Ako muži rešpektujú vaše emócie a sny?
Pekný večer, akí sú vaši muži v tomto? Rešpektujú vaše emócie a pocity riešia to s vami alebo to zľahcuju? Podporia vás objímu alebo nahucia na vás ze príliš všetko riešite? Podporujú vás vo vašich snoch alebo ich udupavaju ze su nereálne a nemáte stále niekde lietať ale držať sa pri zemi? Akí muži sú väčšinou ohľadom tejto oblasti?
budem realistka. žiadne rešpektovanie, s vypočutím je to tiež dosť biedne a o jeho podpore tiež nemôže byť ani reči .
@anonym_autor rešpektuje moje emócie, alebo skôr ich nerieši, on je typ "útek", na zľahčenie a už vôbec nahučanie, ešte nenašiel odvahu. Už pár rokov som si sama sebe oporou, on nemá na toto bunky. V snoch sme sa podporovali navzájom, ale je to už skôr čas minulý. Paradoxne práve plnenie našich snov nás priviedlo na koniec nášho vzťahu.
Moj je v tomto naj, on este aj detom povie, aby mi dali pokoj, ked mam pms. On hned vie co sa deje, ked som protivna. Vtedy ma pekne obijme a povie, ze chape, ze to som neni ja. Potom sa na tom zasmejeme a hned je den krajsi. On ma vie celkovo podporit, rozosmiat, alebo ukludnit ked sa vystresujem.
Moj je v tomto naj, on este aj detom povie, aby mi dali pokoj, ked mam pms. On hned vie co sa deje, ked som protivna. Vtedy ma pekne obijme a povie, ze chape, ze to som neni ja. Potom sa na tom zasmejeme a hned je den krajsi. On ma vie celkovo podporit, rozosmiat, alebo ukludnit ked sa vystresujem.
@cimage celkom ako môj, len teraz už má okrem mna ešte tri menštrujuce ženy a ich ,,nálady,, až ho niekedy aj ľutujem
@anonym_autor vždy sa spýta, či sa chcem len sťažovať alebo aj dostať radu. Podporuje každý môj debilný nápad, aj keď vie, že je to nereálne, počká, kým na to prídem sama 🙂. Už ovláda celkom dobre aj môj cyklus a vie, v ktorej fáze ako reagovať.
@anonym_autor môj muž je úžasný, vie so mnou plakať, aj sa smiať, vie si zo mňa urobiť aj srandu, vie ma aj pochváliť, vychváliť do nebies. Vie si ma aj zastať a nedá ma nikomu. To isté platí aj opačne. Snívame spolu a keď náhodou zvlášť, snažíme sa podporiť v snívaní a plnení snov.
A čo sa týka náladovosti, tak on vie, že keď ma naserie, ma má nechať, kým prídem ja za ním, ja viem, že ho to mrzí aj bez slov 😁 a zase on očakáva, že keď ho naseriem ja, tak mám prísť za ním a hneď ho objať a nedať mu pokoj 🫣 krámy neprežívam, a tehotenstva sme prežívali spolu, keď som zvracala, tak sa smial za dverami 😂 a keď som nespala kvôli záhe, tak som sa ráno smiala ja, že nespal ani on 😋 ľúbim ho jak koňa
@anonym_autor u nás som ta racionálna ja, môj muž je emotívny typ, ľahko sa pre niečo nadchne, ľahko sa vytočí… ja ho krotim, ja ho vypočujem, keď je frustrovaný, ja mu poradím, lebo ja som ta praktická. Na druhej strane, čas od času na mna to všetko doľahne a vtedy berie moje pocity veľmi vážne, vypočuje si ma a je tu pre mňa. Teraz mi napada, že on berie moje pocity viac vážne ako ja tie jeho… on je v mnohom taká citlivka podľa mňa… možno je to tým… ale asi sa polepšim, nie je to odo mňa pekne, zľahčovať to, ako sa cíti…no teda, práve som poradila sama sebe 😂😜🫣
Muzov podporujucich svoje zeny je asi tolko ako zien podporujucich svojich muzov. A pri tom opytat sa partnera/ky co ta trapi, mas sa dobre, urobit pre neho/nu nieco naviac, byt laskavy, objat ho/ju je take lahke. Len si to nie vzdy uvedomujeme, ake je to vo vztahu dolezite.
môj chlap vie svoje emócie kočírovať ešte menej ako ja 😏 a niekedy s tým má problém sa s tým deliť. ale s mojimi problém nemá, proste keď sa porovnáme tak je on ten náročnejší čo sa toho týka 🤷♀️
@anonym_autor berie ich vazne ale
ja nepouzivam svoje emocie ako nastroj na "nakladanie" s muzom. Nerevem a nenadchynam sa pre kazdu blbost. A som realista.
Podporuje ma vzdy,hoci by chcel ine ale velmi respektuje moje rozhodnutie,ked sa ja rozhodnem.Rozoberame spolu vzdy vsetko a vzdy ma upokoji,ze neboj bude to dobre.Paci sa mu ked placem pri telke,a presne vie kedy a caka na to.Povie mi aka som pri tom sladka,ked pri tom placem.Ale nikdy ma nechce vidiet plakat pre neho,alebo pre nieco ine.
Raz sme plakali obaja,ale vzdy tak na striedacku,raz upokojoval on mna,na to sa rozplakal a potom zase ja som ho upokojovala ale zase sa ja rozplakala.Teda aj tu sme si boli takou oporou,vtedy sme prisli o babo samizda,bolo to uz davno,pradavno.Ale ten moment clovek nikdy nezabudne.Ci lietam v oblakoch??No veru neviem ale o tom co chcem,co chce zase muz sa bavime stale.
Takze vie to na mma a ja ta viem zase na neho.Doplname sa vo vsetkom.
Moj ex sa mojim pocitom vysmieval. V planoch ma podporoval, ale len kym ta podpora neznamenala nekomfort pre neho.
Terajsi partner je v tomto uzasny, vypocuje si ma, vnima moje pocity, zaujima sa o ne. Vela sa rozpravame. Pomaha mi, podporuje ma a mame aj vela spolocnych aktivit (volnocasovych, aj pracovnych)
Tak ako muži majú neprimerane reakcie a emócie tak aj ženy
Tak ako oni niekedy vás nevedia pochopiť,tak ani my ich
Je to o tom kto si s kým ,, sadne,,
Niektorí chlapi tolerujú prehnané hystetky citlivky a majú ich za nesvoj pravne babiky (aspoň im to zvyšuje ego)
A niekto nevie ani silnú ženu oceniť podržať (lebo už je to cez jeho ego)
Ťažké je to o tom kto si čo vyberie
A stále existuje stred alebo sa dá na tom pracovať
Môžem povedať že ja mám muža veľmi chápaveho , stal pri mne v zlom aj v dobrom obdobi .
Tak ja sa nemám s čím chváliť, nemám ani podporu ani súcit ani nič, proste mám doma bezcitného chlapa. Za celých 20 rokov nevyronil ani slzu☹
Môj ex taktiež nebral vážne moje emócie,to bolo len "čo zase máš"...a keď som mu chcela niečo povedať,pre mňa podstatné,povedal len "skráť to"...tak aj preto náš vzťah išiel časom dole vodou.

Môj muž ma vie aj podporiť a vypočuť, aj mi dať trochu rácia a udržať ma nohami na zemi, keď naozaj niečo riešim až príliš a som za túto rovnováhu vďačná.