Ako ďalej?

1. nov 2023

Ahojte, poprosím vás všetky o názory, no trošku sa rozpíšem, tak prepáčte (na začiatok tému som nezakladala, lebo tu už bola podobná o priateľovi) s jedným chalanom som bola v kontakte od júla, spoznávali sme sa, neriešili sme vyslovene vzťah, pretože sme sa chceli najprv poriadne spoznať a potom do niečoho vzlietnuť...tým, že býva odo mňa dosť km sme boli spolu len cez víkendy resp piatok, sobota, nedeľa...niekedy to vyšlo aj cez týžden, môžem povedať, že to bolo dosť silné či už z mojej, alebo jeho strany (o sexe ani nehovorím) lepší sex ako s ním som nemala a takisto ani on so mnou ako sa už pár krát vyjadril...tie emócie pri ňom, pohľady, dotyky...no ale k veci už skoro po 2mes sme sa dosť hádali kvôli hovadinám, chvíľku to bolo dobré potom zas zle a takéto stále dokola...minulý víkend som s nim bola na jednej chate cítila som, že to bude najlepšie ukončiť, pretože keď sme spolu to je super a keď sme zas od seba to je na nič len samé vadenice, tak som si zbalila veci a chcela som odísť, nechcel ma za nič pustiť...povedal mi do očí, že ma má veľmi rád a nechce o mňa prísť, nakoniec som ostala, pretože som videla, že to bolo úprimné z neho strany...akonáhle prišiel pondelok to bolo o tom istom ani mi nenapísal, len 2x zavolal a ja som si povedala, že to takto ďalej nepôjde...tak som mu zavolala, povedala som mu pár vecí a ukončila som to...zobral to úplne v pohode, no jeho najlepší kamarát mi povedal, že stále sa na mňa vypytuje, že či to myslím vážne či mi chýba a pod...jednoducho, že stále zisťuje, myslite, ze keby som mu bola ukradnutá zisťoval by? Podľa mňa nie, možno si myslí, že ma to prejde, pretože som to ukončila už nie jeden krát, ale vždy som mu za deň, dva dvihla telefón a odpísala...no tentokrát mi vôbec nepíše ani nevolá, neviem pochopiť len to prečo sa stále toho kamoša vypytuje o mne veci..myslite, že ma bral ako samozrejmosť a myslí, že sa to aj tak neskončí? Jeho naj kamarát povedal, že je mnou možno nasýtený, pretože som do toho vztahu davala veľmi veľa a potrebuje akoby vyhladnúť aby som mu chýbala, nebudem klamať chýba mi, ale chcela som to skončit aby si uvedomil nejaké veci..ďakujem za úplne všetky odpovede či už negatívne, alebo pozitívne 🙏🏻❤️

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januska12323
1. nov 2023

Jasné, dve osoby sa pýtajú úplne rovnakú otázku v ten istý večer. Dúfam, že máš tak 18 inak nerozumiem čo riešiš. Rozišla si sa s ním tak sa tak správaj.

autor
1. nov 2023
autor
1. nov 2023

chcela som len názor na danú situáciu nič viac..

thereisabear
1. nov 2023

"ani mi nenapísal, len dvakrát zavolal", a aká je norma? Koľkokrát by sa mal ozvať?

viestta
1. nov 2023

Hadka bola lebo ti zavolal 2x? Dospej.

autor
1. nov 2023

@viestta nikde som nenapísala, že hádka bola preto lebo mi len 2x zavolal...ale jednoducho cez víkend to bolo super, potom prišiel v pondelok a bolo to zas o tom istom pekne povedané to bolo na prd...

grof_monte_christo
1. nov 2023

Čo ti na to poviem... Rozchod treba iniciovať až vtedy, keď si o tom vnútorne presvedčená a nie preto, aby si druhú stranu vyprovokovala k väčšiemu záujmu alebo náprave. Lebo potom budeš riešiť to, čo teraz, zisťovať, či má o teba ešte záujem. A druhá strana to už môže mať vyriešené.

natalia_r
1. nov 2023

Podla mna si nevyzrete decko na vztah

autor
1. nov 2023

@grof_monte_christo máš veľkú pravdu 😏

viestta
1. nov 2023

Autorka, aj ked bola hadka kvoli inemu moja rada je rovnaka. Dospej

januska12323
1. nov 2023

Ale ste sa rozišli tak načo vôbec zdvíhaš telefón. Nechaj to tak.

lindous
1. nov 2023

Ako už baby písali v tej téme, ktorá "určite nie je tvoja"- človeku môže niekto chýbať, ale zároveň s ním už nechcieť vzťah lebo to proste nefunguje... a ja sa mu vôbec nečudujem, ak už s tebou nechce nič mať, keď si sa ho snažila vychovať akože rozchodom, aby sa uvedomil, to je veľmi detinské a hlúpe.... skús rozviť ako ťa bral ako samozrejmosť a prečo ste sa vlastne hádali, lebo z toho ako si to napísala sem vyplýva, že ti vadilo, že nenapísal a iba 2x zavolal a to znie ako, že si iba stíhačka a vyrobila si si problém aj tam kde nebol... inak radosť mať kamoša, čo všetko vešia na nos ex, najlepšie bude ak nebudeš kontaktovať ani jedného a pôjdeš ďalej....

julia_a_romeo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
grof_monte_christo
1. nov 2023

@autorka Tiež som to párkrát spravila ako ty, tak viem, ako to chodí 🙂. Pozri, tento vzťah nebol pre teba uspokojivý, buď potrebuješ iného partnera, alebo porozmýšľať nad svojím konaním, asi z každého rožku trošku 🙂.

andreatytler
1. nov 2023

Pises: "chcela som to skončit aby si uvedomil nejaké veci"
Cize ukoncenie vztahu bol len trik ktorym si ho chcela donutit do toho aby si uvedomil urcite veci a zmenil sa. A tera dufas ze si uvedomil a zmenil a chce ta spat.
Lebo ak by si chcela ukoncit vztah preto ze chces mat od neho pokoj, tak ti je uplne jedno ci sa na teba vypytuje. Ignorovala by si to.
Je mozne ze sa zmenil a chce ta spat, ale kym ti nezavola nikdy sa to nedozvies a ak mu ty zavolas prva, tak mu bude jasne ze sa zmenit nemusi.

Ale skor by som povedala ze si asi uvedomil ze tvoje rozchody su aj tak len fraska kedze vravis ze si to urobila uz niekolkokrat a tak teraz si vie ze uz ani zavolat ti nemusi a ty prides spat.

Skusala si sa s nim porozpravat o tych veciach ktore potrebujes aby si uvedomil?

0silvia0
1. nov 2023

Podla mna je dolezity dovod vasich vadenic

syslik81
1. nov 2023

2x zavolat ti nestaci? to ti ma smskovat kazdych 5 minut? ty podla mna tlacis moc a chces nieco co vidis niekde v telenovele .. ale v realnom zivote clovek pracuje ,ma povinnosti a nemoze vysedavat a smskovat .. tiez vztah na dialku treba vela trpezlivosti a vzajomnej dovere .. a to asi niekomu z vas chyba ... hadky za banality? sama si uznala ze su to blbosti tak naco sa ides hadat .. podla mna je dobre ze stre sa rozisli,lebo aj tak neviete riesit problemy ako dospely ludia

kamatopo
1. nov 2023

Pomoc ,to je iná motanica. Vy sa neviete porozprávať a dať si hranice či cieľ a len sa vypytujete. Ty tu a on u kamaráta🙈.

domkakvet
1. nov 2023

Ano aj ja som si vsimla, ze to zasa pises ty, nie rozchodom o teba nebude prejavovat vacsi zaujem.

vilma7
2. nov 2023

Vy ste sa rozišli? A boli ste vôbec spolu, keďže píšeš že neriešite spolu vzťah, lebo sa chcete najskôr dobre spoznať, sexujete spolu prvú ligu-to patrí v dnešnej dobe ku normálnemu spoznávanie sa?
Nechaj toho chlapa na pokoji a aj všetkých ostatných. Ty asi chceš, aby 24/7 mysleli na teba, písali ti, volali... Lebo len 2x denne nestačí.
XY x sa rozchadzas ako pubertá"ka a potom fnukas na fóre, ci ta ma rad. Omg.
Dúfam ze moje dcéra bude mať v 24 viac rozumu.

elenka.k
4. nov 2023

Ty si nechala chlapa, s ktorym si rozumiete aj v sexe?
Teraz k veci - na dospetie asi ešte nie si. Prepáč.
Čím je človek - chlapi starší, bude to ťažšie, asi.