Ako efektívne získať späť svoju bývalú?
Ahojte moje meno je peter mám 34rokov a moja bývalá je o 4roky mladšia.
Chodili sme spolu vyše 2 aj pol roka s tým že som tak neprejavoval city neriešil som spoločné fotky na socialnej sieti a ani sme sa nedali do vzťahu na fb ,proste tieto veci boli pre mňa nepodstatné no ona to nevyžadovala tiež. Na začiatku sa hneď do mňa zalúbila priam sa naviazala na mňa ,u mňa to prišlo až po niekolkých týždnoch. Na začiatku bol sex slabý ,nestačila mi no ona bola úplne hotová, aj som jej povedal že to nieje také ako by som očakával ,pretože nechcel som jej nič tajiť, ale sex som nikdy s ňou neodmietol a vždy ked to malo byť ,tak to bolo. No časom to bolo lepšie viac a viac nám to chutilo ja som ju stale viac lúbil ale bola pre mňa príliš dostupná a moc sa snažila ,čo nebolo moc prítažlivé pre mňa. Neverila si a ked som jej to povedal tak zas neverila tomu ona :D užívali sme si ,vodil som ju po výletoch bavili sme sa prekvapovali navzájom ,bol som jej oporou aj v tažších situaciách. Ja som mal celý čas mnoho práce a svojích aktivít. Dokončoval som si dom a chodil som tak isto do práce a ešte do fitka každý druhý deň takže sme sa museli časovo zosúladiť. Keď sa ako tak dalo fungovať v mojom novom dome ,tak som ju začal brávať ku mne a následne začala ku mne aj sama chodit. No lenže ona mala svoj podnájom a tiež si musela porobiť svoj poriadok a mala aj psíka tak isto iné povinnosti takže som prišiel ja ku nej alebo ona ku mne. Takto sme fungovali neaku dobu. Ja ako som sa zabýval,tak som ju zvolával bývať ku mne asi po vyše pol roku a to vždy sme sa o tom poriadne neporozprávali a bolo tam také váhanie z jej strany. Časom som ju volal stále ale robil som to takým nenásilným spôsobom že proste tá možnosť tu je. Za rok 2023 som to dosť preháňal s prácami okolo domu a chodil som si ešte skladať auto do dielne a mal som toho veľa až bol zo mňa workoholik a menej som sa jej venoval. Samozrejme kino výlety kúpaliská sme absolvovali ked sme si našli spoločný čas. Ja som ju posúval podporoval naučila sa pri mne jazdiť ,auto ťukla 3x za rok ,ja som jej poriešil opravu a raz som jej to aj zaplatil aby si nerobila starosti a aby mohla dalej jazdit a ona mi to po splátkach vrátila aj ked som to nepýtal. Fyzicky sa dala do kopy pri mne chodila cvičit ,aj ju prestala boliet krčná chrbtica bola spokojná pri mne. Nabrala trošku sebavedomie. Videl som v nej velký potenciál aby mala aj lepšiu prácu čo sama chcela, aj sa jej podarilo najsť si takú prácu akú túžila robiť. Ja som ju v tom podporil, čo mi aj sama povedala že vdaka mne získala to čo chcela. No sem tam ako sme fungovali tak cez leto prišli dni kedy jej bolo ťažko bezomňa pretože som sa venoval práci a bolo to nevyhnutné dokončit. Na to ma zavolala spravila somnou krik že sa jej nevenujem. Tak som jej navrhol aby bola pri mne alebo u mňa doma aby mala pocit že som na blízku ,stačilo jej to. O týžden som jej dal klúč od domu aby kedykolvek prišla a robila si čo chce, tak isto som zmenil k nej prístup, bol som pozornejší. No ona prišla za mnou jeden deň, že som spravil pokrok a ona sa s tým nevie stotožniť.. reku hm tak som si povedal dokedy by som mal byt taký istý ved pokrok musel nastať. O nedlho Na moje narodeniny uvidela príspevok na fb od mojej kamošky zo slovami :všetko najlepšie srdcko… a ona to vzala ako neveru a hneď si to spojila že ja snou niečo mám. Tortu hodila do koša a darčeky rozdala medzi susedov ,bez toho aby si overila fakty. Po žiarlivostných scénach sme si to urovnali a bolo to ok išlo sa dalej, potom mesiac na to prišla nervozna a dosť to namňa prenášala ,čo som sa jej spýtal čo taká prišla jedovatá, na to sa strhla a išla domov a už to vyzeralo ako koniec, no na druhý den v noci zamnou prišla a udobrili sme sa. Potom další mesiac na to som sa k nej len nechcel pritúlit ked sme sedeli u mojich rodičoch na terase a ju to zabolelo, čo som trochu hanblivý. Ked sme prišli ku mne a išli sme spať, tak som ju počul ticho plakat a povedala mi že je to v pohode aby som vklude spal.. reku no super. Pol hodinu na to sa postavila a išla domov a napisala mi že aby som vklude spal že to má ona svoje stavy. O pár dní som jej volal a ospravedlnil sa jej za to že som tak reagoval. Nasledujúce dva mesiace boli také že o čosi menej často odpisovala ,aj menej sme sa videli a bol medzitým aj sex. Jej nová práca jej dala zabrať ,posledného pol roka užívala neurol a neskôr aj tabletky na spanie + dotoho mal aj neake zlé situacie v rodine čo sa týkalo zdravotného stavu a aj z toho mala obavy, čo jazdila častejšie domov na stredné slovensko ,čo žije ona na západe. Posledné dva mesiace ako som spomenul boli menej v kontakte bola často nervozna a odvolávala sa na prácu že má toho moc. Ja som tie posledné dva mediace nerobil už nič a chcel som sa jej viac venovať lebo mi chýbala a kedže som sa jej predtým tak nevenoval. Až prišli vianoce cez ktoré robila 12ky a po vianociach odišla na stredné slovensko na týždeň za rodinou ,ja som chcel za nou ísť ale to sa ohradila slovami že to že sme partneri na tom sa nič nemení ale teraz to takto máme a ona si to musí vybavit. Reku ok. Bolo mi smutno cez sviatky že som sňou neni a silvester ako každý rok išla na chatu ako tradične. No po novom roku prišla na západ s úplnym chladom. Zriedka sa mi ozývala,mala prísť a neprišla až som jej zavolal že čo sa deje.. ona že nevie čo chce nevie čo sňou je a nechce ma raniť, tak potom prišla o dva dni a nič konkretne som sa od nej nedozvedel ale cítim som z nej takú zradu akoby niečo tajila, na to som ju konfrontoval že či ju niekto poje… na chate ona že nie to tam chodis zostava sko každý rok. Neveril som tomu.. tak som jej povedal čo som všetko sňou chcel a plánoval a že snou počítam do budúcna. Na to išla domov ja som jej síce dal dopis na rozlúčku s básničku, pekne napísaný ale v podaní čo k nej cítim a ked chce koniec tak môže to byť podla nej ale vyjadril som city a lásku v ňom. To mi písala že ju to rozplakalo ,potom sme pisali v pohode a na to akoby to otočila proti mne a aby som sa netrápil a neni pre mňa dosť dobrá atd to ma aj dostalo a následne na to som ju chcel po krátkom čase nazad. Bojovsl som o ňu cez dva mesiace pisal same pekné veci návrhy a neviem čo.. lenže po krátkom čase vysvitlo že v tom je niekto iný z počutia.. a ona dala výpoveď a ide na stredné slovensko. Somnou nemala chuť diskutovat ,ked som sňou bol vonku asi 4x za tie tri mesiace ,tak bozku sa vyhýbala a do očí sa mi nevedela pozerať.. bolo to jasné. V poslednej chvíli písala somnou takým štýlom že aby som jej dal pokoj nemieni o tom diskutovat pre ňu je neskoro.. a videla už len všetko zlé za ten čas čo sme boli spolu. Tak som si bol vypýtať klúč od domu ,myslel som že mi ho podá a pojde preč. No ona zostala pri mne ale bledá pochudnutá a slzy v očiach mala. Nechcela nič povedať len že bude to v pohode. Viem že je psychicky labilná. Ruky mala vo vačkoch ,objal som ju nebolo mi všetko jedno niečo som jej porozprával čo som si uvedomil a že ma to moc mrzí ,išla domov a už nie som sňou v kontakte asi dva týždne. Je to velmi zložitá situacia, ja by som ju velmi chcel naspäť ,lúbim ju aj keď prešli tri mesiace od rozchodu. Neviem čo rieši a s kým ale neviem ani čo by som jej napísal lebo by to nič nepomohlo a už som vyčerpal všetky ludské možnosti ..zaujimalo by ma či je možnosť že by sa vrátila ku mne ak ma dá sa povedať hneď vymenila za iného a ked sa trápila v našom vzťahu ,čo bolo aj často krát zbytočné z jej strany lebo riešila hlúposti ,kedže má vela nevysporiadaných vecí v sebe z minulosti. Ja som sa snažil až moc ,neprosíkal som ,ale písal som pekné slová narážal som na emócie. Ja už neviem čo by sa dalo robiť ale tak ma za ten čas zahrnula láskou že mi chýba a lúbim ju až ma srdce bolí a vytrápil som sa moc. Poradte mi niečo ,či čakať a byt ticho alebo jej niečo napisat ,už som premýšlal aj nad niekym čo dokaže prinavrätit lásku cez mágiu ale neviem či by som sa uchyloval k takým praktikám.. dakujem za seriozne odpovede.
@medda_beda však ja som si našiel vždy čas len ja som si toho vela na seba naložil a chcel som si dokázať že to zvládnem no akurat… ju som zanedbal, bral som ju ako samozrejmosť čo teraz lutujem..áno city tak neprejavujem len ja som od začiatku hovoril že musí hovoriť všetko čo sa jej nebude páčit nechcem aby ju niečo tažilo a nakoniec mi povedala že ona vela vecí v sebe dusila ,tak je to škoda ked to uviazlo na komunikacii.. každý ma iné prejavy lásky a ja som rád pre ňu spravil čokolvek 🙂
@januska12323 ano presne tak
@duso358 Ponaučenie do budúcna.Žena potrebuje vidieť, že je chcená, ľúbená a posledné čo chce je počuť, že je priveľmi dostupná, alebo niečo iné si očakával v posteli.To už je tak neprirodzené, že je nad slnko jasné, že z toho veľká láska nebude lebo keď tam ta láska je z oboch strán tak takéto akože ,,podmienky,, človek nemá.
Toto je moc, hento je moc.To ti ten človek nejakým spôsobom proste vadí.A asi ti nechcela povedať čo ju ťaží lebo už ajtak pre teba nebola dosť dobrá a ona to vedela a vnímala to.Pravdepodobne už niečo také zažila, má nízke sebavedomie a nechcela nič pokašľať.Lenže aj takú ženu toto raz omrzí, že na seba musí upozorňovať.
Vzťah nie je technická zálezitosť, že ty teraz urobíš to čo ona chce lebo to chce ona.
Ty si proste nerobil asi veci prirodzene, s citom.Robil si až vtedy keď už ti horelo pod zadkom, keď si videl, že niečo sa jej nepáči.
Čo ti na to napísať.Neskoro si prišiel na to o čo prichádzaš a niekedy sa to už nedá vrátiť späť.City dokážu ochladnúť.
bože obaja ste uplne cele zle... ty si také narcistické teľa. a ona neurotické. podla mna idealny par. dajte sa dokopy a žite si svoju nonsens story. ako moja mamka hovorí "aký išiel, takú našiel" 😀
@duso358 v prvom rade sa musite normalne otvorene porozpravat. Ak je v tom niekto iny, tak to uz moze byt problem. Ved chod za nou a normalne sa porozpravajte.
@duso358 Ty ju nelubis v tom ozajstnom prevedeni lasky, len tvoje ego je zranene, lebo jeho "vytvor" mu zobral iny chlap. Tak ako sa spravas ku zene, to ziadna zena nechce, ty si bol pre nu pekna lekcia a ci sa z nej pouci, to uz je na nej..Ak chces mat v buducnosti zdravsi vztah, mal by si zacat pracovat aj ty na sebe, lebo to nie je ze ona je ta zla a ja super, obaja ste si boli krasne zrkadla, kazdy, so svojimi issues a problemami..
@gleep1 má s tým pouličným psom úplne pravdu. Žena sa musí cítiť že je pre svojho muža bohyňa a kráľovná. Keď sa vyzlečie tak musí byť muž úplne bez seba, obdivovať jej telo, krásu, intelekt. Plánovať s ňou budúcnost, počítať s ňou do života, vedieť si predstaviť život iba s nou. To všetko musí z muža vyžarovať. A nie taký ktorý ju chce vycepovať k svojmu ideálu.
Dakujem.. no udivujú ma niektoré názory ,priam ako by ma podaktoré poznali :D ale ok som teda ten zlý 🙂
Inak píšeme spolu a je to zatial fajn, máme sa stretnúť a idem na to pomály. Poznám svoje pocity a bolo mi sňou velmi dobre a to že som tak neprejavoval city ,nebude problém to napraviť 🙂 človek si uvedomí všetko ked príde o danú osobu ,aj to čo preňho znamená. Som chlap ktorý robí klasické chyby ako každý ked sa upne na prácu a ked už má pri sebe partnerku tak pocituje komfort a má pocit že sa nemusí snažit ..je to bežné. Ja si to uvedomujem a priznávam. Lúbim ju a zlyhal som ,no nejde o nič závažné a velké aby to takto skončilo. že ma podrazila a podviedla to nieje pekné ale strovím to a spravím pre ňu čokolvek ,budem sa snažiť.

@duso358 môžeš si vyberať a práve pre to sa chceš vrátiť k ex s ktorou vám to nijak neklapalo, aha okej.