icon

Ako muži oddeľujú sex od lásky k manželke?

Včera o 09:20

Chcem sa spýtať.
Ako muz normálny vzdelaný môže v hlave oddeľovať sex s hoci kým iným po ktorom tuzi. Po iných ženách a pritom milovať manželku a obdivovať ju. Mne to môj mozog neberie. Vam?. Muži tvrdia, že to naozaj tak funguje.

anonym_79db06
Včera o 10:26
@anonym_fc50fd

@anonym_79db06 chlapík teraz píše - ženu ľúbi, neopustí ju, majú rodinu, deti, manželka je starostlivá. Len upadol do stereotypu a hľadá niečo iné. Diskrétne.

@anonym_fc50fd ja ti verím, že to píše... ale proste ak je tam skutočné naplnený hlboký vzťah, tak nemá potrebu vyhľadávať iné ženy.

anonym_ebecfb
Včera o 10:31
@anonym_9352d7

@anonym_ebecfb ale ja píšem o niečom úplne inom. O tom, že keď muž miluje svoju partnerku, tak ju nepodvedie. A ak podvedie, tak ju nemiluje. A za týmto názorom si stojím.
To s tými pudmi som to myslela tak, že pudy ovládať vieme a nepotrebujeme preťahovať druhých, ak máme doma partnera.

@anonym_9352d7 myslim, ze je to podobne. Sex a laska... ludia to vedia velmi dobre oddelovat a ulozit do rozdielnych kategorii a priorit vo svojom zivote. Mat rad sex a mat rad jedneho cloveka kvoli jeho kvalitam (napriek horsiemu sexu ako priklad), da sa to...

valria
Včera o 10:31
@anonym_e63422

Z reality. Doma majú cukríkový sex - nežný, pomaly, stále to isté dookola, lebo žena odmieta iné praktiky. Mimo domu hľadajú drsnejší sex, fajku - veľa ženám sa to protiví, anal, hardcore, s/m atď.

@anonym_e63422 Môže sa s tým zmieriť a nešpekulovať podobne ako sa zmieril s tým, že nikdy nebude mať v garáži Lamborghini alebo dom na Floride.

anonym_79db06
Včera o 10:33
@anonym_autor

Dokonca mi jeden kamarát povedal čo je ženatý miluje a je šťastný v manželstve s manželkou.
Potom chodieva do striptiz klubov a stále hľadá ženy na Fajku diskrétne a neberie že to je nevera. Vraj fajka za peniaze nie je nevera a pod. Kruti sa mi z toho hlava. Keby to tak jeho žena veedela.. Môj manžel mi potvrdil, že je to tak, že skutočne muž oddeľuje. Môže mať sex s prostitútkou napr. A milovať manželku. Alebo napr. Mat sex s manželkou a predstavovať si sex so susedou

@anonym_autor no vieš to je také alibistické, že oni to tak majú... tak je to v poriadku. Veď keď je to v poriadku, načo tie tajnosti? Nech to povie žene otvorene. Pre väčšinu žien je to neprijateľné. A tak isto aj muži majú svoje neprijateľné veci... Však skúste dotknúť sa ega muža a obhajovať to tým, že ženy to tak proste majú. Môžeme ich napr. zosmiešňovať, nevážiť si ich, ignorovať ich potreby, užívať si to tiež s inými mužmi atď....

anonym_9352d7
Včera o 10:33
@anonym_ebecfb

@anonym_9352d7 myslim, ze je to podobne. Sex a laska... ludia to vedia velmi dobre oddelovat a ulozit do rozdielnych kategorii a priorit vo svojom zivote. Mat rad sex a mat rad jedneho cloveka kvoli jeho kvalitam (napriek horsiemu sexu ako priklad), da sa to...

@anonym_ebecfb ja mám na to iný názor. Ak je človek schopný podviesť, druhého nemiluje. Lebo vedome ubližuje tomu druhému, tam o láske nemôže byť reči.

anonym_79db06
Včera o 10:36
@anonym_e63422

Z reality. Doma majú cukríkový sex - nežný, pomaly, stále to isté dookola, lebo žena odmieta iné praktiky. Mimo domu hľadajú drsnejší sex, fajku - veľa ženám sa to protiví, anal, hardcore, s/m atď.

@anonym_e63422 takže ak sa žene čo ma rada cukríkový sex, zunuje čokoľvek na jej mužovi, tak si to môže vo vzťahu ísť napĺňať hocikde, hocikedy s hocikým inde... tak načo potom vlastne vzťah?

anonym_ebecfb
Včera o 10:36
@anonym_9352d7

@anonym_ebecfb ja mám na to iný názor. Ak je človek schopný podviesť, druhého nemiluje. Lebo vedome ubližuje tomu druhému, tam o láske nemôže byť reči.

@anonym_9352d7 na podvadzanie mam rovnaky nazor. Otazka bola ale, ci je mozne oddelovat lasku a sex.. je...

anonym_3d4dd6
Včera o 10:39
@anonym_79db06

@anonym_e63422 takže ak sa žene čo ma rada cukríkový sex, zunuje čokoľvek na jej mužovi, tak si to môže vo vzťahu ísť napĺňať hocikde, hocikedy s hocikým inde... tak načo potom vlastne vzťah?

@anonym_79db06 geroji su do casu kym im to zena nezacne robit tiez, potom prichadza depresia, ze co vlastne sposobili, ale uz je neskoro ked je zena s inym suhajom

anonym_97adcf
Včera o 10:40

@anonym_autor kamaratka co spava so zenacmi tvrdi ze recept na zdrave manzelstvo je milenka..doma je potom klud 🤮

anonym_9352d7
Včera o 10:40
@anonym_ebecfb

@anonym_9352d7 na podvadzanie mam rovnaky nazor. Otazka bola ale, ci je mozne oddelovat lasku a sex.. je...

@anonym_ebecfb ale oddeľovať lásku a sex, keď doma majú manželku? To ale znamená,že podvadzajú. A tým pádom nemilujú manželku 🤷

anonym_6e322f
Včera o 10:48
@anonym_9352d7

@anonym_ebecfb ale ja píšem o niečom úplne inom. O tom, že keď muž miluje svoju partnerku, tak ju nepodvedie. A ak podvedie, tak ju nemiluje. A za týmto názorom si stojím.
To s tými pudmi som to myslela tak, že pudy ovládať vieme a nepotrebujeme preťahovať druhých, ak máme doma partnera.

@anonym_9352d7 mat doma partnera neznamena mat automaticky aj sex...navyse ziadna snaha riesit to...to je potom co, aka laska?

anonym_e1ee74
Včera o 10:49

@anonym_autor Muži proste rozmýšľaju inak. Čo je na tom nepochopiteľné

anonym_9352d7
Včera o 10:53
@anonym_6e322f

@anonym_9352d7 mat doma partnera neznamena mat automaticky aj sex...navyse ziadna snaha riesit to...to je potom co, aka laska?

@anonym_6e322f ak vzťah nefunguje a nie je tam láska, tak na čo byť v takom vzťahu. Ale namiesto podvadzania treba férovo ukončiť aktualny vzťah.

anonym_ebecfb
Včera o 10:54
@anonym_6e322f

@anonym_6e322f ved presne toto... ale beda by zene napisat, ze sa ma "premoct" a spat s nim, ked ho miluje.. .muz musi byt empaticky, chapavy a boh vie aky cukrovy, pritom zakladna potreba nenaplnena... to je tazko potom, ked sa dvaja nezhodnu... ci to zabije lasku? Asi casom ano...

anonym_6e322f
Včera o 10:56
@anonym_9352d7

@anonym_6e322f ak vzťah nefunguje a nie je tam láska, tak na čo byť v takom vzťahu. Ale namiesto podvadzania treba férovo ukončiť aktualny vzťah.

@anonym_9352d7 laska tam je, samozrejme, o tom je ta zena presvedcena, ale sex jej netreba...a mysli si, ze ani jemu nie...ona je spokojna a on mlci a trpi...

anonym_9352d7
Včera o 10:58
@anonym_6e322f

@anonym_9352d7 laska tam je, samozrejme, o tom je ta zena presvedcena, ale sex jej netreba...a mysli si, ze ani jemu nie...ona je spokojna a on mlci a trpi...

@anonym_6e322f no ak nemyslí na potreby partnera, tak neviem či tam láska je.
Okrem toho, ak chlap.mlčí, tak to je problém..prečo vo vzťahu ľudia nekomunikujú?

anonym_19332e
Včera o 11:06

@anonym_autor a tí muži to teda robia so samými nezadanými? Nebuďme naivní. Aj mnoho žien, bez ohľadu na zadanosť, roztiahne nohy fešným charizmatickým, alebo "chemickým", alebo alfám, alebo takým, čo ho majú ako kôň, alebo alkohol, alebo super tancovačka, alebo teambuilding, alebo...

anonym_05f957
Včera o 11:24
@anonym_19332e

@anonym_autor a tí muži to teda robia so samými nezadanými? Nebuďme naivní. Aj mnoho žien, bez ohľadu na zadanosť, roztiahne nohy fešným charizmatickým, alebo "chemickým", alebo alfám, alebo takým, čo ho majú ako kôň, alebo alkohol, alebo super tancovačka, alebo teambuilding, alebo...

@anonym_19332e presne tak. Sedeli sme ženy na lieceni na káve, vedľa muži v našom veku, čo boli v tých kúpeľoch hrať nejaký bezvýznamný futbal. Dali sme sa do reči, odchádzali sme spolu a jeden ich kamoš odbočil z chodníka do liečebného domu s jednou z tých žien. Povedali si len, kde ho počkajú. My ostatné, že kde ide kamoš? Ti sa len zasmiali. Anonymna rýchlovka. I tak še da🙉

anonym_3d4dd6
Včera o 11:28
@anonym_79db06

@anonym_fc50fd ja ti verím, že to píše... ale proste ak je tam skutočné naplnený hlboký vzťah, tak nemá potrebu vyhľadávať iné ženy.

@anonym_79db06 to je jedna z najvacsich naivit zien

anonym_089a77
Včera o 11:37
@anonym_ebecfb

@anonym_9352d7 to su take sproste teorie, niekto ovlada viac, niekto menej... ako niektori ludia nepotrebuju sex k zivotu vobec, niekto ho potrebuje velmi.... Ja mam adhs a prakticky resetujem sexom, bez toho vnutorna nervozita, tocenie myslienok, neklud... viem,, ze to nie kazdy vie pochopit, ale u mna to jednoducho takto je... som rozvedena (v manzelstve som bola verna, rozviedli sme sa kvoli inym veciam), uzivam si zivot uplne inak... nemusim muza milovat, ked potrebujem sex... je to sposob vybitia a resetu. Moze ist potom pekne domov 😅

@anonym_ebecfb čo je adhs

anonym_e63422
Včera o 12:22
@anonym_79db06

@anonym_79db06 Majú komunikovať a povedať priamo aký sex sa im páči a či je ten druhý ochotný niečo zmeniť, zlepšiť, naplniť potreby jeden druhého. Ja osobne mužom, s ktorými som sa zoznamovala, povedala aký druh sexu mám rada a ak to hneď zamietli, ďalej som ich neriešila. Ak boli ochotní to aspoň skúsiť, ok, ale tak nebudem predsa trpieť vo vzťahu, kde nie sú moje sexuálne fantázie a požiadavky splnené.

anonym_9afad1
Včera o 12:35

Ja som zena a pre mna je sex len sex.. nie je to nieco, na com stoji cela galaxia. Mozem mat sex s laskou aj bez lasky

anonym_4a8a59
Včera o 12:39

@anonym_autor zase sa tu rozvíjajú nejaké ospravedlnenia pre mužov. Fakt je taký, že to nesúvisí s pohlavím. Su ženy, čo sexujú hlava nehlava. A sú ženy verné. A sú muži, čo preťahujú všetko a sú muži verní. Je to o morálke, zásadách, emocionálnej inteligencii a nie o pohlaví.

anonym_ee3fba
Včera o 13:55

Chlapi majú testosterón a potrebujú to vzrušenie zakázaného, nebezpečného tak ako pri športe, mozog si pýta ten dopamín a je schopný ísť až na hranu, hranicu a bez toho je život nuda.
Preto to nemá nič spoločné s manželkou, je to len o ňom, dokáže si sám sebe svoju mužnosť, odvahu, či už pri športe, ale si dobre za….ten adrenalín sa mu občas zobudí a nemá ho pod kontrolou.. jeho žena, deti zostávajú pririota aj naďalej až na nejaký skrat, ktorý hodia za hlavu..

anonym_4dc2b6
Včera o 14:10
@anonym_4a8a59

@anonym_autor zase sa tu rozvíjajú nejaké ospravedlnenia pre mužov. Fakt je taký, že to nesúvisí s pohlavím. Su ženy, čo sexujú hlava nehlava. A sú ženy verné. A sú muži, čo preťahujú všetko a sú muži verní. Je to o morálke, zásadách, emocionálnej inteligencii a nie o pohlaví.

@anonym_ee3fba ooohhh, ta naivita.😁 Ved to plati aj o zenach. Zeny si potrebuju overit svoju atraktivitu, ze su ziadane. Osviezit stereotyp.

@anonym_4a8a59 presne. No kym chlapi su jednoduche stvorenia, ktore sa potrebuju pochvalit ulovkom, zeny cudne klopia oci a hraju sa na nedostupne.

anonym_4a8a59
Včera o 14:28
@anonym_ee3fba

Chlapi majú testosterón a potrebujú to vzrušenie zakázaného, nebezpečného tak ako pri športe, mozog si pýta ten dopamín a je schopný ísť až na hranu, hranicu a bez toho je život nuda.
Preto to nemá nič spoločné s manželkou, je to len o ňom, dokáže si sám sebe svoju mužnosť, odvahu, či už pri športe, ale si dobre za….ten adrenalín sa mu občas zobudí a nemá ho pod kontrolou.. jeho žena, deti zostávajú pririota aj naďalej až na nejaký skrat, ktorý hodia za hlavu..

@anonym_ee3fba toto je hlúpe ospravedlňovanie muža. Zaujímavé, že veľa mužov tento adrenalín nemá a nechce sa im sexovať ani so ženou a áno, sú verní. To nie je o pohlaví, to je o voľbe. Podvediem, lebo chcem, nepodvediem, lebo podviesť nechcem. To je celá veda. Z chlapov tu netreba robiť zvieratká, čo " to" chudáci potrebujú, aj keď " strašne" svoju ženu milujú.

anonym_ee3fba
Včera o 18:41
@anonym_4a8a59

@anonym_ee3fba toto je hlúpe ospravedlňovanie muža. Zaujímavé, že veľa mužov tento adrenalín nemá a nechce sa im sexovať ani so ženou a áno, sú verní. To nie je o pohlaví, to je o voľbe. Podvediem, lebo chcem, nepodvediem, lebo podviesť nechcem. To je celá veda. Z chlapov tu netreba robiť zvieratká, čo " to" chudáci potrebujú, aj keď " strašne" svoju ženu milujú.

@anonym_4a8a59 nikoho neospravedlňujem, autorke vysvetľujem prečo to tak niektorí majú.. je to len o ich potrebe, s manželkou to nemá nič a milujú ju.
Je v tom testorón a každý si ho vie vybiť po svojom

domkakvet
Včera o 19:32

@anonym_autor lebo ta klamu.

autor
Včera o 20:22
@domkakvet

@anonym_autor lebo ta klamu.

@domkakvet kto klame?

autor
Včera o 20:22
@anonym_4a8a59

@anonym_4a8a59 Aha. No len nie každý chlap je rovnaký