkend, každú dovolenku. Ale ja nemám žiadnu záhradu, zverinu, atď. Mám len deti a prácu.

luccija
8. máj 2025

Chodila si tam na celý víkend?ja mám mamu 10 km a chodíme raz týždenne, ale otec sa tu zastaví aj 2x za týždeň, keď ide okolo

denkabemommy
8. máj 2025
@anonym_autor

@denkabemommy jo. A vylet? Vikend na upratovanie, oddych? Nic? 🙂

@autorka však to nebolo pravidlo, že tam musíme ísť, zvyčajne to ale vyšlo.. Stihli sme aj výlet, upratujem priebežne, takže nikdy dlhšie ako hodinu to netrvá, oddýchla som si u nich najviac, lebo sa tešili z vnúčat a ja som si mohla ísť ľahnúť 😂. Už bývame o dosť ďalej, takže chodíme menej ale na dlhšie

sisska96
8. máj 2025

Raz za 2 týždne dlhšie, napríklad na 1 deň. A medzitým sa iba zastaviť ho hodinku,2. Aj tak sa veľakrát pohádame

basulaak
8. máj 2025

Malo. Raz za par mesiacov. Ale auta maju, mozu prist aj oni… uz nepracujuci. Zaujimave nemaju na nic cas. 😂

melissa_19
8. máj 2025

Pokiaľ majú záujem kedykoľvek. Moja mama je s dcérou skoro každý deň. Priateľova rodina záujem nemá.. dcéra ma 4mesiace a ešte ju nevideli 😄 nie, ani svokrovci

sima234
8. máj 2025

Každý týždeň sa snažíme navštíviť obe strany, ale tým, že chodíme častejšie, tak sú to také návševy na 2-3 hodinky. Občas aj na dlhšie, ale to väčšinou iba ak je potrebné s niečím pomôcť.

marca12
8. máj 2025

Volakedy sme tiez chodili castejsie. Byvame v jednom meste a blizkej dedine vsetci sme do 15 km od seba. Chodievali sme aj viackrat do tyzdna,ale potom som doma nic nestihala,neustale v behu vsetko postihat. Teraz ideme v tyzdni len ked im nieco treba pomoct alebo ozaj ze nemame nic doma na praci,tak na hodinku ideme. Predtym sme chodili v nedelu na kavu,ale to tiez skoncilo,lebo chceme aj nejaky vylet. Obcas sa stretneme aj cez vikend alebo ich vezmeme na vylet,ale uz to nie je pravidelne. Hneva sa aj svokra aj moji rodicia,ze u nich neposedime dlhsie alebo neprideme castejsie. Lenze oni su uz na dochodku a zabudli,ake to je ked chodis do prace a musis este aj okolo domu postihat porobit,v zahrade porobit a stihnut aj navarit.

sisska96
8. máj 2025
@marca12

Volakedy sme tiez chodili castejsie. Byvame v jednom meste a blizkej dedine vsetci sme do 15 km od seba. Chodievali sme aj viackrat do tyzdna,ale potom som doma nic nestihala,neustale v behu vsetko postihat. Teraz ideme v tyzdni len ked im nieco treba pomoct alebo ozaj ze nemame nic doma na praci,tak na hodinku ideme. Predtym sme chodili v nedelu na kavu,ale to tiez skoncilo,lebo chceme aj nejaky vylet. Obcas sa stretneme aj cez vikend alebo ich vezmeme na vylet,ale uz to nie je pravidelne. Hneva sa aj svokra aj moji rodicia,ze u nich neposedime dlhsie alebo neprideme castejsie. Lenze oni su uz na dochodku a zabudli,ake to je ked chodis do prace a musis este aj okolo domu postihat porobit,v zahrade porobit a stihnut aj navarit.

@marca12 U nás rovnako....

euka210
8. máj 2025

Svokru kazdy den, lebo s nou byvame 😁
Moju mamu teraz uz ovela menej ako ked boli deti mensie a ja na RD, mame to 100km...niekedy to bolo kazde 2 mes, teraz par krat do roka. Skor ona pride k nam a aj prespi niekedy. Uz ma svoj vek a problemy, deti k nej lete uz nedavame, skor ona pride k nam na dedinu na tyzden.

autor
8. máj 2025
@marca12

@marca12 aj my sme to obmedzili, tiez sa hnevaju, kedze boli zvyknuti, ze sme chodili kazdy vikend aj na cely den. Teraz radsej bicykle, vylet, ... 😕 mam mat vycitky? Cez tyzden to vobec nestihame, ved skola, praca, kruzky..

babushkaem
8. máj 2025

Urcite nemaj výčitky 👍🏼

lenka2710
8. máj 2025

Každý víkend chodíme k mojej mame a ku svokre sa zvykneme každú druhú nedeľu zastaviť na chvíľku po ceste domov

dadikl
9. máj 2025

S rodičmi každý týždeň . Sem tam aj prespime. A so svokrou tiež. Treba sa stretávať ,.kedy keď nie teraz?

ninan2
9. máj 2025

Raz za 2 týždne cez víkend na pol dňa a to od nás bývajú 5 min pešo. Cez týždeň nie je absolútne čas (4 deti - krúžky, skola, domácnosť) a cez víkend mávame rôzne aktivity plus domácnosť/nákupy. Ak im ale napr. treba niečím pomoct tak samozrejme hocikedy ale to už skôr bez detí.

evansova
9. máj 2025

My uz nemame koho navstevovat, teraz navstevuju nas. S jednou dcerou sme kazdy pracovný den, pracuejeme spolu. Rodina druhej dcery nas navstevuje kazdy týždeň, niekedy sa zastavia aj medzi tym, žijeme v jednom meste
Tretia dcera k nam ma 80 km, vidime sa tak raz za mesiac, aj to nie vzdy.
Myslim, ze na frekvencii navstev az tak nezalezi, dolezite je, ze mame vsetci medzi sebou vyborne vztahy,radi spolu travime cas, ked sa da.

autor
10. máj 2025
@ninan2

Raz za 2 týždne cez víkend na pol dňa a to od nás bývajú 5 min pešo. Cez týždeň nie je absolútne čas (4 deti - krúžky, skola, domácnosť) a cez víkend mávame rôzne aktivity plus domácnosť/nákupy. Ak im ale napr. treba niečím pomoct tak samozrejme hocikedy ale to už skôr bez detí.

@ninan2 dakujem

autor
10. máj 2025
@evansova

My uz nemame koho navstevovat, teraz navstevuju nas. S jednou dcerou sme kazdy pracovný den, pracuejeme spolu. Rodina druhej dcery nas navstevuje kazdy týždeň, niekedy sa zastavia aj medzi tym, žijeme v jednom meste
Tretia dcera k nam ma 80 km, vidime sa tak raz za mesiac, aj to nie vzdy.
Myslim, ze na frekvencii navstev az tak nezalezi, dolezite je, ze mame vsetci medzi sebou vyborne vztahy,radi spolu travime cas, ked sa da.

@evansova ♥️