icon

Ako fungovať v nezáväznom vzťahu?

13. jan 2020

Poprosím písať iba ženy,ktoré majú skúsenosti a ktoré takto fungovali...obaja sme slobodní ludia (nikoho nepodvadzame)...neviem celkom,ako sa mám v takomto vzťahu správať...som na začiatku takéhoto vzťahu a obaja máme v Tom jasno, no nekomunikujeme spolu ani cez net,ani nijako, (proste sa nevypisujeme) stretli sme sa párkrát,viac menej na jeho podnet,keď ma oslovil cez správy...vraj je to na mne a mám sa ozvať kedykoľvek budem chcieť...pár dní dozadu sme si dohadovali ďalšie stretko,no napokon ho zrušil a teraz neviem vôbec zaujať postoj v ďalšom pokracovani... blbé,ale nechcem sa nejako ponúkať aj keď najradšej by som mu to napisala narovinu...neviem proste ako to celé naštartovať na nejakú pravidelnosť bez toho,aby som sa vnucovala...poradíte? Nejaké ženské triky,rady skúsenosti...

Strana
z3
tamtamka26
2. feb 2020

Napíš mu v štýle "kedy sa vidíme?" apod. Možno je aj jemu blbé sa vtierat tebe... My si o mužoch myslíme, že im to nevadí, ale zistila som, že vadí... A tým pádom zbadá, že aj ty máš záujem..

autor
2. feb 2020

@retatka no ono to bolo celé také rozpačité a vlastne to skončilo v okamihu, (keď sme naposledy písali),keď som mu napísala,že sa kľudne môže ozvať hocikedy aj mimo sexu,že nemám problém pokecať lebo tak....asi sa zľakol...takže povedať

autor
2. feb 2020

@tamtamka26 pre mňa je to už bezpredmetné...keď sme písali spolu naposledy,jasné som mu povedala,ktoré dní mám čas (v danom týždni) no nezareagoval ani na jeden konkrétny deň...takže aj keby som ešte mala záujem,už by to bolo vtieranie

eliska13
2. feb 2020

Už by som mu ani nepísala, ale to som ja a na takéto veci nemám zaludok.Ty chces pokecať hľadáš spriaznenú dušu a on sex preto aj píšeš, že sa cítiš ako stetka.zamilujes sa a bude plakať do vankusa

kitycat
2. feb 2020

No podla mna si ho odradila prave tym ze "mozeme sa stretnut aj mimo sex". To moja sa vola rande on chcel sex...asi si nasiel nejaku, ktorej nemusi robit predohru na kave...ty chces vztah hladaj inde spravil ti laskavost

autor
2. feb 2020

@kitycat veď to je ok....ale aj na obyčajný sex by mal byť minimálne o nejakom ľudskom kamarátstve,keď nie,tak to som mohla rovno prísť za ním s cenníkom a vypýtať si peniaze za jednotlivé praktiky

hankm
2. feb 2020

Co planujes teraz ? Byt single v celibate alebo sa pokusis obdobny typ vztahu s niekym inym ?

0silvia0
2. feb 2020

Podla tvojich reakcii nie si vhodna adeptka na taketo vztahy, hladaj normalny vztah

autor
2. feb 2020

@0silvia0 asi som ho fakt odradila,no myslela som to ozaj úprimne...zase aj takéto stretávanie musí mať nejaké hranice a každá žena si zaslúži aj inú pozornosť než len pretiahnuť a vôbec ma nemusí ľúbiť ani čakať vzťah...keď nie,potom nech si za to plati

tamtamka26
2. feb 2020

Neskoro som si všimla, že prestal komunikovať. No to znamená len jedno - že prišiel iný objekt záujmu a je sralo, že ti to nevie napísať na rovinu.... Už kašli na neho. Pokiaľ nehľadás vzťah, iba kamosa, taký ochotný bude každý druhý chlap...

autor
2. feb 2020

@tamtamka26 no neviem či prišiel niekto druhý...je to taký typ sheldonacoopera čo ženy nevyhľadáva..
Každopádne mohol aspoň dať vedieť niečo v zmysle rozmyslel som si to.....alebo už to neplánujem...
Proste niečo...hocičo ale byť ticho je dosť blbé...obzvlášť čo ma on uháňal

23121974
2. feb 2020

To ako vážne "vypýtať si peniaze za jednotlivé praktiky" ? 🙈 Prečo by mal tebe za to platiť,v tom prípade aj ty si mala platiť jemu...A stretával sa s tebou len kvôli sexu a že ty si mala iné očakávania je len tvoj problém.Z teba úplne kričí zúfalstvo...

autor
2. feb 2020

@23121974 nepochopila si vôbec....

kitycat
2. feb 2020

Ziadne cenniky tu neplet. Ty si ulavila jemu a on tebe. Ty sa chces stretavat na kave bez toho aby bol sex, cize rande. Ak sa nevidite prvykrat taketo hovadiny si nechaj ked najdes potencionalneho partnera z ktoreho by nieco mohlo byt. Ziadne tutuli mutuli ako si sa mal, ako v praci ci nebodaj kino sa do takehoto vztahu proste nepletu

hankm
2. feb 2020

@kitycat presne tak, z nezavezneho sexu premostit na cennik, to by zene, ktora to ma v hlave upratane nenapadlo.

kitycat
2. feb 2020

@hankm mna hlavne pobavilo ako autorka vie cochce, ten nezavazny sex, ale nevie ako si o neho poziadat lebo ved predsa to nejde ozvat sa len na to :D

eliska13
2. feb 2020

Chlap to berie inac on si vykona potrebu nepotrebuje kamarátsky vztah.Cudujem sa, že si vôbec na to pristúpila.Uz teraz Ti je ľúto, že sa neozval si predstav, že budete takto pol roka, rok...

lula313
2. feb 2020

@kitycat
@hankm podľa mna ste autorku nepochopili. Myslela tým podľa mna, že sa podľa nej nemá jednat o vzťah stetka-zakaznik(že muž príde, poj*ebe zenu a ide hneď domov), ale má to byt aj o nejakom vztahu, založenom na prípadnej spoločnosti, rozhovore., podľa mna je tu však diametralny rozdiel vnímania “nezáväzného vztahu” medzi zenou a mužom, lebo žena bude chcieť vzdy niečo viac ako si len vrznut, čo vnímam aj od autorky, tá mi príde, že stoji skôr o vztah

tamtamka26
2. feb 2020

Tiež som si tým prešla... Presne rovnaký typ vzťahu ale my sme si aj pisavali a zrazu správy redli, až zostalo ticho.... A samozrejme, iný objekt bol na obzore.

3petka
2. feb 2020

Podľa mna teraz čaká že či sa mu ozves či máš záujem o ďalšie stretka!!!! Normálne mu nápis len či dáte stretko... a uvidis. A ak s stretnete tak si to vyjasnite. Inak ti neporadím, aj keď som mala kedysi taký vzťah ale podnety šli čisto od neho nakoľko mal frajerku takze som nejak neskúšala provokovať...

autor
2. feb 2020

@eliska13 není mi to ľúto..už mám niekoho...len také to ticho je o ničom....a práve preto,že medzi nami nič nebolo viac,som čakala normálnejsi prístup....taký narovinu....chcem/nechcem...hotovo a nie ticho

kitycat
2. feb 2020

@lula313
autorku som pochopila velmi dobre. Chce mat nezavazny sex so zavaznym stretavanim sa aj ked sa nebude jednat o sex. To je prave caro toho nezavazneho sexu...zasexujete a vratite sa spat do vsednej reality, preco to ma jeden rozmazavat pribehmi reality, na to su kamaratky a kolegyne...o ziadne sluzby tu nejde. Oni si predsa pomahaju navzajom vrznut si.

Zeny sa musia naucit ako si muzi ten nezavazny sex predstavuju...su aj zenske vynimky samozrejme

autor
2. feb 2020

@kitycat nepochopila si a budem sa opakovať...to,čo ty popisujes,nie je ani nezáväzný vzťah....to je nič...len bohapusta... ehm....to môžem zdraput prvého chlapa na ulici a požiadať ho nech ma pretiahne....nezáväzný vzťah už z názvu vyplýva,že je to forma vzťahu...nemusíte sa ľúbiť ani denne si písať,ale nejaký obyčajný záujem by tam určite mal byť....je to kamarátska výpomoc a je predsa normálne,že sa s kamarátom aj porozprávam...čiže všetko je o uhle pohľadu...každý má na to iný meter....a neviem načo by mi bol sex s niekým,kto o mňa ani nezakopne počas týždňa či mesiaca a ani neviem,kde by som na takého chlapa mala hľadať chuť....až taká nadržaná a sexuchtiva určite nie som...a ani odkázaná na chlapa....fungovala.som v 2 takýchto vzťahoch,ale v ani jednom sme sa s tými mužmi netvarili,že sme vzduch...normálne sme boli aj na káve aj na obede...teda správali sme sa ako ľudia,nie zvery a Tom bola celá podstata diskusie...že považujem za úplne normálne pokecať,dať si s ním kávu,víno čokoľvek a vrátiť sa do reality bez toho,z by ma zaujímalo čo robí zvyšok týždňa

kitycat
Autor odpoveď zmazal
kitycat
3. feb 2020

Ano v nezavaznom vztahu ide o j e b a c k u. Nezdrapis prveho na ulici ale pojdes s tym, s ktorym ti funguje chcemia. To slovo nezavazny je dolezite... Nemusi s tebou ist na veceru ani na vino... Iba si uzit. O com sa na tom obede chces rozpravat ked ta nezaujima co robi

Strana
z3