Zlé sny len v jednej izbe

4. okt 2023

Je to už pár rokov po tom, čo som sa presťahovala do inej izby, aj tam spím a takmer každú noc mám zlé sny. Alebo aspoň myslím, že sú to sny. V tých "snoch" ležím v posteli, vnímam všetko okolo seba, no počujem aj hlasy, niekedy deti kričiace na ulici, no väčšinou šepkanie a mám pocit, že ma niekto sleduje. Cítim, akoby boli so mnou duchovia. Keď sa chcem pohnúť a utekať, tak sa väčšinou nedá pohnúť. Hoci párkrát sa stalo, že som sa postavila a silou mocou som sa snažila odísť z miestnosti, no akoby ma niekto ťahal späť, potom sa zobudím. Keď znova zaspím, pokračuje to.
Ale keď spím v druhej izbe, nedeje sa to. Spím pokojne. Čo to môže byť?

ivkav5
4. okt 2023

Nestalo sa niečo v tej izbe? 🤷‍♀️ ale keď si v podnájme alebo si kúpila byt od cudzieho, tak to asi nikdy ani nezistíš…alebo len jednoducho ideš spať do tej izby už s tými myšlienkami, že sa ti to tam bude snívať opäť..

Dala by som si “vyčistiť” energeticky tú izbu..prípadne aj celý byt/dom…

autor
4. okt 2023

@ivkav5 Dom postavili rodičia môjho otca. Jeho mama ešte žije. Dedo nám bohužiaľ zomrel. Keď bol chorý, ležal v tej izbe a keď to s ním vyzeralo veľmi zle, šiel do nemocnice a pár hodín na to tam zomrel. Okrem toho si nepamätám, žeby sa v tej izbe niečo stalo.

ivkav5
4. okt 2023

Môže to byť kľudne preto, že dedko v posledných chvíľach ležal práve v tej izbe..veľa nahromadenej energie..daj ju vyčistiť 🙏

bibka26
4. okt 2023

Skúste zavolať kňaza nech vám vysväti dom alebo si kúpte kadidlo a zapalte ho v tej miestnosti a predstavujte si ako dym z neho odnáša z priestoru všetko negatívne do rohov izby dajte sklá so soľou...a nesústredit sa na zlé sny možno už aj psychika pracuje

eva8
7. okt 2023

Aj niekto iný má v tej izbe zlé sny, či len ty?
Spávala by som v inej izbe a j po "vyčistení" tej izby