Ako muža odzbrojiť a pripútať k sebe?
Ahoj, zaujíma ma názor žien, aj mužov. Ako muža totálne odzbrojiť a pripútať k sebe? Nemyslím tak žeby za mnou behal ako psík. 😅
Po prečítaní nadpisu som si predstavila nejaký zápasnícky chmat😃
Rozmyslam preco je toto v dokladoch a papierovackach...
Ale skus retazou o radiator
Nie si ty tá, čo ho chcela vešticou späť dostať?😂
Zničiť ho tak aby nemal chut bojovať
@koniarova nie 😅 ale možno nad tým pouvažujem :D
Nic take neexistuje 🤷♀️ zeny to odvekov skusaju roznymi metodami a vidime, ze nefunguje (napr. v temach na MK). Ja som naivka a verim, ze fungujucim vztahom, snahou naplnat potreby obojstranne nebude mat dovod nikam chodit ale takto si to asi nemyslela.
@petamich vlastne myslela. Robím všetko možné, aj nemožné, ale mám pocit že to stále nestačí.. neviem či to má vôbec nejaký zmysel sa snažiť ak je to jednostranné
Doma byť ako "služobnica" (v zmysle postarať sa o domácnosť, dobre variť, nebyť hysterka), v posteli dračica, vyzerať dobre (aspoň na 90% dobre podľa jeho predstáv) 😅 Myslím, že vtedy muž nemá prečo utekať. Má všetko čo chce. Už len je otázka, či to takto chce aj žena, či sa v tom nájde alebo jej to bude totálne proti srsti (to by bolo kontraproduktívne nemať reálne takí povahu a len to hrať).
Jaj, tak on ta ani nechce? Na co ti je taky?
Prečo sa tak veľmi snažíš o chlapa, ktorý ťa nechce? Ja som asi stará škola ale malo by to byť naopak.
Mne to príde to isté, ako keď žena chce ísť na potrat a každý ju od toho odhovára. Ak raz to dieťa nechce, tak ho nechce a nijak raz ho nrmoze ľúbiť uprimnou láskou. Možno sa naučí, ale príde o veľa šťastných rokov, kým k tomu príde, nedobrovoľne, nasilu.
Tak nenúť toho muža k tebe niečo cítiť, ak ta raz nechce, daj šancu inému.
Môjho? Byť mu rovnocenou partnerkou na rozhovor o hocičom... čiže inteligencia, rozhľad, humor, vlastný názor... Tvojho? netuším 😔 .... čo viem je, že na silu to nejde a prílišná snaha môže mať presne opačný efekt.... je to o vyžarovaní, o tom ako si dvaja sadnú, ako si "voňajú", čo sa páči jednému, nemusí sa druhému, takže univerzálne pravidlá v tomto naozaj neexistujú... často sa u muža objaví záujem, keď ho žena stratí a začne ho mať na háku, ale to nemá zväčša dlhé trvanie
ja len zasnem co su ludia schopni vymysliet. strasna blbost. v zdravom vztahu nema byt nikto priputani nikam o nic a o nikoho. ak nejde o techniky z 50 odtienov sivej
odvar z babskeho ucha , vypit o polnoci na kriznych cestach.
Podla mna nema 😵💫 ak zaujem a snaha je jednostranna, tak fakt nezaberie nic, iba tie kuzla, na ktore ja neverim 😀
Niekedy nepomoze nic, niekedy bozska trpezlivost... A dufanie a snazenie...
Ak ťa niekto raz nechce tak sa môžeš aj na hlavu postaviť a nič ti nepomôže 🤷🏼♀️
Asi ta nechce,,proste sa stym zmier.. 🤗
A možno tam je problém,že robíš možné aj nemožné a nakoniec to môže vyzerať ako vtierka... a tí ho môže odradiť úplne.Ale ako už hore písali,aj keby sa ti to podarí,tak nebude to šťastné a ani dlho trvať.
Tebe čo je, ani najkrajšie topmodelkay sveta si nepripútali muža dlhými nohami a miliónmi na konte. U chlapov je to jednoduché-ak chce, nezastaví ho ani everest, ak nechce, môžeš ho aj uviazat v pivnici v radiátor a nebude Ťa aj tak chcieť. Nerob hanbu ženskému pokoleniu prosím Ťa.
Tak že nebudeš javiť záujem. ;D Robíš to cele zle.
@petracandle no...jednu na solar a zloží sa k nohám 😁
Toto je nejaky psychovyskum, ci sa niekto chyti na prijebanu otazku? Sorry za vyraz, inak sa nedalo
V prvom rade nerobiť zo seba p..u 🤷
@kavasmliekom Jediny "zanedbatelny" rozdiel tam predsa len je. To dieta potratom pride o zivot, muz nie.
Cesi hovoria "pro jedno kviti,slunce nesviti" ...chlapov je ako hadov..ked k tebe jeden nic neciti,bude citit iny🤷♀️
Ak chlap/žena nechce tak si ho nepriputas ničím....

Ak spolu byť máte, nepotrebuješ si ho ničím pripútavať. Ak spolu byť nemáte, nepripútalo by ho, ani keby mu ladvinu dáš.