Ako kontaktovať bývalého partnera po rozchode?
Zdravím všetky žienky 🙋🏼♀️
Viem, že ma budete mať asi za nejakú zúfalku keďže tu píšem o bývalom, ale to je teraz to posledné čo tu chcem čítať..chcela by som vás poprosiť o váš názor viem, že tu nebudú len pozitívne, ale určite aj negatívne komentáre, ale za všetky budem vďačná.
Ide o to, že som sa v roku 2023 rozišla s priateľom, pracovali sme v zahraničí a keď sme prišli na Slovensko som to ukončila, lebo už v zahraničí to nemalo zmysel a na Slovensku to bolo ešte horšie, no konala som zrejme bezhlavo myslím, že sme mali obaja zlu situáciu ako sme prišli na Slovensko, hľadali sme si prácu, boli sme na nervy, medzi nami to nefungovalo a pod..ja som to už nedávala, tak som to ukončila asi ho ten rozchod tiež v tedy zobral keďže za 2mes schudol 9kg odstupom času som si uvedomila, že som spravila veľkú chybu, ktorá asi napraviť už nepôjde...
Rada by som ho kontaktovala s tým, že by som sa chcela normálne porozprávať, alebo niečo v takom zmysle, no od rozchodu sme neboli vôbec v kontakte rozmýšľala som nad viacerými možnosťami...
1. Zavolala, alebo napísala by som mu, že sa chcem stretnúť a normálne sa porozprávať (ale bojím sa toho, že ani neodpíše keďže som mu písala aj k meninám a ani obraz ani zvuk)
2. Cez víkend idem na rodinnú chatu kde budú naši spoloční známi, tak som rozmýšľala, že by mu sused zavolal len tak sporadicky či si nepríde vypiť a pokecať, lebo ma s nimi dobrý vzťah...
Mrzia ma nejaké veci a chcela by som sa s ním porozprávať osobne a hlavne sa ospravedlniť aj za nejaké veci .... Alebo ako by ste postupovali vy? Bez toho aby ste napísali: NEKONTAKTOVALA BY SOM HO
Väčšina žien pochopila ze keď nereagoval na sms.. Nemá o teba zsujem, nestojí viac o teba, nechce ta. Ty si to zjavne ešte nepochopila.
Chceš byť ešte viac ponížena, doslova o to žiadas. Nevtieraj sa, dosiahneš opak, a to, ze sa mu zhnusis.
Ak nechceš čítať nekontaktovat..napis mu, že mu chceš niečo povedať, nech ti venuje par minút.. Neodpise?
Možno ťa osvieti, že sa vtieras ako posledná chudera, a to muži neoblubuju..
Ak cítiš potrebu sa ospravedlniť napíš mu list. Aby si ho prečítal a mal priestor veci strebat. Neskôr sa možno ozve sám a ty po tom liste keď zo seba dostaneš všetky veci konečne dosiahnes vnútorný pokoj (aspoň by si mala) stále toto riešiť ti berie energiu a čas.