Ako dlho trvá zabudnúť na partnera po rozchode?
Ako dlho vam trva, zabudnut na partnera po rozchode? Po akom dlhom case sa dokazete plnohodnotne venovat novemu vztahu a rozvijat novu lasku? . Je mozne ze vas partner skutocne miloval, ak sa dokaze opat zamilovat po par dnoch po rozchode?
3 roky.
@anonym_autor po týždni
@anonym_6d4a81 toto nechapem.
V prvom rade si musíš uvedomiť, že každá rana musí vyhnisať ... i na tele, i na duši ... proste treba revať, rozbiť pár tanierov, kúsok sa opustiť ... to je prirodzený proces, nesmieš ho v sebe dusiť, lebo sa nezahojíš nikdy ... a potom pôjdeš poučená, "znovuzrodená" a silnejšia ďalej ...
V prvom rade si musíš uvedomiť, že každá rana musí vyhnisať ... i na tele, i na duši ... proste treba revať, rozbiť pár tanierov, kúsok sa opustiť ... to je prirodzený proces, nesmieš ho v sebe dusiť, lebo sa nezahojíš nikdy ... a potom pôjdeš poučená, "znovuzrodená" a silnejšia ďalej ...
@dzulli1980 rozbijanie tanierovnieje moja parketa, ale dnes vymenen vankuse paplony , matrace .. vsetko co by mi pripominali onu osobu ...
@anonym_6d4a81 to ani ja nepochopím nikdy
@anonym_autor
@anathol a čo som mala robiť? Dať sa na pn, ležať po tme v posteli pod dekou a revať? Kvôli jednému chlapcovi mužovi? To fakt? Zaslúžil si to ten ex? Nie!
@anonym_autor
@anathol a čo som mala robiť? Dať sa na pn, ležať po tme v posteli pod dekou a revať? Kvôli jednému chlapcovi mužovi? To fakt? Zaslúžil si to ten ex? Nie!
@anonym_6d4a81 a po tyzdni si si nasla ineho?
Po prvom vzťahu po roku a pol som začala hľadať, po druhom som našla partnera za 3dni ale to bola náhoda v piatok bol rozchod, v sobotu ráno som si stiahla zoznamku, že len do nedele úplne zo srandy - nemala som v pláne nikoho hľadať a ani neviem, čo mi to napadlo, dokopy som si tam písala s 3 (vrátane môjho). Môj mi napísal až v nedeľu a nakoniec to vyšlo. Ale rozbeh to malo pomalší z oboch strán, v tom čase keď sme sa spoznali ani jeden sme neboli pripravení na vzťah... Povedala som si, že som naozaj milujem až po vyše pol roku.
@anonym_6d4a81 a po tyzdni si si nasla ineho?
@anonym_autor zhodou okolností áno spoznala som. Samozrejme sme do toho šli pomaly
Po prvom vzťahu po roku a pol som začala hľadať, po druhom som našla partnera za 3dni ale to bola náhoda v piatok bol rozchod, v sobotu ráno som si stiahla zoznamku, že len do nedele úplne zo srandy - nemala som v pláne nikoho hľadať a ani neviem, čo mi to napadlo, dokopy som si tam písala s 3 (vrátane môjho). Môj mi napísal až v nedeľu a nakoniec to vyšlo. Ale rozbeh to malo pomalší z oboch strán, v tom čase keď sme sa spoznali ani jeden sme neboli pripravení na vzťah... Povedala som si, že som naozaj milujem až po vyše pol roku.
@autumn1 a co to bola predtym za laska ze po 3 dnoch si uz mala ineho?
@anonym_autor zhodou okolností áno spoznala som. Samozrejme sme do toho šli pomaly
@anonym_6d4a81 ako ste mohli milovat toho predym. ked ste to dokazali? ja som stale mimo z rozchodu
@anonym_6d4a81 ako ste mohli milovat toho predym. ked ste to dokazali? ja som stale mimo z rozchodu
@anonym_autor tak ako som ho milovala tak som ho znenávidela. Vypustila som ho z hlavy. Na čo sa tým zaoberať a rozoberať?
@anonym_autor tak ako som ho milovala tak som ho znenávidela. Vypustila som ho z hlavy. Na čo sa tým zaoberať a rozoberať?
@anonym_6d4a81 kolko ste boli spolu? a deti?
Tak týždeň by som ani ja nedala 🙈
@autumn1 a co to bola predtym za laska ze po 3 dnoch si uz mala ineho?
@anonym_autor píšem, že to malo pomalý rozbeh. Ani jeden sme neboli pripravení na vzťah takže láska začala až po niečo viac ako pol roku od spoznania, ktoré prebeho po 3dňoch od rozchodu. Podľa mňa nie je možné sa zamilovať za pár dní, to môže byť maximálne pobláznenosť a dokonca v tomto konkrétnom mojom prípade sa ani to nekonalo. A môj vzťah s ex trval pár mesiacov a celé to hodnotím ako chybu, od začiatku tam bolo viac červených kontroliek ako zelených takže od veľkej lásky to malo ďaleko. Až pri terajšom som zistila, čo naozaj znamená milovať.
@anonym_6d4a81 kolko ste boli spolu? a deti?
@anonym_autor deti žiadne, rok aj pol
@anonym_autor deti žiadne, rok aj pol
rok a pol si milovala. a potom opustila ho a po tyzdni uz mala ineho? akoze wau. a preco ste sa rozisli?
rok a pol si milovala. a potom opustila ho a po tyzdni uz mala ineho? akoze wau. a preco ste sa rozisli?
@anonym_autor urobil niečo čo ma zranilo
@anonym_autor urobil niečo čo ma zranilo
@anonym_6d4a81 podviedol?
@anonym_6d4a81 podviedol?
@anonym_autor no čo iné
@anonym_autor no čo iné
@anonym_6d4a81 tak to potom nebola laska u vas a nenasla si si inu lasku ale z trucu.
Ja som sa po poslednom vážnom vzťahu už nikdy nezaľubil. A to som mal potom ešte nejaké vzťahy. Ale zaľúbený som nebol. Možno akurát len nadržaný. Ono sa to niekedy aj mýli so zaľúbenosťou.
Ja som rok aj pár mesiacov po rozchode a teda zabudnúť sa nedá a zatiaľ ani pohnúť dalej. On sa pohol, ja ešte nie. 🙂 Niekto potrebuje roky inému stačia dni, tak to je.
@anonym_6d4a81 tak to potom nebola laska u vas a nenasla si si inu lasku ale z trucu.
@anonym_autor bože ty si múdra 🤦♀️
u mna vedoma bolest 3 roky. potom cas pre seba kde som znova nasla radost z malickosti to bolo 4 roky... takze milovat som zacala po 7 znova
@anonym_autor bože ty si múdra 🤦♀️
@anonym_6d4a81 huxy...

@anonym_autor po týždni