icon

Ako dosiahnuť, aby si vás partner viac vážil?

31. aug 2024

Včera sme sa večer s mužom bavili že pojdeme na výlet alebo skôr obed mimo domu. Jedno dieťa máme preč, menšie s nami. Reku super, tak si aj oddýchnem niekde inde ako stále len doma sme. Ráno mu vravím. Vyvešiam prádlo a môžme ísť. On mi povie ale ty budeš šoférovať, pre istotu - večer sme popili. Ja troška, som matka, male deti bla bla, prosto nepijem veľa aby som ráno mohla fungovať. No ale týmto ma zaskočil, ostala som ticho. Rýchlo variť obed, lebo však chladnička prázdna - veď ideme na obed von. Tak dieta som dala na obed spať a idem za ním že kedy poobede ideme keď sme teda neišli ráno. A vidím pivo. No tak celý víkend zas doma. Išla by som sama, ale ja hlúpa som šla bývat na dedinu. Šoférovat sama veľmi neviem, učim sa. Vravím mu kúpme auto s automatom, mám pri jazde problém so spojkou... O tom nechce ani pocut. Nerozumiem tomuto, a potom ze co som nahnevaná stále.

Niekedy čitam v diskusiach ako vam muzi pomahaju doma, s detmi, varia... Cítim sa aj nevďacne ze si nevážim čo mám, ale chcem veľa keď chcem aby si ma viac všimal a vážil? Ked mu to poviem, vydrzi mu to tyzden a zas sme na tom istom.

Strana
z2
marca12
31. aug 2024

A v com bol problem? Mala ste sadnut do auta a ist. Ako sa chces naucit soferovat,ked nechces soferovat? Ano,nastval by ma,ze sa opil vecer tak,ze nemoze soferovat. Ale prave preto by som ho uz rano hnala na vylet,nech si pekne odtrpi vsetko. Ani by ma nehlo vyvarat obed. Musis byt aktivnejsia a necakat so vsetkym na muza.

vilma7
31. aug 2024

A prečo ste nešli? Sadnem do auta a idem....alebo si chcela čakať do obeda, kým akože vytriezve?
Chcem ísť na druhý deň na výlet. Tak večer pred nepijem.

vler
31. aug 2024

Autorka skoda ze za byvanie na dedine si si nedala podmienku kupit automat

katkati
31. aug 2024

Predpokladám, že autorka dobre tuší, že ak by mu ukázala, že ochotne bude šoférovať kedykoľvek, aj vtedy, keď on sa ožerie a pritom vie, že majú naplánovaný výlet, tak on to zneužije aj v budúcnosti a bude sa spoliehať na to, že veď ona pošoféruje. On si kľudne da pivko aj na výlete, veď šoféra má a výlet alebo obed bez pivka?

gribka1
31. aug 2024

Veď tu vôbec nejde o to, že by neodšoférovala, pánko musí mať svoje pivečko, snaha tráviť s rodinou čas 0 bodov. Proste otecko a manželíček na pohľadanie. Išli by, dal by si na výlete pivečko ...

zmrzlinka2021
1. sep 2024

@0silvia0 súhlasím, nie kazdy

Strana
z2