Ako dlho čakať na nový vzťah po rozvode?
Manžel sa od nás odsťahoval pred dvoma mesiacmi. Šancu na záchranu vzťahu vôbec nedal ani so mnou nekomunikuje. Nový vzťah som neplánovala ani nevyhľadávala. Ale stretla som muža, s ktorým mi je fajn. Zatiaľ je to len fáza kamarátstva a viac menej si len vypisujeme. No príde mi to strašne skoro, naozaj som to vôbec nečakala a neviem či sa tomu otvoriť a dať šancu alebo nie. Podľa mňa som sa ešte nemala šancu preniesť cez manžela a neviem či to s niekým ďalším dokážem. Ale zas je mi s ním príjemne, netlačí na mňa v ničom ,zatiaľ je to len kamarátstvo a nechcem ho úplne odohnať, no neviem ako dlho mu bude kamarátstvo stačiť.
Úplne nečakane ani nie 3 mesiace a to som rozhodne mala iné plány ako si znovu užiť slobodu a nie vzťah 🤯 ale neľutujem ani jeden deň, že som mu dala šancu ❤️ čoskoro budem vydatá opäť
Súhlasím s prvým komentárom. Ak dotyčný má o teba skutočne záujem, počká si a pochopí, ak mu vysvetlíš, že zatiaľ to chceš udržať iba v rovine kamarátstva, pretože najprv chceš mať vyriešený rozvod, majetok a chceš ukľudniť všetky emócie z tohto sklamania.
To, že sa od vás odsťahoval pred dvoma mesiacmi, znamená, že vtedy skončil váš vzťah? Lebo po dvoch mesiacoch by som asi ja osobne ešte len spracovávala ten koniec a na nový vzťah by som ani nepomyslela. Alebo sa váš vzťah skončil už dávno predtým a uzatvorili ste to odsťahovaním? V takom prípade by som neriešila tie dva mesiace.
U mňa to bol rok, kým som si pripustila, že je čas na nový vzťah a nie len náplasť na ten predchádzajúci. Skús sa zamyslieť aj ty nad tým, či je to len “náplasť”, chceš vyplniť to prázdne miesto, alebo si naozaj pripravená na nový vzťah.
Nechaj tomu voľný priebeh a uvidíš ...niekto čaká roky, niekto stretne super človeka hneď...Ak to nechceš stopni to ...každopádne žiadne výčitky je to tvoj život.
Čas asi není podstatny....niekto už si nájde nový vzťah počas manželstva niekto roky...nie vždy platí pravidlo klin sa klinom vybija. Ale jedno značne až vtedy ak budeš stotoznena so situáciou a vieš ze sa už spať neobzries. Nikam sa ponáhľať netreba ale zas máj na pamäti ze vlak ktorý ti ujde už nedobehnes. Ja som stretol po pol roku od rozchodu tiež som nehľadal ale bolo nám dobre boli sme priatelia ale cítil som ze ak nespravím krok tak ostane to friend zóne a už sa to nezmení. A onedlho budeme spolu rok. Takže ako píšu vyššie čas je irelevantny.
od rozchodu v manželstve keďže ešte rozvod není uzavretý aby som bol konkrétny.
Vieš ak si mala rozvod, ktorý si nečakala a bolo to pre teba zo dňa na deň, tak je to krátko. Chce to čas prejsť si tým, ale ak mate byt spolu, ten muž určite počká a pochopi to. Ale ak ten vzťah nefungoval rok,dva a rozvod bol len taka bodka, tak to je fajn. Ja som po 13 rokoch vzťahu stretla muža asi 5 mesiacov od rozchodu. Ale bola som v pohode sama so sebou už omnoho skôr, lebo ten vzťah uz bol dávno mŕtvy.
No ak si myslíš , že dospelý muž s dostatkom sebavedomia a možností " vydrží " dlho vo friendzone , tak si ešte príliš " neskúsená " v tomto živote rozvedených. Možno taký čo nemá možnosti počká mesiace , roky , kým ty veci spracuješ , ale inak za mňa a moje okolie - nie. Takže rozhodnúť sa treba čím skôr , človek nemá 15 rokov aby nevedel čo od života očakáva.
Ja už som si nenašla a ani nehľadám. Ťahám 9ty rok sama. A aj keď nejaký prejavuje záujem, je to podobný typ môjmu bývalému a to nechcem. Inak sú muži nároční co sa vzhľadu týka a to ja nezapadám

Daj na pocit, nikde nie je daná aké doba je správna. Ak ti to príde skoro tak je to skoro. A ostane zatiaľ pri kamarátstve. Ak za to stojí počká alebo ty stratos pocit že je to skoro