icon

Ako fungujú stretávky a čo očakávať?

11. mar 2024

Ešte nikdy som nebola na stretávke, a tak by ma zaujímalo ako to tam funguje. Sú objednané stoly, ale čo ak budem sedieť vedľa osoby, s ktorou si nebudem mať čo povedať? Popravde som zvedavá len na zopár málo ľudí, s ktorými by som chcela byť v kontakte.

renata27322
11. mar 2024

Stretávka zo strednej školy? Ak sú tam ľudia, s ktorými by si chcela byt v kontakte, nemôžeš si sadnúť s nimi? Alebo máte určené kto ma kde sedieť?

micusa2222
11. mar 2024

ty si sadneš, kde ti to vyhovuje, s ktorou kamarátkou si budeš chcieť pokecať...

eeffka
11. mar 2024

To je jedno kde ta posadia aj tak sa poskupinkujete ako na strednej 🤣 my chodime uz len jadro 36 z asi 15

janulka1802
11. mar 2024

Ak by tam boli ľudia, ktorých by som rada videla, išla by som.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
mk1111111111
11. mar 2024

Urcite chod, sadnes si , kam budes chciet. To nie je svadba, zasadaci poriadok nebude.

viellik
11. mar 2024

Jasné že choď, veď si sadneš kde chceš, najlepšie prísť v predstihu a vyhliadnuť si fleka 😀 A možno budeš prekvapená, že sa budeš viac rozprávať s tými ľuďmi s ktorými si sa na škole moc nemala.

andrejka1974
11. mar 2024

Určite chod je to super stretnutie ja chodievam a vždy si všetci užijeme a pospominame

markusrasford
11. mar 2024

@ vacsinou sa ide do školy a tam navštívite maturitnú triedu a už tam sa môžeš s kamarátkou ktorou chceš stráviť večer sadnúť. Poviete pár viet o sebe a potom sa chodí do restiky. Nič strašné dá sa to v pohode zvládnuť.

vilma7
11. mar 2024

Naša stretávka je každých 5 rokov, ako keby medzi nimi ani čas neplynul. Tento rok bude po 30.rokoch.

eeffka
11. mar 2024

@lonely66 🤣 naopak