Ako často sa navštevujete s rodinou bývajúcou ďaleko?
Zaujíma ma len tak pre zvedavosť a ako to majú ostatní , ako často sa stretávate ale stretávajú vaše deti so starými rodičmi? My ako rodina ja,manžel a náš syn ktorý má 2 roky , sa stretávame so svokrovcami a aj s mojimi rodičmi približne raz za dva mesiace. Väčšinou na víkend.
Je to málo alebo často ? Obe rodiny aj svokrovci aj moji rodičia bývajú od nás cca 300km.
Ako to máte vy ?
my sme zhruba hodinu od nasich, cize raz za mesiac, niekedy dva, niekedy castejsie. proste ako sa nam chce🙂 ked su prazdniny, tak ideme na dlhsie zase, jednoducho ako kedy 🙂 samozrejme, ze ak by sme byvali 300km od seba, tak by sme tak casto nechodili...to je logicke...
500km priblizne raz za 3 mesiace na cca 4 dni, stahuju sa ovela dalej,tak budem rada,ked sa uvidime 2x ročne
S deckom dva krát trikrát do roka s rodičmi raz za dva roky,raz za pól roka ,tri krát do roka ako sa nám chce sadnúť do autá
Každý ako sa mu dá predsa
raz-dva krát za rok, niekedy ani to
@anonym_autor všetci sú cca 100-120km od nás, k ním ideme raz za mesiac dva, svokrovi prídu k nám rovnako často, moji rodičia 2x do roka. 🙂
@anonym_autor byvame tiez 400 km od nasich, aj od svokrovcov. Ked bola dcera mensia, chodili sme tam castejsie, teraz cim dalej, tym menej, posledne roky 1-2x do roka.
My sme tiez daleko, chodime raz za dva mesiace na vikend (vybavime ob rodiny), aj ked mne by stacilo menej casto. Ale to cisto len kvoli tomu ze neznasam spat u nasich/svokry. Ak by sa dalo chodit castejsie ale bez prespatia bola by som za (bohuzial sa to neda)
@anonym_autor My sa stretávame stále blízko sme všetci
Svagrovci bývajú cca 250km chodia cca každé dva týždne k svokrovcom aj k nám .
Pojem ďalej znamená čo podľa teba? Moji rodičia bývajú 60km od nás, navštevujem ich každé 2-3 mesiace. Oni nás 2x za rok. Pobudneme cca 2hodinky
S mojimi rodicmi tak raz za tyzden (15km). So svokrovcami tak raz za mesiac alebo raz za 2 mesiace (40km). A takto to vyhovuje, viac mi netreba. Keby voli svokrovci 300km tak sme tam raz za rok😀
zalezi, co to je dalej, lietam tak 4x za rok, alebo teda ako sa mi da 😂
My bývame len 50 km od seba a vidíme sa 3-4 krát do roka. Naši starý rodičia nemajú záujem stretávať sa s nami ani s vnúčatami. Dosť smutné.
k mojim rodicom cca 370km, chodime tak raz za 2-3 mesiace na striedacku, so sestrou sme na whats App kazdy den a s mm surodencami, ktori byvaju v tom istom meste a mame to 20 min. peso, 3x rocne.
S jednou (cez 1000km) 3x do roka. S druhou (do 500km) 5-6x do roka. Ale ono to zavisi aj od vztahov.
My sme so svokrovcami 30km ďaleko, 2-3x do roka, občas ani to nie a aj to je veľa, oni k nám nejdú nikdy, takže záleží od toho ako obom stranám vyhovuje a od vášho vzťahu.
@anonym_autor raz za 2-3 mesiace na týždeň až dva 🙂 bývame 500km. Našťastie obe strany býva blízko pri sebe (1km)
@anonym_autor moji svokrovcov bývajú 1000km od nás a chodíme tam na týždeň v lete. Keď ich voláme, tak ich ani nehne. Tento rok už aj my uvažujeme, že ak z ich strany nie je záujem, tak radšej pôjdeme k moru o týždeň dlhšie.
Tiež tak. 300km od seba a cca raz za dva mesiace.
Raz dvakrát do roka, vzdialenosť 1000km
Pri rovnakej vzdialenosti som v tomto veku chodila s detmi k rodičom sama. Priblizne 4x do roka, vždy na týzden.
Teraz chodím tak 2x s detmi (10 a 11) na viac dní a ja sama možno 2x na víkend.
2x ročne, leto a zima prazdniny, 1200 km. 300 km nie je ďaleko 🙂
Definuj "Ďaleko".
Môj brat chodil raz do týždňa k nevládnemu otcovi vo vysokom veku, lebo on to má ďaleko a reči typu keby si ty vedela koĺko stojí benzín.
Býval od otca 2 km.
Prvý stál po otcovej smrti na dedičstvo. a tie kecy čo si pripravil na kar - nemohla som ani počúvať. "ako bude chýbať" .
Rodičia sa mi presťahovali 250km od nás na hory, každý mesiac k ním chodime na víkend. My máme krásne vzťahy, rodičia - my deti, starí rodicia - vnucata, niekedy prídu oni k nám dole. So svokrovcami je to 10km. To hocikedy ideme pozrieť ale nie je to pravidelne.
Mne to príde smutne vidieť rodičov 3x do roka. Ale ano, záleží od vzťahov.
Svokra 400km - dvakrát ročne celá rodina + muž k nej ide raz sám. Moji rodičia sú 50km a tých teraz vídavame raz, dvakrát v mesiaci.
1000 km, dvakrat ročne
Byvame od rodicov a svokrovcov nieco nad 500 km. Chodime po Vianociach na par dni, niekedy na Velku noc, v lete aspon na dva tyzdne a obcas zbehneme aj v jeseni na nejaky predlzeny vikend. Rodicia k nam nechodia, lebo sa im to zda strasne daleko a cesta k nam je namahava. Naposledy boli u nas asi pred 6 rokmi. My pre cestovanie k nim pouzivame teleport - pre nas teda cesta s dvoma detmi tak namahava nie je 🙂
K mojim 450km, vidíme sa každé 2-3 mesiace na predlzeny vikend. Jazdíme my. Oni k nám tak raz za rok. Svokrovci sú v Poľsku, tiež sme 4x do roka chodili ale zmenili sa vzťahy a už nejazdíme. Raz za rok, keď manželka chce. Závisí to od vzťahov. S mojimi rodičmi by som sa stretával aj častejšie. Postarajú sa aj o vnúčatá. Svokrovci povedia ze mate chladničku plnú, fajn ze ste tu ale my mame program. A sme u nich a sami. Deťmi sa na chvíľu potešia a idú ďalej. Tak sme to nechali tak. Nesťažujú sa; nechýba im to
My sme od domova 800km a chodime 1× za rok
My to máme okolo 500 km a navštevujeme ich raz za 4 mesiace, väčšinou na jar na predĺžený víkend, v lete dva týždne a niekedy aj Vianoce týždeň. Nás nenavštevuje nikto, je to pre nich moc ďaľeko - a to sme sa kôli nim vrátili zo zahraničia aby sme boli bližšie, že nás môžu aj oni prísť pozrieť🙂)))) No keby som vedela ako to dopadne zostanem kde som.

nemala som to častejšie, aj keď to bolo 80 km ... 300 km by som to mala možno aj menej často ...