Ako miluje žena a ako miluje muž?
Ako ženy milujú svojich mužov ? Preto, že ich vypočuje a dáva im pozornosť ? Keď pôjdeme do detailov tak prečo sa žene zapáči cudzí muž až po nejakom čase ? Keď sa nechvela z jeho výzoru hneď na prvý pohľad tak pozrela na jeho gestá, reč tela alebo že z neho ide velký tst a pod ? Ale keby počas vzťahu prišiel lepšie vyzerajúci chlap a bol by lepší od jej muža a dával by jej najavo že sa mu páči ? Vedeli by povedať "Nie mám muža".? Takisto aj muži sa vedia zaľúbiť až po nejakom čase ? Alebo potrebujú iba výzor ? A keby ich chcela nejaká lepšia ?
Vaše názory ?
@anonym_c22144
@anonym_fdfcda Len tak skúmam....Veľa žien tu píše: "Toho som chcela ale nechcel ma tak som zostala pri manželovi/Toho som chcela ale nechcel ma tak som si vybrala iného"...Bezpodmienečna láska asi fakt neexistuje...Vždy je tam nejaký ten háčik no....V Nemecku som tiež videl...veľa Nemcov má ženy z Ázie a východnej Európy a veľa krát spokojne nevyzerali...všetko to bolo iba pre pobyt v De...takisto aj ruské ženy rovno napíšu keď idú do danej krajiny, že chcú muža z toho štátu..ale keď si sadne viac s iným ? Ale im ide asi o občianstvo
@anonym_autor a? A to teraz ma zena zostat sama, ked ten co sa jej pacil ten nechcel ju?
Chces povedat, ze muz zostane sam, ked ho zena, ktora sa mu paci ho odmietne? Veruze nie, hlada inu. To, ze sa mi niekto "paci" neznamena predsa ze ho bezpodmienecne milujem.
@anonym_autor a? A to teraz ma zena zostat sama, ked ten co sa jej pacil ten nechcel ju?
Chces povedat, ze muz zostane sam, ked ho zena, ktora sa mu paci ho odmietne? Veruze nie, hlada inu. To, ze sa mi niekto "paci" neznamena predsa ze ho bezpodmienecne milujem.
@anonym_fdfcda To nevravím, že by človek mal zostať sám keď mu to nevyšlo z jeho "crush". Ale mal by niekedy počkať kým sa z toho zaľúbenia vylieči a potom hľadať druhú osobu, pretože ten vzťah potom stroskotá.

Co komentar to ine pises, pomaly vobec nesuvisiace jedno s druhym.....snad rozumies aspon sam sebe....
@anonym_c22144
@anonym_fdfcda Len tak skúmam....Veľa žien tu píše: "Toho som chcela ale nechcel ma tak som zostala pri manželovi/Toho som chcela ale nechcel ma tak som si vybrala iného"...Bezpodmienečna láska asi fakt neexistuje...Vždy je tam nejaký ten háčik no....V Nemecku som tiež videl...veľa Nemcov má ženy z Ázie a východnej Európy a veľa krát spokojne nevyzerali...všetko to bolo iba pre pobyt v De...takisto aj ruské ženy rovno napíšu keď idú do danej krajiny, že chcú muža z toho štátu..ale keď si sadne viac s iným ? Ale im ide asi o občianstvo