Ako mu pomôcť vyrovnať sa s rozchodom?

27. nov 2022

Písala som tu už dávnejšie našu situáciu. Muz s ktorým mam dieta mi oznámil ze je zamilovaný do inej a tak sme sa teda rozisli (bez priekov) a on odišiel byvat s nou. Ja som ostala sama so synom. Zistila som, ze bez neho mi je lepšie ako s nim. On vsak zistil pravý opak, ze mu chybam/e a urobil chybu. Prosí ma o odpustenie, ze ma stale miluje a chce zachrániť našu rodinu. Ale ja sa nad to neviem preniesť a uprimne povedané asi ani nechcem. Pretože keď mi to oznamil, povedala som mu ze je to len poblaznenie a ze urcite si casom uvedomí ze robi chybu ale bude neskoro. Bil sa do pŕs, ze nemam pravdu. A teraz je to realita. Neviem ako si s nim mam poradiť, ako docieliť to aby mi dal pokoj a nenaliehal už na mna ze sa chce vratit a napraviť to. Bojim sa ze kvôli tomu ze ma on stale miluje sa nepohnem dalej pretože ak budem mat nejaky nový vzťah, mozno mi ho môže ničiť pretože povedal ze ak ma uvidí šťastnú s iným ze ho to veľmi bude ničiť. Tak ako ho vraj ničí to ze sa stretávame kvoli synovi ktorého mame spolu. Čo mam robit aby pochopil že nás vzťah už fakt nema šancu a že už ho nechcem vo svojom zivote?

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ckocka
27. nov 2022

Nedávať žiadnu nádej, riešiť iba veci okolo syna, nevpúšťať do svojho súkromia, povedať jasné a definitívne nie. Že ho bude tvoj prípadný vzťah ničiť je jeho problém s ktorým sa musí vyrovnať on sám.

deti95060810
27. nov 2022

a čo čakal. že ho budeš netrpezlivo čakať a keď si zmyslí vrátiť sa tak ho budeš vítať s otvorenou náručou? vôbec by som na neho nebrala ohľad, však ani on nebral ohľad na teba...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maca1984
27. nov 2022

Ako jemu pomôcť vyrovnať sa z rozchodom ?
Neblázni.
Nech ide kadeľahšie.A nech si to aj vyžere.

autor
27. nov 2022

@maca1984 Ano lenze mna unavuje že mi stale vravi že nam chce dať ešte šancu a že ma navždy bude milovať

3009
27. nov 2022

Keď ho už nechceš, tak mu to jasne povedz. Ak neprestane budeš to brať ako obťažovanie, obmedzovanie a potom smer polícia.

autor
27. nov 2022

@3009 vraj mi dokáže že sa zmenil a že ho budem chciet.

bluka2
27. nov 2022

Však on časom pochopí. Nie je to tvoja starosť a ani nemyslím, že sa dá niečo robiť. Ak si teda hneď nechceš nájsť niekoho iného, čo by mu už asi docvaklo, že niektoré veci sa nedajú napraviť

hedviga2
27. nov 2022

Ty ho asi chceš

zooeynka
27. nov 2022

Zaujimave ze ho nenicilo ked rozbil vlastnu rodinu, ktoru mal chranit, ked opustil syna a zenu a isiel zasuvat do inej, netrapilo ho co s vami bude a teraz ho nici ked ta uvidi stastnu....to co je za chuja? Ale inac je celkom vtipny...aj so zarubnou by som ho vyrazila

maca1984
27. nov 2022

Mal šancu ? Mal.
Pokafral ju ? Pokafral...
Ak ho naozaj nechceš, tak mu to daj jasne najavo.
A nerieš ako on sa s tým vyrovná.
Jeho tiež nezaujímalo ako si sa ty vyrovnala s tým, že sa zamiloval do inej.

autor
27. nov 2022

@hedviga2 v žiadnom prípade.

victory7897
27. nov 2022

Strašne ťa miluje keď sa spratal za inou, ...a čo mu to nevyšlo tak teraz sa doplazil? Nenaser si teraz do úst a ukáž že si mala pravdu a má smolu... Stoj si za svojim a čo s ním riešiť nemusíš mimo syna tak nerieš..

veselo_neveselo
27. nov 2022

Ale ved mu povedz , ze mu to nikdy neodpustis, ako ti ublizil, a ze toto clovek co ineho miluje nikdy nespravi. Nech to ma do buducna poucenie; ale tebe uz dokazal, ze ta nemiloval, a nikdy milovat nebude. A hlavne mu povedz, ze uz mu neveris.

Ale o celom tomto musis byt ty presvedcena do hlbky, a nie ze "ja ho uz asi nechcem".

dilino
27. nov 2022

Neblázni nie že ho vezmeš nazad. Bola by si blbá lepšie TI je tak ako píšeš teraz že TI je lepšie bez neho ako s nim. Máš syna bud s ním spokojná a šťastná nájdeš si iného zodpovedného a dobrého. Si rada že si sa ho zbavila. A teraz že išiel za inou mu ľúto nebolo ked už nie teba tak aspoň syna. A čo si uvedomil že pri frajde bolo zlé. Prečo čo mu nechodila okolo zadku a nemal full servis. Vyser sa naňho ON chce aby si psychický bola tak že aby si ho ľutovala a mala pocit viny. Vykašli sa naňho. Ohľadom dieťaťa sa kontaktujte. Ale čo sa týka teba nič mu nehovor. Ked sa ťa niečo opýta tak mu povedz čo sa do toho staráš. TY sa do jeho života nestaráš ani ON nech sa nestará do toho tvojho. ON chce aby si psychický trpela preto TI toto hovorí. Lebo zistil že aj ked si sama s malým si dokážeš poradiť. A to ho serie. Asi u frajdy nemal také podmienky ako si predstavoval. Ked TI povedal pri odchode že sa bude mať lepšie a TY nemáš pravdu tak sa asi prerátal. Kašli naňho nech si hľadá dalšiu. Miluje ťa aj vášho syna keby ťa miloval tak ON by neodišiel. Lebo chlap ked miluje ženu tak s ak nej aj tak správa a nie odíde od malého dieťaťa. Ser naňho ked sa máš lepšie ako si sa mala s ním bud rada a gratuluj si že si šikovná a zvládaš to ako finančné tak psychický.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
27. nov 2022

@elizabet173 keď sme von so synom. Cez telefón nekomunikujeme, obcas len SMS ak je to nieco súrne

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ketrint
27. nov 2022

Ale 💩!!!
Len mu to nevyšlo a chce aby si sa zase postarala o neho, obsluzila ho, a áno, aj pritúlila.
Ale mysli stále na to, že keby mu to s tou druhou vyslo, tak by vôbec nepotreboval zachraňovať tu rodinu, ktorou sa teraz oháňa.
Tak ako on riešil vtedy LEN SEBA, tak aj Ty rieš teraz len seba a to, ako Ti bude najlepšie… Tiež Ti nepomahal sa vysporiadavat s tým, že Ta opustíl…

Drz sa a nedaj sa manipulovať! 💕

domca1408
28. nov 2022

prosím ťa, ex ho poslala kade lahšie a on uteká k možnosti, kde sa o neho pekne starali a mal na ružiach ustlané. nedaj na seba tlačiť, ked sama cítiš, že ho už neľúbiš tak čo s ním chceš robiť? a nepovedz ,že byť s ním kvôli dieťaťu. to ti vyrastie a pôjde si svojou cestou ale chlap ktorého neľúbiš ti zostane na krku. Nebud hlúpa, jeho to prejde..nikto ti nedrží nôž na krku, že mu musíš odpisovať na správy a dvíhať telefony...skrátka to típni...neodpíš...a ked bude mať nervy ,že prečo tak mu povedz, že nie si povinná sa mu hlásiť ani odpisovať., že to nerobíš ani iným kamarátom a to je sféra v ktorej je a už nikdy v inej nebude. ale musíš aj ty dajaké veci doržiavať, nedávať mu najmenšiu nádej, žiadne spoločné výlety, fotky, večere lebo malý...nie a bodka. nech si syna vezme a trávi s ním čas a ty si medzitým chodkaj s kamoškami alebo do fitka. nech vidí, že ako otca ho rešpektuješ ale tam to končí. samozrejme je jedna vec či je len otravný alebo mu z toho džube a sleduje ťa poprípade. to už je horšie.

elaela23
29. nov 2022

Ak ti bude nieco rozpravat,neodpovedaj mu, zmen temu.jednoducho ignoruj jeho vety.tak oko pisu hore.tam mu to stroskotalo,tak mu docvaklo kde bolo o neho postarane.

som_realistka
29. nov 2022

Teba sa pýtal ako to zvládaš? Išiel za svojím 'snom", je dospelý. Nech sa s tým vyrovná. Podľa toho čo píšeš, si sa s ním rozprávala, argumentovala, ale uprednostnil niečo iné, Ty si zistila, že to zvládaš s dieťaťom a je Vám lepšie. Ak sa chce venovať dieťaťu, nech sa venuje a trvaj na tom. Dobrým it om môže byť aj keď nebudete spolu. Apropo, Matka Tereza bola iba jedna 😀

som_realistka
29. nov 2022

@som_realistka otcom 😀 oprava