icon

Ako často trávite čas s rodinou?

sivana09
29. máj 2025

ako casto travite cas so svojimi rodicmi, surodencami... svokrovcami? ako casto sa navstevujete? ako daleko od seba zijete?

zuzanockamt
29. máj 2025

@sivana09 Snažím sa každý víkend, ak sa nedá, tak každý druhý byť u rodičov. Vždy sme tam od piatku do nedele.

kleopatra114
29. máj 2025

5 km, pol dňa v sobotu u jedných , pol dňa v nedeľu u druhých . Ak sme niekde , tak samozrejme návštevu vynecháme . 2 malé deti

ivik4
29. máj 2025

Ja chodim s malym k rodicom na 2 noci raz mesacne. Uplne akurat
Viac im na krku vysiet nemusime a tesime sa na seba. Vztahy mame velmi dobre. Byvaju 20-25 min cestu autom.

petamich
29. máj 2025

Rodicia byvaju cca. 100 km od nas, svokrovcom chodime na vikend tak raz za 4 tyzdne alebo pridu oni na vikend k nam, ked im vymyslime program, medzitym oni pridu k nam 1-2x poobede, vacsinou postrazit dieta a my s muzom mame vlastny program. Chodime so svokrovcami na letnu dovolenku, wellness raz do roka atd. Teraz napr. maly je viac chorlavy a svokra je tu casto (je uz na dochodku a tak nam s nim pomaha, nech nemame OCRky stale). S nasimi sa vidime menej ale to ma svoje dovody. Surodencov mam mladsich o 20 rokov, takze tych beriem s nami na dovolenku a vidime sa cez sviatky, narodeniny, Vianoce a nie nejako extra pravidelne ale tak to je taky iny vztah 🙂. Pre mna je velmi dolezite, aby sme mali vztahy a aby sme ich udrziavali a aby stari rodicia mali moznost a priestor travit s dietatom cas (pre nich je to nase dieta aktualne najvacsia radost) a chcem aby poznal svoju rodinu ale nie je to ziadna obeta, ja s nimi travim cas rada.

ivangeline
29. máj 2025

So svokrovcami priemerne každý víkend ale občas sa stane, že aj nie… ;D Švagriná podobne. Bývame blízko. S mamou 2x za rok. Sestrou ani toľko. Ďalšia švagriná tak raz za rok.

vilma7
29. máj 2025

1200 km vzdialenosť, tak,e dva x do roka chodíme na Svk, svokrovci žiaľ k nám vôbec. Moja mama príde raz za rok.

nelka93
30. máj 2025

Raz za mesiac, od jedných sme 150 km od druhých 300km. 2 víkendy v mesiaci mame len pre seba.

martinadomianova
30. máj 2025

@sivana09 k mame bývam najbližšie, ale málokedy tam chodím. Nerada tam chodím. A so súrodencami sa nebavím. U mňa platí, čím sú všetci odo mňa ďalej, tým lepšie.