Ako dokážete ovládať svoj hnev?

23. aug 2023

Dievky prosim povedzte ako dokazete ovladat svoj hnev? Ja sa citim dost mizerne kazdy vecer ze zom zas tak vrieskala na tie deti moje vacsinou na syna bude mat 7 , nechapem ci ma nejaku pubertu alebo co ale je brutal odporny, nieco poviem aby nerobil tak to urobi natruc , nepocuva 30 x zopakujem nic, stale mam pocit ze len vrieskam a vrieskam on reve potom jasne, uz sa ho tyzden v klude pytam ci sa nieco deje ci ho nieco trapi povie stale ze nie , je pravda ze mal prazdniny na prd a nudi sa a nudil sa , ale boli sme nonstop chory, nic ho nebavi a ja nedokazem robit to co chce kedze mam este 16 mesacnu dievku ,....

angel993
23. aug 2023

Skús Nevýchovu. Majú aj nejaké videá zadarmo. Základ je zmierniť svoje očakávania a chápať dieťa. Mne to veľmi pomohlo. Keď sme doma takmer vôbec sa nerozčuľujem, mimo našej komfortnej zóny ma vedia vytočiť reči iných, ale pracujem na sebe, aby si to neodniesli moje deti.

zuzinka888
23. aug 2023

Tak,ze som si uvedomila,ze to nezabera. Zbytocne som vrieskala. Zmen pristup a on zmeni spravanie.

autor
23. aug 2023

Vdaka baby , skusim zajtra kusnem si radsej do jazyka 🤪

viestta
23. aug 2023

Skôr ako zvýšis hlas počítaj do 10, odid do inej izby. Nuž a musíš aj syna naučiť, že nebudeš donekonečna opakovať, ale ak nespraví co ma bude to mať dôsledok. Neuprace, nepôjde vo a môže revat koľko chce. Ale lepšie je pozitívne motivovať. Čím skôr spravíš tým skôr, viac bude to alebo ono. Čím skôr uprace, tým dlhšie budeš vonku. Keď hneď upraces, môžeš ísť von.

sasitimi17
23. aug 2023

tá nevýchova má niečo do seba, sa nauč s ním najprv normálne komunikovať ako s normálnym človekom, nie len v kuse samé zákazy a príkazy... no a ked sa 2 mesiace len doma nudil tak sa mu ani nečudujem..

yanka8952
26. aug 2023

Výbuchy hnevu vychádzajú väčšinou z pocitu bezmocnosti. Mne na hnev zaberá technika EFT - nájdeš na youtube..