Ako často sa stretávate s budúcimi svokrovcami?
Ako casto ste sa stretavali s buducimi svokrovcami kym ste neboli zobrati? Priatel pracuje v zahranici a ked mu poviem ze sa nudim alebo nieco tak vravi ze mam skocit k nim na navstevu ,ale ja nemam auto a je to priblizne 30min autobusom ale nejde ani o to ako skor ze ked on je doma tak sa stretavame s nimi a aj s mojimi rodicmi.Ale proste ked je v zahranici tak chcem mat pokoj od jeho rodicov trochu aspon. A dalsia vec neviem o com sa mam s nimi bavit celkovo. On ked pride k mojim rodicom je vacsinu casu ticho a ja mam este jeho rodicov navstevovat pomimo? Ked je prec ja sa chcem venovat svojej rodine a svojim veciam tak nevidim dovod preco by som sa mala rodinkovat ked on tiez je ticho atd. Co si myslite?
ale veď on ti neprikázal, že k nim máš chodiť... ty si mu povedala, že sa nudíš keď je preč... načo si mu to potom vravela, keď si ten čas, keď si sama, chceš zariadiť podľa seba... nechápem...
Tak nudíš sa alebo máš svoj program? Pretože píšeš, že keď sa nudíš, tak ti navrhne ísť k jeho rodičom. A to ti vadí, pretože ty máš svoje veci na práci. Tak aký máš vlastne problém?
Ja k ním sama nechodím, proste ideme spolu ale tak čo ja viem 3 krát do mesiaca ? Ale aj to niekedy nie stane sa že 1. Nehovor mu že sa nudíš a potom ti to nebude hovoriť, chlapovi sa nikdy nehovorí že sa nudíš lebo ti nájde robotu hneď 😂
@anonym_autor a čo si jeho pes, že ho počúvaš na slovo? Však normálne mu povedz, že tam chodiť sama nechceš, nebudeš. Nechápem takejto divnej komunikácií vo vzťahu. A keď sa nudíš tak si nájdi niečo sama čo by si chcela robiť.
@anonym_autor
mlada baba co sa mas co nudit? Najdi si hiby, chod s kamoskou na velnes kavu a je po nude.
bez fajera by ma ani nehlo chodit za jeho rodicmi sama. preco ho to vobec napadne? a ze sa vobec nad tym zamyslas...
Zase ty? Toto uz bolo. Mozno aj viackrat. No asi sa fakt nudis. Btw, nepochopim, ako sa moze niekto v dobe internetu nudit.
môjmu mužovi, keď sme ešte spolu chodili, nikdy nenapadlo povedať, že mám ísť bez neho na pokec k jeho rodičom. Načo aj? Ale zas ja som sa v živote nenudila. Nájdi si nejaký vlastný program a nevyplakávaj mu, že sa bez neho nudíš, potom nedostaneš ani hlúpe rady, ako sa nenudiť
@anonym_autor vsak si pisala, ze sa nudis. Tak poskytol riesenie. Chlapi uvazuju prakticky.
@anonym_autor vies, travenie spolocneho casu zblizuje. Urcite by ste si casom nasli spolocne temy so svokrovcami. Ked sa nudis, zavolaj vasich a svokrovcov do divadla, na jeku spolocnu akciu. Je dobre sa skamaratit vopred. Neviem si predstavit, ze by som sa stitila rodiny buduceho manzela. Vsak ho vychovali tak, ze ho mas rada, mate spolocne vizie.
@anonym_autor určite by som k budúcim svokrovcom nechodila sama, veď máš hádam svoje záľuby, priateľov a to ti píšem ako žena, ktorá mala vynikajúci vzťah so svokrovcami
@anonym_autor Ahoj, tak naco mu hovoris,ze sa nudis? 😂 Ved sama pises,ze chces od jeho rodicov pokoj, ze chces chodit k tvojim rodicom a venovat sa svojim veciam. Ako tak teraz vazne neviem kde je problem? Ci si ho potrebujes vyrobit, aby nejaky bol?🤷♀️😂 Prepac, ale ked vies co mas robit a venovat sa svojim veciam, tak v tom pripade sa asi nestihas nudit, to mi nevychadza. Tak mu to nehovor a nebudes mat na blbu vetu blbu (pre teba) odpoved🤷♀️
Momentálne teda uz so svokrovcami ale tri roky som u nich uz nebola. A je mi úžasne 🥰 toľko pokoja. A aby teda nebolinlen oni zlý tak s mojou rodinou tak 2-3x za rok ,max 2 noci tam prežijem.

Myslím si, že si dostatočne rozumná a vieš si nájsť vyplnenie voľného času ako to vyhovuje tebe.