icon

Ako často navštevujete svojich svokrovcov?

26. nov 2025

Kočky zlaté tie čo bývate v rovnakom meste,dedina ako svokruša ako často k nej chodíte?

anonym_d7e1e3
26. nov 2025

@anonym_autor nechodim,ani ona sa netrha prist pozriet vnucata

anonym_03fc10
26. nov 2025

@anonym_autor žijem u nich 😁🫣 zatiaľ.

mmmt
26. nov 2025

Len na oslavu narodenín a na Vianoce… a ona k nám na oslavu narodenín deti ak ma čas… a nepríde jej do toho niečo “veľmi dôležité” ako napríklad sedieť doma pri tv… či presne vtedy potrbuje si zdriemnuť a podobne ….

anonym_e30299
26. nov 2025

@anonym_autor nebývam a nebola som tam viac ako 10r, ale keby som aj bývala by som tam nešla. Už hodnú chvíľu ani deti nechodia. Muž je s tým ok.

anonym_47e7f9
26. nov 2025

@anonym_autor ka a deti nechodíme vôbec. Muž tam zájde raz za 3 mesiace

anonym_2f28c3
26. nov 2025

Svokrovci k nam chodia len na narodeniny, meniny, ale ocakavaju, ze my budeme u nich kazdy vikend a ked im povieme, nech pridu, mlcia a nezastavia sa. Vyriesili sme to tak, ze my k nim chodime rovnako len na narodeniny a meniny, kedze oni k nam pomimo to nechodia.. my sme chodili aj mimo oslavy, ale vykaslali sme sa na to, ked je nulova ochota z druhej strany.

anonym_d95119
26. nov 2025

@anonym_autor byvali sme kúsok od seba, niekedy raz za týždeň, niekedy dva krát, niekedy raz za dva týždne. Ona k nám trosku menej, ako my k nej, ale väčšinou sme sa videli každý týždeň. Ale my sme mali a mame super vztahy

anonym_b39482
26. nov 2025

nechodime k sebe navzajom, ja iba zagratulovat. ona ma vyhovorky ani nepride zagratulovat. muza tam posielam že aspon raz za 10 dni nech tam ide.
300 vyhovoriek ako dochodci 😀 nemaju kedy popri TV a gauci
som jej povedala ze naco budeme chodit ved ani oni k nam nechodia. Myslim že jej to vyhovuje.
ked bol muz im gratulovat k okruhlemu vyrociu svadby- kytica, kos,.. ani mu kavu neurobili... ale nebojte inemu synovi sa vtiera aja jaj

cyberk
26. nov 2025

1x za 3 mesiace :D ideal si myslim hh

anonym_8972f5
26. nov 2025

Ja mam svokru veľmi dobrú, raz do týždňa sa vidíme určite.

anonym_5d0d9a
26. nov 2025

@anonym_autor ja mam male dieta, este som s nim doma a vidime sa 2-3x tyzdenne, chodime spolu von alebo sa ide maly k nej zahrat, alebo ona k nam, rovnako aj s mojimi rodicmi minimalne 1x za tyzden, svokra ale nepracuje, nasi ano. Nastastie su vsetci normalni😀

biba_18
26. nov 2025

keď bolo dieťa malé bývali ďaleko - a to sme chodili povedzme pravidelne na sviatky, prázdniny a tak ... potom sa svokra presťahovala k nám, ale dieťa už bolo väčšie - tak nebola až potreba ... ak by žili svokrovci v rovnakom meste, asi by sme tam boli často, povedzme 2x do mesiaca na nedeľný obed + nejaké tie narodeninovo-meninové záležitosti, ja si na také potrpím ...

maca1984
26. nov 2025

Narodeniny, meniny, Vianoce.

liliputka2131
26. nov 2025

Raz do tyzdna vacsinou v sobotu ,ale zvyknu aj oni v piatok vecer dojst na kavu

anonym_9db3d5
26. nov 2025

Deti nemáme a priemerne k nim prídeme tak raz za 3 týždne.. niekedy je to častejšie niekedy menej často, ale keď ideme okolo tak sa zvykneme zastaviť. Vzťahy máme dobré, ale ešte treba spomenúť že svokra s chlapom robia v jednej firme takže sa vidia oveľa častejšie

katka13katka
26. nov 2025

Co najmenej😅😅

minesasubu
26. nov 2025

chodime tak každe 3 tyzdne , ked syn nechodil do školky chodila som s nim každy tyzden ku nej vždy po kurze plavania bolo to v jednej oblasti
dnes som napriklad bola sama u nej pomhať jej zavesiť svetielka v kuchyni lebo nedošiahne a boji sa na rebrik

ja mám skvelú svokru a rada k nej chodim aj ona ku nám

anonym_23c7a7
26. nov 2025

Nebývame v rovnakom meste, sme od seba 150km. Som už 4. rok na MD/RD a vždy som k ním chodila poctivo, aj bez muža. Aby aspoň deti s nimi mali vzťah. Ale toto leto som to usekla, nakoľko vďaka mojim návštevám spohodlneli, čakajú kedy my prídeme s deťmi a oni bez záväzkov a starosti, nikdy neprídu len tak, pomôcť, či urobiť detom nejaký program. Keď sa aj zastavili, sadli pred telku, dali si víno a išli domov. Keď je môj muž na cestách, ani raz sa neponúknu, že prídu k vnúčatám, ani raz nezavolajú, či netreba s niečím pomôcť. Švagriná bola celé leto doma, bola u nás presne 0x. Jediné, čo sa muža opýtaju je to, kde budem tráviť čas, kým on bude na služobke. To je celý ich záujem. Deti ako rastú, tiež neprekypujú láskou k svokre, takže sa do ničoho nenútime.

anonym_a7faa8
26. nov 2025
@katka13katka

Co najmenej😅😅

@katka13katka ja keby som nemusela tak nechodím vôbec, ach

sulavikova
26. nov 2025

@anonym_autor bývame v jednom dome/ chvalabohu s 2 bytovými jednotkami. Chodím tam len z povinnosti na sviatky, najradšej by som nechodila vôbec. Je typický škorpión.