Ako dlho trvá hľadanie nového vzťahu po rozchode?
Koľko mesiacov/rokov po rozchode (nie z vašej strany) dlhoročného vzťahu ste si začali hľadať niekoho nového?
Nikdy som nehľadala. Len sme sa nahodne stretli a bolo to
nehladala som, stretavala som ludi, oci som mala otvorene.. bolo par pokusov, ale take to naozajstne zalubenie prislo po 9 rokoch..
Stale čakám, uz 14 rokov 😂
Nič som nehľadala, prišlo to jak blesk z čistého neba.
Tak potom na akých miestach sa zdržiavať?
ja som bola sama pred tymto vztahom 4 roky, nechodila som ani na rande,proste nic.Potom som sa rozhodla ze uz je cas a klasicky som isla cez zoznamku a trvalo to cca pol roka
Ja by som normalne fungovala s otvorenymi ocami a myslou ;)
Záleží po akom dlhom vztahu. Za mna ak niekto skáče zo vztahu do vztahu tak to nieje dobré. Mal by si najprv poriešit svoje veci, dôvod prečo skončil ten vztah a potom íst s jasnou hlavou do dalšieho vztahu. Lebo íst len dookola ako stratené kura a potom byt neštastna lebo mam zase debila. ...
Záleží po akom dlhom vztahu. Za mna ak niekto skáče zo vztahu do vztahu tak to nieje dobré. Mal by si najprv poriešit svoje veci, dôvod prečo skončil ten vztah a potom íst s jasnou hlavou do dalšieho vztahu. Lebo íst len dookola ako stratené kura a potom byt neštastna lebo mam zase debila. ...
@yoginka231 po 5 ročnom, neplánujem hneď skákať do ďalšieho, len ma zaujímajú skúsenosti iných žien
@yoginka231 kto dnes uvažuje nad tým prečo? Zväčša ti, čo im odíde partner a hľadajú to čo nenašli u neho. Niekedy stačí vymeniť chýbajúcich 10-30% za niečo nové .. ale ako niekto známy povedal.. nevyskúšaš, nevieš 😊. Čo si človek nezažije, ťažko pochopí z rady druhého. Na strane druhej, ešte stále môže človek konštatovať, že to je jeho osud a nie jeho zlé rozhodnutie .. 🤷🏼♂️ po mnohých skúsenostiach ale môžem konštatovať, že aj taká zmena pre dobro toho druhého, môže byt pozitívna. Tým mám na mysli, že vás opustí toxický partner s tým, že si mysli, že si ho nezaslúžite a on sa časom ocitne vo vlastnej pasci. Život proste píše rôzne príbehy 🙃
Nehľadala som, prišlo to po roku aj troch mesiacoch. U kamošky to prišlo za 3 mesiace, už sú manželia a majú dve deti 🙂
Ja som nehľadala, ani nechcela žiadny vzťah po smrti môjho 1.muža. Vtedy som mala 29 rokov. Ale do pol roka po jeho smrti som stretla niekoho, s kým sme si padli do oka. Dnes sme už 9 rokov manželia. V tvojom prípade, ak ste spolu boli 5 rokov, počkala by som aspoň pol roka. Nech sa dám dokopy a zabudnem. Ale vzťah nehladaj cez internet, skôr vybehni von. Nikdy nevieš, koho stretneš a kto ta ku komu dovedie 🙂
Ja som nehľadala, ani nechcela žiadny vzťah po smrti môjho 1.muža. Vtedy som mala 29 rokov. Ale do pol roka po jeho smrti som stretla niekoho, s kým sme si padli do oka. Dnes sme už 9 rokov manželia. V tvojom prípade, ak ste spolu boli 5 rokov, počkala by som aspoň pol roka. Nech sa dám dokopy a zabudnem. Ale vzťah nehladaj cez internet, skôr vybehni von. Nikdy nevieš, koho stretneš a kto ta ku komu dovedie 🙂
@cholitko to že nemám nikoho (priateľstvá) a plánujem ísť do nového mesta kvôli škole

Je to individuálne.