Ako miluje žena a ako miluje muž?
Ako ženy milujú svojich mužov ? Preto, že ich vypočuje a dáva im pozornosť ? Keď pôjdeme do detailov tak prečo sa žene zapáči cudzí muž až po nejakom čase ? Keď sa nechvela z jeho výzoru hneď na prvý pohľad tak pozrela na jeho gestá, reč tela alebo že z neho ide velký tst a pod ? Ale keby počas vzťahu prišiel lepšie vyzerajúci chlap a bol by lepší od jej muža a dával by jej najavo že sa mu páči ? Vedeli by povedať "Nie mám muža".? Takisto aj muži sa vedia zaľúbiť až po nejakom čase ? Alebo potrebujú iba výzor ? A keby ich chcela nejaká lepšia ?
Vaše názory ?
Co znamena nejaka lepsia/nejaky lepsi?
Ved ked niekoho lubim, tak neriesim, neporovnavam.
@anonym_autor čo znamená lepší
@anonym_autor " Keď pôjdeme do detailov tak prečo sa žene zapáči cudzí muž až po nejakom čase ? Keď sa nechvela z jeho výzoru hneď na prvý pohľad tak pozrela na jeho gestá, reč tela alebo že z neho ide velký tst a pod ? " lebo povacsine pre zenu nie je vzhlad u muza najdolezitejsi faktor.
@anonym_autor "Ale keby počas vzťahu prišiel lepšie vyzerajúci chlap a bol by lepší od jej muža a dával by jej najavo že sa mu páči ? Vedeli by povedať "Nie mám muža".? " to je take...co znamena "bol by lepsi od jej muza?" Ono sa to moze zdat, ze je lepsi, pokial ho poznas len v tych peknych chvilach, na verejnosti, kde sa vie ovladat a reprezentativne spravat. Ale ako sa bude spravat doma, unaveny po celom dni, tyzdni, vo vyhrotenych a stresovych situaciach?
@anonym_autor Laska a vernost je rozhodnutie. V zivote stretnes pokusenie,stretnes aj ineho,kde to zaiskri. Ale pretoze som sa rozhodka byt verna jednemu,mame spolocne smerovanie zivotom,spolocne puto,zazitky,minulost.. nezahodim to vsetko pre par peknych chvil s inym. Proste je to rozhodnutie.
@anonym_autor "Ale keby počas vzťahu prišiel lepšie vyzerajúci chlap a bol by lepší od jej muža a dával by jej najavo že sa mu páči ? Vedeli by povedať "Nie mám muža".? " to je take...co znamena "bol by lepsi od jej muza?" Ono sa to moze zdat, ze je lepsi, pokial ho poznas len v tych peknych chvilach, na verejnosti, kde sa vie ovladat a reprezentativne spravat. Ale ako sa bude spravat doma, unaveny po celom dni, tyzdni, vo vyhrotenych a stresovych situaciach?
@anonym_fdfcda Neviem veľa žien hovorí aj o očiach, že keď mu ide dobro z očí tak to je atraktívne ale len pre dlhodobý vzťah a asi pre tie ženy, ktoré už majú po 30+ a sú dlhodobé samé a boja sa, že zostanú samé. Napríklad čo si všímam tak veľa tých sexsymbolov v očiach nemá až také dobro a aj tak sú ženy hotové.
@anonym_fdfcda Povedzme, že to všetko zvláda a je ešte vysoký 🤣
@anonym_fdfcda Neviem veľa žien hovorí aj o očiach, že keď mu ide dobro z očí tak to je atraktívne ale len pre dlhodobý vzťah a asi pre tie ženy, ktoré už majú po 30+ a sú dlhodobé samé a boja sa, že zostanú samé. Napríklad čo si všímam tak veľa tých sexsymbolov v očiach nemá až také dobro a aj tak sú ženy hotové.
@anonym_autor ja osobne nedam len cisto na prvy dojem. Niektori mozu byt dobri herci a naopak niekto moze mat "den blbec" a bude posobit horsie ako to v skutocnosti je.
A kazdej zene sa paci nieco ine. Kazda hlada u muza nieco ine. Ak si chce napriklad iba "uzit" tak jej moze byt ukradnute "dobro v ociach"
@anonym_fdfcda Povedzme, že to všetko zvláda a je ešte vysoký 🤣
@anonym_autor co vsetko zvlada? A co, ze je vysoky? Oblecenie pre vysokych sa tazko zhana. A topanky maju vysoki tiez az prilis velke, to sa tiez tazko zhana.
@anonym_autor co vsetko zvlada? A co, ze je vysoky? Oblecenie pre vysokych sa tazko zhana. A topanky maju vysoki tiez az prilis velke, to sa tiez tazko zhana.
@anonym_fdfcda No ženy chcú vysokých a no že zvláda všetky situácie
@anonym_fdfcda No ženy chcú vysokých a no že zvláda všetky situácie
@anonym_autor ake vsetky situacie? Tych zopar, co si mala moznost vidiet na verejnosti?
@anonym_autor ake vsetky situacie? Tych zopar, co si mala moznost vidiet na verejnosti?
@anonym_fdfcda No všetky, ktoré si vymenovala..Napríklad aký dobrý je doma sa dozvedela od niekoho neviem od jeho EX 😁 Zaujíma ma tiež prečo ženy odchádzajú od priateľa...čo to znamená, že je emočne nastavená...asi takto ? "Je to najkrajší muž akého som kedy videla ale nechcem ho"...Ten taký krásny nie je ale videla som ako sa zhovára s jednou pani mohol by byť dobrý manžel a pasoval by ku mne....Nejako takto ?
@anonym_fdfcda No všetky, ktoré si vymenovala..Napríklad aký dobrý je doma sa dozvedela od niekoho neviem od jeho EX 😁 Zaujíma ma tiež prečo ženy odchádzajú od priateľa...čo to znamená, že je emočne nastavená...asi takto ? "Je to najkrajší muž akého som kedy videla ale nechcem ho"...Ten taký krásny nie je ale videla som ako sa zhovára s jednou pani mohol by byť dobrý manžel a pasoval by ku mne....Nejako takto ?
@anonym_autor "Zaujíma ma tiež prečo ženy odchádzajú od priateľa." Nuz lebo im nieco na tom priatelovi prilis vadi.
No toto je veľmi individuálne
Jasné, že sú nejaké všeobecne preferencie
Ale konkretizovať, že to platí na každú a každého nieje dobrý nápad
Ako ja mám vedieť prečo az po čase sa žene niekto zapáči?lebo bola zadaná?lebo mala záujem predtým inde?alebo ju oslovil inak až časom?
A prečo nechce najkrajšieho?lebo nieje chemia?nieje sebavedomie?alebo ju už to tak nebere všetko vizuálne pekné?
A že ženy chcú vysokých?
Môj názor je, že máš veľmi skreslene predstavy o ženách a ľuďoch
A všetkých hadzes do jedného vreca a ľudia sú rozdielny
A mám dojem , že ty riešiš niečo konkrétne, len je to zaobalene do všeobecnosti
Ako ja mám vedieť prečo az po čase sa žene niekto zapáči?lebo bola zadaná?lebo mala záujem predtým inde?alebo ju oslovil inak až časom?
A prečo nechce najkrajšieho?lebo nieje chemia?nieje sebavedomie?alebo ju už to tak nebere všetko vizuálne pekné?
A že ženy chcú vysokých?
@anonym_c22144 Nie riešim všeobecne....Ale tá chémia je asi prirodzená reakcia tela...s tým ani nie sme schopní nič spraviť
A že ženy chcú vysokých?
@anonym_c22144 Tak skôr ma tiež zaujíma či obe strany vedia ľúbiť bezpodmienečne
@anonym_c22144 Tak skôr ma tiež zaujíma či obe strany vedia ľúbiť bezpodmienečne
@anonym_autor ľúbiť bez podmienok?
@anonym_autor ľúbiť bez podmienok?
@anonym_c22144 Áno..ale ženy ľúbia asi kvôli citom a muži kvôli vzhľadu
@anonym_c22144 Áno..ale ženy ľúbia asi kvôli citom a muži kvôli vzhľadu
@anonym_autor muž ľúbi kvôli vzhľadu?to koľko miliónov pekných báb by musel ľúbiť naraz
A žena kvôli citom? veď láska je cit a nie, že kvôli tomu ľúbi
Aj žena môže mať cit ku kamoske a neznamená, že je to romanticka láska
@anonym_autor Dôležite je ako sa sprava, či s rešpektom, záujmom, či je pozorny ...ako sa sprava k inym ludom, zvieratam, aku ma pracu...
@anonym_autor muž ľúbi kvôli vzhľadu?to koľko miliónov pekných báb by musel ľúbiť naraz
A žena kvôli citom? veď láska je cit a nie, že kvôli tomu ľúbi
Aj žena môže mať cit ku kamoske a neznamená, že je to romanticka láska
@anonym_c22144 Áno tak vzhľad u muža hrá rolu ale potom vyberá ktorá mu zapasuje psychicky...no že žena si vyberá ako sa s daným mužom cíti
@anonym_autor Dôležite je ako sa sprava, či s rešpektom, záujmom, či je pozorny ...ako sa sprava k inym ludom, zvieratam, aku ma pracu...
@anonym_485fff A v podstate keď je muž v zlej situácii...má depresie, vyhodia ho z práce dokáže s ním žena zostať ? ja sa iba pýtam a som zvedavý na objektívne názory
@anonym_autor áno sú také čo dokážu a je ich kopec
Ale je aj kopec žien-dnesny trend, keď im je niečo nepríjemné,tak dávajú ruky preč lebo veď nemusia...
A samozrejme aj ďalšie tipy žien atd atď atď
No ale či aj ta tvoja to dokáže,vies ty a ona
@anonym_autor áno sú také čo dokážu a je ich kopec
Ale je aj kopec žien-dnesny trend, keď im je niečo nepríjemné,tak dávajú ruky preč lebo veď nemusia...
A samozrejme aj ďalšie tipy žien atd atď atď
No ale či aj ta tvoja to dokáže,vies ty a ona
@anonym_c22144 Iba ma zaujíma či sú tie vzťahy aj normálne či to nie je len pre niečo....či tá láska vôbec existuje či to nie je len v mužskom vydaní o vzhľade a či žene nejde len o mužove peniaze, prácu alebo len po zlých skúsenostiach hľadá upokojenie u "Nice Guy"...lebo neverím, že keď niekto miluje nechá ho pre lepšieho/lepšiu
@anonym_autor myslim si, ze bezpodmienecnej lasky je clovek schopny asi len voci svojmu vlastnemu dietatu. Aj to nie vsetci ludia.
Pri partnerovi/manzelovi sa nejake tie podmienky kladu. Sice sa hovori, ze v dobrom aj v zlom, ale ked je toho zleho vela (privela) tak casto ani laska nevydrzi.
@anonym_autor myslim si, ze bezpodmienecnej lasky je clovek schopny asi len voci svojmu vlastnemu dietatu. Aj to nie vsetci ludia.
Pri partnerovi/manzelovi sa nejake tie podmienky kladu. Sice sa hovori, ze v dobrom aj v zlom, ale ked je toho zleho vela (privela) tak casto ani laska nevydrzi.
@anonym_fdfcda Vždy mi to skôr prišlo tak, že vždy jedna strana miluje viac....Často to bolo tak, že žena zaslepená každý jej chcel dobre nech opustí toho muža a ona zaslepená si ho stále zastávala lebo nechcela vidieť realitu....a ten dotyčný podvádzal kade tade....Obe pohlavia tiež zmenia svoje správanie keď sa im niekto páči... Tiež keď má muž nejakú obľubenu krásnu herečku a ma ju zidealizovanú (Salma Hayek alebo neviem speváčka Shakira)....a takisto aj ženy idealizujú svojich crush len pre to, že je krásavec...obe strany to vedia dať aj na nete najavo komentármi a podobne ale nevedia akí sú v skutočnosti...Mne išlo skôr o to či vo vzťahu keď sme s niekym tak či tá osoba je pre nás číslo 1. Ale asi ako taká láska neexistuje.
Co komentar to ine pises, pomaly vobec nesuvisiace jedno s druhym.....snad rozumies aspon sam sebe....
Podľa mňa je kopec ľudí, ktorí keď milujú tak je pre neho dotyčný číslo 1
Ale chces povedať, že krása sa preceňuje a vytvára ilúziu dokonalého človeka,ak to správne chápem
A to je to co ľudí láka opustiť to nedokonalé čo ma doma
@anonym_485fff A v podstate keď je muž v zlej situácii...má depresie, vyhodia ho z práce dokáže s ním žena zostať ? ja sa iba pýtam a som zvedavý na objektívne názory
@anonym_autor Ak nepije, nefajči, neni hulvát tak áno podporí ho....v opacnom prípade by som sa na neho vykašlala bohužial život máme len jeden😀.

@anonym_autor ja by som nebola s chlapom, ktoreho by som zapierala alebo sa zan hanbila.