icon

Ako dlho bolí sklamanie v láske?

4. okt 2020

Kedy ste prestali myslieť na toho koho ľúbite aleublížil vám?

majkeel
4. okt 2020

Kym nezacne nejaka nova ...

autor
4. okt 2020

@majkeel Hmm no iba keď 😞

dankanka
4. okt 2020

Ublizil ti? Tak sa treba začať nanho hnevať. Seba viac lubit. Co si mysli idiot jeden a tak.. Mozno to trosku pomoze.. Ale chce to čas.. Niekto par mesiacov, iny rokov.. Treba si uvedomit svoju hodnotu a zacat viduet toho druheho triezvo.

stanulienkat
4. okt 2020

Klin klinom....

komir63
4. okt 2020

Mne trvalo tri mesiace kým som sa pozbieral.

noami12
4. okt 2020

Mne cez 2 roky a nemusí to byt hneď tak ze keď si niekoho nájdeš, ja som si našla a bolesť bola stále ale ten vzťah rýchlo skončil trval iba 3 mesiace. A až potom keď prišla ozajstná nečakaná láska tak až ta ma vyliečila 😊 chce to iba čas

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
suzie26
4. okt 2020

Ja som dookola počúvala gloriu Gaynor I'll survive ale že nonstop a uvedomila som si veľa veci 😊

sweetyna
4. okt 2020

Bude to trvat az dovtedy, pokial si nenajdes novu lasku. Ako ale aj toto smutne obdobie je ver mi na nieco dobre. Clovek si pri nom vela uvedomi a posunie ho zo v buducom zivote dopredu

ajka0207
4. okt 2020

Veľmi individuálna otázka. U niekoho po pár dňoch to prejde a u niekoho nikdy.

ovaaa
4. okt 2020

Kym si to neupraces v hlave

autor
4. okt 2020

@dankanka ❤️

autor
4. okt 2020

@zuzudrnda ja som zatiaľ v taktom období že ešte stále dúfam..😕

dankanka
4. okt 2020

Hej no.. A zrejme rozpravas len o nom. Nechceš prijat realitu. Všetko krásne je pred Tebou. Hlavu hore. Jedneho dna sa prebudis a zistíš, ze ti je ukradnutý.

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
autor
4. okt 2020

@dankanka dúfam že to bude už čoskoro 😟

autor
4. okt 2020

@zuzudrnda áno presne fáza odmietania reality.lepsie by som to ani ja nepovedala

robin30
4. okt 2020

Moj prvy chalan 23rokov naspat dotraz mi vycita,ze sme sa rozisli, má ma stale viac nez rad(viem,ze ma lubi v slabej chvilke mi to povedal aj ked ani nemusel),sme stale v kontakte a aj budeme vidime sa raz do roka koli dialke ale volame si cele tie roky.

autor
4. okt 2020

@robin30 vau

robin30
4. okt 2020

No keby sa dal vratit cas nerozidem sa s nim a aj mne trvalo desat rokov ho prestat lubit hoci som mala uz za sebou aj manzelstvo.Ani jemu a ani mne manzelstva nevydrzali a ani vztahy.Myslim,ze keby sme v jednom state uz davno by sme boli spolu mozno na dochodku 😁

akinom0077
5. okt 2020

Vysoko individualne...niekto ma za tyzden noveho partnera a v momente zabudne na predosleho...niekto sa vysporiadvaa roky....moj nazor clovek co si v kratkej dobe najde hned noveho nemohol milovat skutocne cistou laskou to neexistuje...urcity cas na vysporiadanie tam musi byt